שיתוף השקנו בשעה טובה את האתר שלנו >>> כנסו. וגם שי נאה וסמלי, בפנים

• הוסף לסימניות
ב"ה העלינו את תיק העבודות שלנו לאתר.
האתר נבנה גם בהשראתו של @hershy sh .

הנכם מוזמנים להציץ בתיק העבודות שלנו כאן

אשמח לשמוע הערות, תגובות, ואפילו ביקורות....

אשמח לראותכם מגיבים כאן כל מה שהנכם חושבים.

ולסיום, הרשו לי לכבד את יושבי האתר במתנה.

לחצו על המתנה להורדה.

היו ברוכים

פרסום סטריפ2.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אתר יפה!
ביקורת ,הולך? במקום עשרה אצבעות תתקנו ל'עשר אצבעות'-נקבה.
דבר נוסף נראה לי שנשמטה לכם המילה 'של' במשפט: "כמאה וחמש מקשים שהמקלדת".
ניתן להוריד את הפסיק אחרי המשפט: "החל מפתיחת מסמך חדש".
הייתי משנה את המשפט של לקוחות נחמדים- נחמד זה לא הכי.....הייתי הולכת אולי על כיוון של: "מוגשים לפניכם וכו'....שנעשו לאחרונה לאנשים עם חמימות וכו'...
הי, אם אתם משנים את המלל אל תשכחו לשנות את הכותרת: "שמונים ואחת מילים"....
הייתי משנה את הפירוט שיש ביחס אישי-נשמע....כל לקוח הוא ראשון, מועדף, יחיד וכו'...אפשר לתמצת את זה למשפט אחד חזק שידגיש ללקוחות שהם יחידים, ראשונים, מועדפים וכד'...

ולהמשך המחמאות: הגלריה מהממת!
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
אתר יפה!
בהצלחה!
רק שאלה.. למה ה V שונה באיקון לעומת הלוגו? נראה לי כדאי ללכת על הוי של הלוגו.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. ברכות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
עבודות מושקעות ויפות,
אתר מלא בהשראה!!

באבני הבנין יש איזושהי בעיה בשלושתם כתוב בפנים אותו דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה