אני יודע על דירה להשקעה שמוצעת למכירה עכשיוקיבלתי הצעה לקנות דירה להשקעה באזור חילוני בחיפה
הציעו לי דירה מחולקת - מה אתם אומרים?
איך פונים אליך אישית?אני יודע על דירה להשקעה שמוצעת למכירה עכשיו
אם תפני אלי באישי אני אתן לך פרטים
לא יודעאיך פונים אליך אישית?
שים לב איך אתה כותב<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם חשוב לך שהמייל לא יהיה באוויר לאורך זמן<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי להציע לך ברחוב החשמל בחיפההתייעצות:
הציעו דירה ברחוב החשמל בחיפה
מחולק ל-3
1.220.000
יש חוזים לשנה קדימה ע"ס 6700 ש"ח ברוטו
האם כדאי להשקיע בזה?
ידידי הטוב עשה כן וקיבל סכומים יפים כל חודש עד שבאה המלחמה והוא נותר עם 0 הכנסות משכירות כי כל הסטודנטים ברחו.התייעצות:
מחולק ל-3
1.220.000
האם כדאי להשקיע בזה?
יש לו 3 חוזים שנה קדימהידידי הטוב עשה כן וקיבל סכומים יפים כל חודש עד שבאה המלחמה והוא נותר עם 0 הכנסות משכירות כי כל הסטודנטים ברחו.
אז אם להאמין לתחזיות המבשרות על עימות קרוב בצפון, הייתי ממליץ לשקול שוב.
אם כך רק דרוש לוודא שיש לו ביטוח צ'קיםיש לו 3 חוזים שנה קדימה
2 שוכרים חתמו שוב שבוע שעבר, יש לו 11 צ'קים
ושכירות שלישית נגמרת בעוד 5 חודשים עם אופציה להארכה נוספת לשנה
כך שאין מה לחשוש בתקופה הקרובה...
השאלה מה מדבר אליךהתייעצות:
מחולק ל-3
1.220.000
האם כדאי להשקיע בזה?
אני כבר הייתי מציע במקום לקנות ברחוב החשמליש לעוד מישהו איזה עצה טובה לגבי ההשקעה הנ"ל ברח' החשמל בחיפה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים