שוק ההון השקעה בחוזים על זהב

• הוסף לסימניות
@ידען גדול במחילה, אבל אתה מתנהג כאן כמו בריון!
אתה חדש בפורום אז לך תקרא קצת את כללי הפורום לפני שאתה מגיב!
מהתגובות הלא מכובדות שלך זה נראה שאתה גם חדש בהשקעות, אז קצת צניעות וכבוד לאלו שצברו ניסיון וידע פי 1,000 ממך לא יזיק!
אני כבר כאן כמה שנים טובות, אני לומד המון מחוכמת ההמונים שנמצאת כאן, ועדיין לא מעיז להביע דיעה בעניינים שאני לא בקי בהן…
לגופו של עניין, אני שמח בשבילך שזכית בפיס, אל תשלה את עצמך וק״ו לא אחרים, שזה קשור לידע וניסיון!
אין דבר כזה להרויח 40,000₪ ביומיים חוץ מהימורים וזכיה בלוטו, תצא מהסרט ואל תגרום לאחרים להפסיד את כל כספם מהשגעונות הללו!

• הוסף לסימניות
נעריך מאוד
אם תהיה אמיץ לבוא לעדכן
גם אם הפסדת הכל.

מזעזע

• הוסף לסימניות

מזעזע
😢😢😢
אין מילים

• הוסף לסימניות
הוא לא רצה ללמוד כאן בחינם ובחר ללמוד ממורה יקר מאד - מהחיים עצמם
אם יהיה לו אומץ להפנים את השיעור -- הוא לא הפסיד

• הוסף לסימניות
הוא לא רצה ללמוד כאן בחינם ובחר ללמוד ממורה יקר מאד - מהחיים עצמם
אם יהיה לו אומץ להפנים את השיעור -- הוא לא הפסיד
ב״ה שזה קרה לו בגיל כזה ולא בגיל שהוא כבר נשוי.כמה בעיות בשלום בית זה יכול ליצור ואני לא מדבר על אם היה לו ילדים
וכמאמר החכם:חיים זה לא שיעור חשבון זה גם מבחן

• הוסף לסימניות
מה שממש מעניין פה – זה שהוא כנראה יצא מופסד, למרות שבזמן הדיון הזהב היה בערך 3,050$, והיום הוא כבר ב־3,415$! כלומר הזהב עלה יפה, יותר מ־10%.
אבל בהשקעות כאלה זה לא עובד פשוט – מספיק שבדיוק כשנכנסת היה איזה תיקון קטן או ירידה בגרף, וכבר אפשר לצאת בהפסד.
אני לא יודע אם הוא באמת הפסיד בסוף ואם זה היה על ההשקעה הספציפית הזאת אבל זה תזכורת כמה ההשקעות מהסוג הזה מסוכנות – גם כשהכיוון הכללי חיובי.
1756330270349.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מאמין למראה עיני, איך כל כך מהר רואים את הווידוי שלו, בדרך כלל זה לוקח המון זמן עד שאנשים מודים בנפילות שלהם.
אבל מהרגע הראשון ראיתי שחוץ ממה שהוא לא ידע כלום על השקעות, הוא התנהג ביהירות והתנשאות כאילו אף אחד חוץ ממנו לא מבין כלום.
זה כשלעצמו כבר סיבה שבן אדם יפול, גם אם הוא משקיע רק במקומות הנכונים.
אני גם קצת מזועזע שמדובר בבחור ישיבה, שלא רק שהתנהג בחוסר ניסיון מוחלט, אלא גם לקח כספים של אחרים והפיל אותם לבור הזה.

אני מאוד מקווה שזה יהווה אות אזהרה לכל מי שחושב שהוא מבין יותר טוב מכולם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מעוניין להבהיר דבר אחד

מזעזע

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אם מישהו רוצה באמת לדעת איך הגיעו חובות ואיך הכל קרה אני מוכן לספר אני עבדתי במקום והכנסתי כל חודש בין 12 ל15 אלף שח סכום שבחור וכל אדם רגיל מסתנוור ממנו קרץ לי להשקיע אותו אבל להגדיל אותו מהר ככל האפשר השקעתי במינוף בהתחלה הפסדתי 10 20 אלף אבל לא לקחתי שום הלוואה המשכתי להשקיע הרווחתי 40 אלף בכמה ימים אבל הייתי חדש ולא הצלחתי לממש אותם לבנק עדיין היה לי כמה פעמים שהרווחתי מ10 אלף רווח של 20 ו30 אלף אבל הייתי להוט לעשות עוד ועוד פעם אחת משכתי 30 אלף לבנק אני יראה לכם את הטופס אבל עדיין לא הייתי בחובות אבל הכל התחיל מהלוואה קטנה של 10 אלף וסמכתי על משכורת אחת ומשם הכל היסטוריה צרות באו בצרורות נאבד לי או נגנב חפץ ששווה 10 אלף ובהמשך עקצו ממני 8 אלף בשם חברת הלוואות עוקץ הטלפונים מי שמכיר וניסיתי להתאזן אבל אז כבר לא יכלתי לעבוד כרגיל עם 15 אלף בחודש כי הגיעו עובדים אחרים שאני החלפתי אותם עד אז מעצם ההשקעות ראיתי סכומים גדולים ויפה שמישהו עוקב אחרי המאמרים שלי אפילו שאף אחד לא הסכים איתי הזהב באמת עלה אחוזים גדולים מי ששמע לי הרוויח אני הרווחתי הרבה מהזהב אבל מרוב הפיתוי כבחור שלא ראה סכומים גדולים כסף קל לא משכתי בזמן הנכון אלא המשכתי

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין לדעת כמה הרווחתי מהשקעות שיראה

קבצים מצורפים

• תנועות בחשבון (1).pdf
    KB 56.2 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
@ידען גדול מכיוון שאני זה שקישרתי פה אני חש צורך להגיב.
כניסה לחובות בתור בחור צעיר זה אירוע שאני מכיר באופן אישי וקרוב.
לא באתי חס ושלום לזלזל או לשמוח לאיד.
גם אתה מודה שעשית טעויות. גם אם לא איך שזה היה נראה ממבט ראשון, בכ"ז טעויות קשות.
האירוע הזה חייב להיות תמרור אזהרה לכל מי שמשקיע וחושב שהוא מנצח את המערכת.
חייבים להקשיב ולפתוח את האוזניים העיניים והמוח.
מאחל לך שתצא מזה כמה שיותר מהר

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין לדעת כמה הרווחתי מהשקעות שיראה
זכור לי שדיברת על 40000₪ תוך יומיים
ומכל זה הצלחת להביא בחודש 8 העברת זכות של 27K מחודש 4 בכלל
אם אתה גבר תשתף את כל מה שהשקעת מול מה שהרווחת;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה