- הוסף לסימניות
זה לא מחייב עלויותתוסיף עלויות תחזוקה של ניקוי הפנאלים מידי תקופה.
לא כל הבנתי איך הגעת למספרים של רווח 15,000 חודשי? זה שנתי אם כבר
שיש הרבה שעושים את זה לבד
זה לא כל כך קשה לשטוף עם מים את הפנאלים
זה לא מחייב עלויותתוסיף עלויות תחזוקה של ניקוי הפנאלים מידי תקופה.
אני לא הגעתי לשום מספרתוסיף עלויות תחזוקה של ניקוי הפנאלים מידי תקופה.
במערכות גדולות יש רובוטים שעושים את זהתוסיף עלויות תחזוקה של ניקוי הפנאלים מידי תקופה
אין ממש קרוב שכנים שטח ציבורילאחרונה עלו טענות מצד השכנים שזה מזיק לסביבה ולבריאות,
ורבנים הוציאו מכתבים וכו' [אני לא יודע מה קרה בסוף, אבל-
מציע לקחת בחשבון גם את השיקול הזה.
השאלה שלי לא הייתה על צורת החוזה או הניסוח השאלה שלי הייתה באופן כללי לפני שאני נכנס לנושא ומקדיש זמןלא ברור לי פה השאלה
אין דבר כזה לסמוך על חבר
זה ילדותי ממש לכתוב הוא אדם ישר .....
אם העיסקה רצינית תזמין את החברה תשב איתם
פגישה משולשת ותשאל אותם הכל
ואז תזמין עוד חברה
ואז תלך לעורך דין מקצוען ולדיין
תבדוק את הסיכונים שלך
ואת הסיכויים
תבדוק איזה בטוחות יש לך שהוא משלם לך על החשמל וכ"ו וכ"ו
?זה מזיק לסביבה ולבריאות
מה לא ברור?
תוכלי לפרט על זה יותר מאיפה משיגים הלוואות כאלה וחברות ליסינג כמה רווח זה יוצא ולמי שווה לעשות את זההלוואות שוות מאד בגלל שזה מקדם אנרגיה ירוקה וכן יש חברות ליסינג שאתה לא משלם שקל והם מקימים הכל על חשבונם ולוקחים חלקים מהרווח אז לא צריך אותך שתעזור לו. זה בנקודה של השקעה ונפילה בפח ח"ו
www.hasolidit.com
תוכלי לפרט על זה יותר מאיפה משיגים הלוואות כאלה וחברות ליסינג כמה רווח זה יוצא ולמי שווה לעשות את זה
תודה רבה
bipv.co.il
solarroofpua.co.il
s10 היקר,אני לא הגעתי לשום מספר
אני בסך הכל יש לי כסף להשקיע יש לי חבר שאני מכיר אותו בתור אדם ישר ודי מדוייק בנתונים
ה15000 לחודש על מערכת של 300000 שקל הוא מראש אמר לי בערך ולי גם לא איכפת שיהיה כמו שכתבתי 400000 מחיר המערכת או 10000 הכנסה חודשית ואפילו לא איכפת לי 5000 לחודש רק רציתי לדעת מה לבדוק והאם לשים את הכסף כי זה דבר חדש בשבילי לא השקעתי בדברים כאלה מעולם
אתה כנראה מתכוון להון עצמי תן מספרים כולל מימון. ונוכל לנתח או להשוות לנתוני השוק. האמת היא שעצם המחשבה לקבל חודשי זה טעות כי בחורף כנראה מקבלים חצי מבקיץ. אבל כדאי לך ללמוד טוב. יש היום מימון טוב מאוד אבל לוקח לפחות 7% היתר עיסקא. מה שאומר שפחות מ7% זה הפסד. מעל 7% מתחיל רווח אבל תלוי בפריסת ההחזרים. למעשה השוק למיטב ידיעתי מתומחר סביב 20% למי שמשלם לקבלן. והקבלנים עצמם יכולים לעבור את ה30%. אבל יש הבדל משמעותי מאוד בין עיר גדולה לפרוורים.אני שואל נכון להיום סוף אפריל 2025 ההשקעה שאמר לי היא בערך 300000 לא איכפת לי גם לשים 400000 הרווח זה בערך 15000 לא משנה לי גם 12000 האם המחירים היום של הקולטים והכסף שמקבלים מחברת חשמל זהים למה ששלחת או שזה הגיוני מה שאמר לי והאם זה שווה לי ומה לבדוק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //