השקעות השקעה בהו"ק ב s&p 500

• הוסף לסימניות
יש לי סכום חודשי של 600 ש"ח
האם יש אפשרות דרך אחד החברות להשקיע במסלול S&P 500?
מה הצפי לדמי ניהול לכזאת תוכנית השקעה?

• הוסף לסימניות
כן,
אפשר לבחור מסלול מחקה מדד S&P 500 בחברות השונות במכשירים מנוהלים כדוגמת קופת גמל להשקעה.

אציין שאפשר גם ללמוד על הנושא ולבצע את זה בצורה עצמאית דרך חשבון מסחר עצמאי,
זה רלוונטי בעיקר אם תרצי בעתיד לייעל את ההשקעה עם קצת התעסקות מצידך.
סדר גודל של 0.6-0.8%.
בסכומים גבוהים או במבצעים נקודתיים ספציפיים אפשר גם מעט פחות מכך.

• הוסף לסימניות
ברור. בהרבה חברות.
במגדל אפשרי ב0.4
סוכנים רבים יתנו ב0.55 או ב0.6
אני רואה ש @דניאל נבון הקדים אותי

• הוסף לסימניות
שאלה אחרת יש לי כ550 ש"ח בחודש פנויים, השאלה שלי האם להכניס את הסכום הנ"ל לקרן גמל להשקעה בהוראת קבע מסודרת או לקבל הלוואה ע"ס 40 אלף ולפרוע אותה ב550 ש"ח לחודש למשך 7 שנים 84 תשלומים מדובר על הלוואת מינוף מהקרן גמל הריבית היא פריים -0.5 השאלה מה הדבר הנכון לעשות כי מצד הריבית דריבית לטווח הארוך לכאורה עדיף להפקיד הכל היום ולשלם את ההלוואה, השאלה אם יש בזה איזה סיכון

• הוסף לסימניות
השאלה אם יש בזה איזה סיכון
קצת תלמד על המדד.....
הסיכון שהמדד יכול ליפול גם ב20% לא רק לעלות......
[אומנם אם המדד יפול תפסיד בין כך....אבל לא לוקחים הלוואות בשביל זה...ועוד בריבית]
כך דעתי הלא מקצועית.....

• הוסף לסימניות
שאלה אחרת יש לי כ550 ש"ח בחודש פנויים, השאלה שלי האם להכניס את הסכום הנ"ל לקרן גמל להשקעה בהוראת קבע מסודרת או לקבל הלוואה ע"ס 40 אלף ולפרוע אותה ב550 ש"ח לחודש למשך 7 שנים 84 תשלומים מדובר על הלוואת מינוף מהקרן גמל הריבית היא פריים -0.5 השאלה מה הדבר הנכון לעשות כי מצד הריבית דריבית לטווח הארוך לכאורה עדיף להפקיד הכל היום ולשלם את ההלוואה, השאלה אם יש בזה איזה סיכון
שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית..
לכאורה במצב הנוכחי זה יהיה כנראה לא הכי כדאי
אנחנו בריבית יחסית גבוהה,
בזמן שהמדד גבוה לכאורה לא מומלץ למנף,
כשאתה שם הוראת קבע חודשית אתה עושה "מיצוע" שזה כלי טוב בהשקעה לטווח הארוך (אולי ובעיקר מבחינה פסיכולוגית)

• הוסף לסימניות
קצת תלמד על המדד.....
הסיכון שהמדד יכול ליפול גם ב20% לא רק לעלות......
[אומנם אם המדד יפול תפסיד בין כך....אבל לא לוקחים הלוואות בשביל זה...ועוד בריבית]
כך דעתי הלא מקצועית.....
מדובר על הפקדה ל20 שנה, והרי לטווח הארוך זה כן יציב על 8% ואני מכל מקרה מפריש 550 רק השאלה אם זה היה תשלום על הלוואה או הפקדה וגם אם ירד אחר כך יעלה חזרה והרוויח את הריבית דריבית

• הוסף לסימניות
מדובר על הפקדה ל20 שנה, והרי לטווח הארוך זה כן יציב על 8% ואני מכל מקרה מפריש 550 רק השאלה אם זה היה תשלום על הלוואה או הפקדה וגם אם ירד אחר כך יעלה חזרה והרוויח את הריבית דריבית
הדעות חלוקות בין המומחים האם מיצוע (הכנסת הכסף בפעימות לעומת להכניס את כל הכסף בפעימה אחת) זה דבר ריווחי יותר או לא
בכל מקרה מבחינה פסיכולוגית וודאי זה יותר טוב..
תנסה לחשוב על תרחיש שאת לוקח הלוואה וחודש אחר כל המדד מתרסק ב40%
כנראה שיהיה לך קשה מאד..
וגם יש את השאלה שאמנם צריך להיות נביא בשביל לדעת את התשובה אבל בכל זאת..
אם המדד כרגע בשיא האם נכון למנף?

• הוסף לסימניות
דעתי העניה היא שעדיף הלוואה אם את יודעת שלא תמשכי,
זה יותר מחייב.
והריבית, היא בעז"ה תרד השנה.. אז תרד גם ההלוואה שלך

• הוסף לסימניות
והרי לטווח הארוך זה כן יציב על 8%
אף פעם אל תגיד אף פעם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
...אבל לא לוקחים הלוואות בשביל זה...ו
כל הקהילות שנותנות הלוואות עבור תינוק שנולד על מנת שהיה לו לחתונה כמו חסידות בלזא וחסידיות נוספות גם בכולל רשב"י בב"ב ועוד קהילות כולם טועים? לא התייעצו הם מומחים בתחום ?

• הוסף לסימניות
ידעתי בני ידעתי, זה לא כל כך ציני כמו שכתבתי.
אבל יש הרבה שיקולים, תמורות הזמן וכו וכד כדי לא להיות בטוח.
לא בכדי אפילו סדר זרעים נקרא אמונה אפ׳ שזה טבעו של עולם

• הוסף לסימניות
כל הקהילות שנותנות הלוואות עבור תינוק שנולד על מנת שהיה לו לחתונה כמו חסידות בלזא וחסידיות נוספות גם בכולל רשב"י בב"ב ועוד קהילות כולם טועים? לא התייעצו הם מומחים בתחום ?
כשמדובר על הלוואה בלי ריבית, על פי הסטטיסטיקה כנראה יהיה יותר ריווחי לקחת הלוואה בשביל למנף את ההשקעה ולכן יש הגיון לקחת את הסיכון.

אבל כשמדובר על הלוואה בריבית של 5.5% כשהממוצע תשואה לשנה הוא כ10% ועוד יורד מזה מס, הרווח כבר לא כל כך גדול ולא בטוח ששוה לקחת את הסיכון בפרט עכשיו כשהריביות גבוהות והשוק בשיא.

אני לא בא להכריע בענין רק מציג את הסיבה לא לקחת הלוואה

• הוסף לסימניות
למה הרוחה 10 % כשאומרים בכל מקום שהתשואה של S&P היא מעל 20 % השנה אחרונה?
[שואל כעם הארץ]

• הוסף לסימניות
למה הרוחה 10 % כשאומרים בכל מקום שהתשואה של S&P היא מעל 20 % השנה אחרונה?
מצרף טבלה
מאמין שזו תשובה מספקת..
unnamed.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.