שוק ההון השקעה בחוזים על זהב

• הוסף לסימניות
אני לא אמרתי שהיסטורית הוא עולה ב250 דולר לרבעון אמרתי שבכללי הוא בעליה וברבעון האחרון הוא עלה ב350 דולר מ2650 ל3050 אל תנסה להגחיך דברים בכוח אתה נתפס לקטנות

• הוסף לסימניות
אתה בוודאי שואל את עצמך מדוע שמתי לך אימוג'י עצוב.

ובכן..

אחוזי מינוף כ"כ נרחבים נמצאים רק בזירות מסחר ולא בכדי.
בזירת מסחר אם אתה מרוויח, זה על חשבונם, ואם אתה מפסיד, הם אלה שירויחו..

החוק מחייב את הזירות הנ"ל לפרסם כמה סוחרים מורווחים וכמה מופסדים דרכם, בדקת פעם את הנתון הזה? אם תבדוק תופתע שלמעלה מ80% מפסידים...

לגופו של עניין, אתה מציע מינוף פי 100 עם ניצול של שליש מתוכו, כלומר מינוף פי 33.

ז"א שכל תנודה של 3% מוחקת לך את התיק.

כדאי שתבין את זה, ואח"כ תסביר לנו היכן טעינו.
אפילו אותך מצנזרים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני עניתי לו תשובה ולא היה לו מה לענות אולי לגאון שלנו יש מה לומר אני גם יודע להעתיק תגובות של אנשים זה מאוד מראה על חכמת יתר

• הוסף לסימניות
מצרף גרף למודעות נוספת
IMG_4607.jpeg

• הוסף לסימניות
תאריךמינימום עלות חזויהמקסימום עלות חזויהשינוי
01.12.20253179.001 USD3192.352 USD+149.58 USD (4.7%)
01.12.20263433.664 USD3446.726 USD+254.52 USD (7.4%)
01.12.20273688.261 USD3700.673 USD+254.27 USD (6.88%)
01.12.20283943.154 USD3953.170 USD+253.7 USD (6.43%)
01.12.20294197.594 USD4210.565 USD+255.92 USD (6.09%)
01.03.20304304.220 USD4306.778 USD+101.42 USD (2.36%)

• הוסף לסימניות
התשובה לשאלה האם מחירי הזהב צפויים לעלות היא חיובית. בטווח הארוך, כל האנליסטים צופים חידוש שיאים היסטוריים. כמה מומחים טוענים שעד 2050 העלות של אונקיה תגיע לחמש ספרות.

הגורמים הממריצים העיקריים יהיו אינפלציה וגידול בהיצע הכסף. מתכת לא נכרה באותו שיעור כמו מזומן.

ירידה בביקוש לזהב תעשייתי עשויה לבלום מעט את הצמיחה. אבל בטווח הארוך זה לא משנה.

מועצת הזהב העולמית עשויה להגביל את ההיצע אם יהיה לחץ חזק על המחירים. אבל סביר להניח שזה לא יהיה הכרחי. גורם המפתח יהיה רכישות של בנקים מרכזיים ומשקיעים מוסדיים. מהצד הזה אי אפשר לצפות לירידה ארוכת טווח בריבית. השקעות בזהב הן דרך להורדת הדולר ולשימור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא אמרתי שהיסטורית הוא עולה ב250 דולר לרבעון אמרתי שבכללי הוא בעליה וברבעון האחרון הוא עלה ב350 דולר מ2650 ל3050 אל תנסה להגחיך דברים בכוח אתה נתפס לקטנות
הזהב עולה בהתמדה כל רבעון בממוצע ב250 דולר לאונקיה

תה לא הבנת אני כתבתי שהוא עולה בממוצע בשלושה חוגשים ב250 דולר

• הוסף לסימניות
אפשר לרכוש etf gld במקום חוזים עתדים

• הוסף לסימניות
אני שואל מבחינת סיכון שאין בזה בכלל והרווח הוא מכפיל ב200 אחוז ויותר ללא שום סיכון

• הוסף לסימניות
אני שואל מבחינת סיכון שאין בזה בכלל והרווח הוא מכפיל ב200 אחוז ויותר ללא שום סיכון
אני לא בקיא בהשקעות, ואף פעם עדיין לא השקעתי אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך ותקשיב טוב טוב!
אין כזה דבר השקעה ללא סיכון, ואם אומרים לך שכן זה או הונאה, או שקר... אחרת כולם היו עושים את זה,

• הוסף לסימניות
אז אתה שואל או מציע?
עוד לא הבנת החברה לא לוקחת שום אחוזים אני לוקח אחוזים על זה שאני לוקח ערבות על הכסף החברה היא בסך הכל הזירת מסחר

• הוסף לסימניות
אני לא בקיא בהשקעות, ואף פעם עדיין לא השקעתי אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך ותקשיב טוב טוב!
אין כזה דבר השקעה ללא סיכון, ואם אומרים לך שכן זה או הונאה, או שקר... אחרת כולם היו עושים את זה,
תשמע אני עשיתי מזה 40 אלף שקל בתוך יומיים ויש עוד הרבה שמרוויחים מזה לא כל מה שלא שמעת עליו זה אומר שהוא שקר תבין שאם בן אדם מוכן לקחת ערבות על סכום ההשקעה הוא לא פראייר אם אתה רוצה תרשום בגוגל זהב פורום ותראה תגובות של אנשים כמה כסף הם עשו כשהזהב התחיל לעלות לכיוון 3000

• הוסף לסימניות
תשמע אני עשיתי מזה 40 אלף שקל בתוך יומיים ויש עוד הרבה שמרוויחים מזה לא כל מה שלא שמעת עליו זה אומר שהוא שקר תבין שאם בן אדם מוכן לקחת ערבות על סכום ההשקעה הוא לא פראייר אם אתה רוצה תרשום בגוגל זהב פורום ותראה תגובות של אנשים כמה כסף הם עשו כשהזהב התחיל לעלות לכיוון 3000
אם ביומיים 40 אלף, תוך חודש זה כבר 800 אלף ובשנה?
למה לא לקחת הלואה גדולה בבנק ב10% שנתי ולהשקיע את זה שם?

• הוסף לסימניות
ואתה שוב הולך להוריד אותו מתחת ל3000 כדי להעלות אותו ככה?
באמת שואל, לא מצליח להבין מה כבודו אומר, איך בדיוק אני יודע שהזהב הולך לעלות ברבעון הבא ל3250?

• הוסף לסימניות
נעריך מאוד
אם תהיה אמיץ לבוא לעדכן
גם אם הפסדת הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה