השקנאי המרקד

• הוסף לסימניות
הוא צולם ביום ערפילי ואפרורי - לא התאורה האופטימלית למצלמה הביתית.
אבל התוצאה נראית לי דווקא לא רעה.
מה תאמרו?

• הוסף לסימניות
התנועה שבתמונה יפה מאוד, לדעתי היה עדיף רקע הרבה יותר מטושטש כדי שהמביט יתפקס אך ורק על השקנאי הזה ולא על אלה שברקע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וקסטודיו;874731:
התנועה שבתמונה יפה מאוד, לדעתי היה עדיף רקע הרבה יותר מטושטש כדי שהמביט יתפקס אך ורק על השקנאי הזה ולא על אלה שברקע...
הערה צודקת בהחלט, הלוואי והיה לי הציוד המתאים לכך.
במצלמה שלי אפשר להגיע לעומק שדה רדוד רק במצב מאקרו.

• הוסף לסימניות
חה חה חה,
מצחיקה בכל תחומי האמנות, מה? (:
איפה מצאת אחד כזה?!
תמונה נהדרת לגמרי.

• הוסף לסימניות
וואו, אפשר לקרוא לתמונה הזו:"הצגה בחינם"
ממש רואים אותו מנסה 'להסתלבט' עלינו.

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד ואפילו מצחיק קצת...
איפה זה מצולם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;875234:
ממש מיוחד ואפילו מצחיק קצת...
איפה זה מצולם?

זה נראה כמו גן החיות התנכי
בבריכה הראשונה ליד הכניסה (צד שמאל של הבריכה מול הקיוסק)

• הוסף לסימניות
חבל שגילו איפה זה, רציתי לכתוב שזה השקנאי שאילפתי לרקוד בלט בגינה שלי;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;875246:
חבל שגילו איפה זה, רציתי לכתוב שזה השקנאי שאילפתי לרקוד בלט בגינה שלי;)

חחחחח

כן, בטח

• הוסף לסימניות
ואי ואי, ממש מבחן סיכה...
סליחה ממי שלא מבין :)

• הוסף לסימניות
אחר כך הוא הכריז בקול גדול:
כולם אחרי...
מי זה שם לא רוקד...

(אווווץ' הרגליים... אני יודע..)

קבצים מצורפים

• IMG_8650.jpg
    3.4 MB · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה