השקדיה פורחת.

• הוסף לסימניות
כפר החורש

קבצים מצורפים

• DSC_8629.JPG
    1.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ואאאאאאאאאאאאאוווווווווו!!!

• הוסף לסימניות
נדיר ביותר, צילום ברמה גבוהה.

• הוסף לסימניות
מיוחד ומושלם!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת! אך אולי עדיף כך?
ואם לא, אשמח לשמוע ולהחכים למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;728924:

עדיף כך,

והסיבה לדעתי שזה הופך את זה מסתם תמונה של נוף,(שמים אדמה עצים...)
לתמונה יותר ממוקדת ומענינת(מטע שקדיות)

• הוסף לסימניות
לפינתי-
לקחת לי את המילים מהפה.
הייתי חותכת אפילו יותר

• הוסף לסימניות
תודה פינתי...
החיתוך עושה את התמונה יותר ממוקדת .אני פשוט מהאסכולה הישנה שתמיד יעדיף את החיתוך הטיבעי יותר לעין . מרגיש לי צפוף....
אולי אני נוגע בדבר ??? בכל אופן זה וודאי נתן עוד כיוון לתמונה.
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני מרגישה שחנקו את השקדיות הכלתיות היפיפיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;728924:

עדיף להשאר ביחס חיתוך 'נכון'

אני מתייחס לתמונה כפי שהיא מודפסת בידי, ולא כפריט עיצובי שאפשר לשלב בפרוייקט כלשהו.

• הוסף לסימניות
אוהבת אותה איך שצולמה.
מדהים לגמרי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה