השקעה באנגליה עם 10 % תשואה מובטחת ל10 שנים

• הוסף לסימניות
חייבת דחוף מידע על. .חברת גלאון השקעות שמצהירים שהם חותמים על חוזה ל10 שנים עם המשקיע עם תשואה מובטחת של 10 שנים , מדובר על תשואה של 10 %
נשמע ממש דמיוני ולא רציני
האם מישהוא השקיע שם ?
החברה אמינה?
או שזה עוד איזה נפילה בפח של שרלטנים?
תודה רבה
מדובר על השקעה של 400 אלף, זה לא משחק ילדים,
אשמח לשמוע ממשקיעים.

אם לא השקעתם בזה, האם תוכלו להמליץ על השקעה אחרת אמינה באותה תשואה ?

• הוסף לסימניות
איך מישהו יכול לחשוב שמבטיחים לו 10% תשואה ל-10 שנים וזה הגיוני???
ככה אנשים לצערינו מפסידים דירות ופושטים רגל ל"ע.
בהשקעה אפשר להבטיח תשואה קבועה? ל-10 שנים? 10%? אם יש השקעה כזו המתבקש זה שהמגלה אותה ישקיע בעצמו ולא יגייס אנשים אחרים שהם ירוויחו ולא הוא.

בקיצור, להתרחק כמו מאש!

• הוסף לסימניות
לא ולא ולא

זה לא בשבילכם.
ואם זה כן היה אז לא הייתם מקוששים ידיעות בפרוג.

• הוסף לסימניות
באנגליה ידוע לי שיש הרבה מאוד אופציות טובות
אני מכירה את אלי פרוש נדל"ן, הוא בין היתר גם משקיע שם
אצלו גם מדובר בתשואה מאוד גבוהה.
לא זוכרת בדיוק כמה, כי אנחנו השקענו בתחום אחר

• הוסף לסימניות
השאלה מה יכולה להיות הבעיה אם הם חותמים לי על חוזה עם עורך דין, שאני ירויח 10% תשואה על דיור מוגן למבוגרים,
הם טוענים שהם מרויחים כמעט 20% תשואה בשנה ולכן הם מתחייבים על כך, ולוקחים את ההפרש לעצמם,
כמובן שהם גם מתחייבים למצוא שוכר ולתן פגמים שיתגלו במשך הזמן,
אגב לגבי תשואות בחו"ל זה לא ככ מופרך.. סה"כ הרבה מרויחים בין 8-10%
רק שאין הבטחה עם חוזה ועורך דין כתוב.

באמת מדובר באנגליה

• הוסף לסימניות
איך מישהו יכול לחשוב שמבטיחים לו 10% תשואה ל-10 שנים וזה הגיוני???
ככה אנשים לצערינו מפסידים דירות ופושטים רגל ל"ע.
בהשקעה אפשר להבטיח תשואה קבועה? ל-10 שנים? 10%? אם יש השקעה כזו המתבקש זה שהמגלה אותה ישקיע בעצמו ולא יגייס אנשים אחרים שהם ירוויחו ולא הוא.

בקיצור, להתרחק כמו מאש!

אגב שמרלינג לגבי שהמשקיע ישקיע בעצמו, זה ממש לא נכון,
מאיפה יהיה לבן אדם כסף לקנות בניין שלם של 50 יחידות כאלו להשכרה??
זה סכום מטורף, לכן הוא מגייס משקיעים והוא מנהל להם את הנכס, ומרויח דמי ניהול,
ככה כל אחד שם 400 אלף ויכולים לקנות את כל הבניין...

• הוסף לסימניות
נתחיל עם זה שאין ולא קיים מושג כזה של תשואה מובטחת. נמשיך למכתב של הרב שפרן שליט"א בענייני השקעות.

להלן דברים שפרסם הרב שפרן שליט"א בענייני השקעות -

1. אם אמרו לך "אל תגיד לאף אחד" או "זה סוד" - ברח מיד מהעסקה.

2 כל ההבטחות בנוסח "רווחים בטוחים", "אפס סיכונים", הן במקרה הטוב דמיונות.

3 הבטחות על "רווחים גדולים" הם דמיונות או רמאות (דברים כאלו יכולים להתרחש רק בעסקאות סמים או נשק ולשם כך הם לא צריכים אותך).

4 זכור, הרוצה לשקר ירחיק הצעתו (מברכים את בעה"ב שיהיו נכסיו קרובים לעיר).

5 השקעות המוצעות בעיתונים בפיתויי פרסומות או מודעות קטנות, מדורגות מחשודות מאוד ועד וודאי רמאות.

6. אם מצאת סתירה. חור או טיוח בדבריו של מציע העסקה או משפט בנוסח "אתה לא תבין", הוא רמאי.

7. אף פעם אל תשקיע אצל אברך צעיר בשנות העשרים.

8. גם סוחר ידוע שפתאום מציע השקעות כנראה נקלע לקשיים ומנצל את הרקורד והשם שלו.

9. לעולם תברח ממטאור פתאומי שמתחיל לתת סכומים גדולים לצדקה או נוסע ברכב יוקרתי.

10.אם מעורב בעסקה אפילו אדם אחד מפוקפק, לא משנה באיזו צורה, ברח ממנה מיד. אל תחשוב שתרוויח יחד עמו מאיזה רמאות, מעילה או גניבה. הוא יגנוב אותך.

11. מי שצריך להגיע למשקיעים קטנים כמוך, הוא בקשיים.

12. גם אם אחרים כבר הרוויחו ממנו, זו עדיין "ההשקעה שלו" או בתהליך ההסתבכות שלו.

13.אם יש טעויות בחוזה בכתיב או בכללי הכתיבה (גם זניחות) באנגלית, אין צורך לחקור יותר.

14.אין השקעה בלי מסמכים, אין תורה שבעל פה בעסקים.

15.אל תחתום עסקה בלי עורך דין אמין מטעמך ולא עו"ד שהוא מציע. לא כל עו"ד מבין ויודע מה לבדוק.

16. לעולם אל תחתום לפני שיעברו כמה ימים אפילו אם "העסקה בוודאי תברח לך". לפחות הכסף ישאר אצלך.

17. אל תעשה עסקה שאשתך שוללת אותה.

18.אף פעם אל תעשה שום עסקה בלי להתייעץ עם מבין בעניין שאין לו אינטרסים: רב, רבי, ידיד טוב (הוא בוודאי יפסול בצדק 90 אחוז מההצעות)

19. אם רבך שלל עם נימוק, אין הנימוק צריך להיות נכון, עצם השלילה הוא הנכון (לא תמיד הוא יכול להגיד לך את הנימוק האמיתי)

20. סוחרים (משחקים, מהמרים) במניות בבורסה - התרחק מהם בכל מישור שהוא.

21. אנשים עם "מידע פנימי" על "מניה פלונית" שבויים באמונות מוטעות. אם זה נכון, אינם צריכים אותו ואותך.

22. חשב אם יכול להיות: בהשקעה של 20 אלף דולר שלך. עד שהכסף מגיע ליעד, דרך הסוכן וסוכן המשנה וכו', נשארים עשרת אלפים דולר לעצם ההשקעה. אם הצפי הוא 100 אחוז, כלומר 40 אלף דולר,הוא להרוויח 400 אחוז (שכן לעסק הגיע רק 10 אלפים דולר). כל זה אחרי מסים (40 -35 אחוז), היטלים, החלפות מטבע, הוצאות ניהול משרד,רו"ח, עורכי דין ורווחים ש'הסוחר הגדול' צריך להרויח. כלומר בלא פחות מ- 800 אחוז. האם זה יכול להיות?

ראה חכם, ויוסף לקח..
ויפה שעה אחת קודם...

• הוסף לסימניות
@ראלי
אם אתה רוצה לעשות את זה לא נוכל למנוע ממך.
אבל שים לב:
האם יש לך היום תיק במס הכנסה?
יהיה לך תרצה או לא.
בנוסף תשלם מס בין 15% ל25% על הריוח.
וגם אם השטרלינג ירד לשווי של שקל אתה תשלם מס על הריוח.
הנכס לא על שמך. ואם כן, תצטרך לשלם גם על נוטריון.
לא תוכל למכור אם תצטרך את הכסף אלא אם כן כל חבריך להשקעה יסכימו.
ההעברה של הכסף לארץ יכולה לעלות לך כמאה ₪ כל פעם ובנוסף עמלת המרה לשקל.
איזה בטחונות אתה מקבל? האם אתה בקיא בחוק האנגלי?
תדרוש לדבר עם אנשים שנמצאים בעסק שנתיים לפחות.
לפחות תדבר עם אנשי עסקים מאנגליה.
אבל העצה הכי טובה שלי:
Don't do it

• הוסף לסימניות
10% זה לא תשואה כזו גבוהה, יש מקומות שאפשר לקבל 8% עם ערבות בנקאית, וללא ערבות 10%, אתה גם יכול לבקש מהם שיתנו לך רק 8% תשואה אבל עם ערבות בנקאית.
אם החברה אמינה או לא אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל אני מבינה את כל האנשים הסקפטיים בעניין,
אבל ביקשתי מידע מאנשים שהשקיעו בעצמם,
יש ככ הרבה שמרוב זהירות מוגזמת לא משקיעים ולכן גם לא מרויחים,
דבר ראשון תמיד אתה יכול למכור את היחידה שלך, ולא צריך לחכות שכולם ימכרו,
אגב אני יותר מאמינה בהשקעות בחו"ל, כיון שיש לי בן משפחה קרוב שכבר השקיע בארה"ב ומרויח תשואה של 9% בשנה, רק שהתשואה הזאת לא מובטחת ובמקרה שאין שוכר בדירה אז הוא לא מרויח, וכמובן גם צריך לשלם תיקונים מידי פעם, כמו בדירות בארץ או בכל מקום...
אז האם הוא היה מרויח אם כולם היו אומרים לו לברוח?
אגב הוא משקיע אצל בן אדם מאוד אמין, אברך בן 40+ ירא שמיים בקליבלנד
ההתלבטות שלי היא בין השקעה בארה"ב אצל אותו אברך, לקנות בית פרטי לבין ההשקעה באנגליה, שזה חברה חילונית, אבל תשואה יותר גבוהה ומובטחת וכולל תיקונים וכו.. כלומר אפס הוצאות ורק הכנסות...
לכן אני מנסה לברר אם מישהוא מאנ"ש השקיע בחברה הזאת כדי שאוכל לברר אצלו, שבאמת דברים כהוויתם.
כמובן שאקח עו"ד מטעמי ולא אקח סיכונים.

• הוסף לסימניות
הי האם אין אף אחד שיכול להמליץ על השקעה טובה שעשה ?
למה אתם שומרים את ההשקעות הטובות שלכם בבטן?
אני כמובן מוכנה לשתף עם ההשקעה שעשה בן משפחתי אצל חרדי אמין וישר בקליבלנד, פנו בפרטי...
אף אחד פה לא מכיר אותכם ולא ישדוד אותכם, אחרי שתגלו שעשיתם השקעה טובה...
אגב פעם שמעתי ממומחה השקעות נדלן שאין לו כמעט מספרים של ממליצים לתת,
כי חצי מהציבור החרדי משקיע, אבל אף אחד לא רוצה שידעו את זה :)

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו שמשקיע בשביל אנשים באנגליה על זה הדרך ואכן הרווחים גבוהים מאוד.

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו כאן, יש מספיק השקעות בארץ, אין עניין להשקיע בחו"ל, כשבד"כ יותר קל לרמות מישהו על השקעה במקום שהוא לא מכיר.
כמובן שזה לא מחייב שבאמת מדובר על רמאות, אבל הסיכויים לרמאות עולים, ומי שרוצה להמר על הכסף שלו - בהצלחה.

• הוסף לסימניות
@מנגנת האם את מתכוונת בגלל הברקזיט?
בכל מקרה מחירי הנדלן בעולם הם רק בעליה, זה מצב סטטי, לא נראה לי שישליך משהוא על השוק של הנדלן

@h5247 אתה מכיר השקעות שוות בארץ בנדלן?
כי אני לא מכירה, היום שוק הנדל"ן בארץ מניב במקרה הטוב תשואה של 3-4% וגם זה דמיוני במונחים של הארץ, דירות מתפוררות, במחירים מופקעים, שקשה למצוא שוכרים, עם המון תיקוני בלאי שוטפים שפוגעים בתשואה...
שלא לדבר על זה שדירות להשקעה יש עליהם 8% מס רכישה, 4% למתווך, 1% לעו"ד ועוד ועוד על זה הדרך...
שכירות נמוכה שלא מכסה את המשכנתא, אם יש לך יותר מדירה אחת, כל דירה שתמכור צריך לשלם למדינה מס שבח של 25%
מישהוא עוד לא קלט שאין כבר מה להשקיע בנדל"ן בארץ?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה החוקי מיסוי באנגליה, או בישראל למי שהשקיע באנגליה, לא חושב שאין מיסוי...
הוצאות שוכרים וכו' תמיד יש.
אם רוצים ניהול גם בארץ יש ובכל מקום משלמים על זה.
לגבי נדל"ן בארץ יש הרבה מאוד סוגים של השקעות, ואם טיפה בודקים אפשר למצוא, גם בדירות פרטיות אם קצת משפצים \ מוסיפים יחידות וכדו', אפשר להגיע ל8+, (ודאי בריכוזים החרדיים, ודאי של היום...)
משכנתא בכל מקרה אין על דירה בחו"ל, כך שאפילו יותר קל להשקיע בדירות בארץ למי שאין לו מספיק הון עצמי.

• הוסף לסימניות
הנה ההסבר
ולמי שחסום בקצרה:
אני מוכנה להתחייב על אותה עסקה,
תנו לי 400,000 שח
אקנה איתם נכס בשווי 100,000 שח (בחו"ל יש הרבה כאלו)
ומההפרש אשלם לכם במשך 10 שנים תשואה מובטחת של 10%
אחר כך תהנו מהנכס של המאה אלף , ואני אהנה מהתשואה האמיתית במשך כל השנים האלו.

(בסרטון מדובר על חברה אחרת, אבל ככל הנראה השיטה זהה)

התשואה באנגליה, ובאזורים אחרים בחו"ל בנדלן באמת טובה משמעותית מהארץ, אבל לא פשוט להשקיע שם מרחוק.
מי שישקיע לבד יצטרך לעבוד קשה מאד ולשלם הרבה מאד על חברת ניהול, ולעומתו, מי שמשקיע דרך חברה בדרך כלל משלם הרבה מאד על רווחים שהחברה גורפת על חשבונו, בדיוק בגלל שהוא לא מתמצא ולא מכיר.
אף משקיע מהארץ לא יטוס בשביל לראות את הדירה והערך האמיתי שלה, רוב המשקיעים גם לא מבינים כמה עולה תיקון בדירה או תחזוקה שוטפת (ובחו"ל זה אחוז לא קטן מהתשואה)
לכן החברות האלו בדרך כלל גורפות אחוזים לא קטנים על חשבון המשקיעים.
יש גם חברות אחרות , אמינות, שמשקיעות באמת בשביל עצמן , וגורפות אחוזים קטנים.
אבל אותן צריך לאתר , ולתקשר איתן באנגלית, ולרוץ אחריהן.
חברות שלא מרוויחות אחוזים גדולים לא רצות אחרי משקיעים ישראלים בעברית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דירות מתפוררות, במחירים מופקעים, שקשה למצוא שוכרים, עם המון תיקוני בלאי שוטפים שפוגעים בתשואה...
שלא לדבר על זה שדירות להשקעה יש עליהם 8% מס רכישה, 4% למתווך, 1% לעו"ד ועוד ועוד על זה הדרך...
שכירות נמוכה שלא מכסה את המשכנתא, אם יש לך יותר מדירה אחת, כל דירה שתמכור צריך לשלם למדינה מס שבח של 25%
מישהוא עוד לא קלט שאין כבר מה להשקיע בנדל"ן בארץ?

הסתכלות שטחית.
א. איפה עוד יש בעולם עליית מחירי דירות כמו בארץ?
ב. אתם מכירים פה עירי רפאים כמו בחו"ל?

כי אני לא מכירה, היום שוק הנדל"ן בארץ מניב במקרה הטוב תשואה של 3-4% וגם זה דמיוני במונחים של הארץ
זה כבר פשוט לא נכון. עובדתית.

לעוד מישהו פה יש הרגשה של שיווק סמוי כלשהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה