ומה קרה...?והתפתיתי להשאיר אותם ולסחור איתם אבל לא עוד
תשתף נקבל אותך בלי לשפוט.אבל בעיקר החובות שנצברו לי הם מהתנהלות בזבזנית מאוד עקצו אותי ב8 אלף
תשתף. לא נשפוט אותך. אתה אנונימי.ועוד ביזבוזים מטורפים
לי נשמע שאתה חכם.מי שחושב שאני כזה מטומטם טועה בגדול
ברוך ה'. כל הכבוד שאתה מצליח. לא הבנתי אתה ממשיך להשקיע ולהרוויח? מסתבר שהיום אתה כבר עשיר קטן.אם הייתם מרוויחים כל יום 10 אלף שקל בלי למצמץ ובלי לעבוד הייתם מתנהלים כך
תעזוב את החברה כאן הם מקנאים.כל טוב ושלום לכל המזלזלים
זה מה שמסבירים לך פה גם אם עשית מכה אם תמשיך אתה תפסיד את כל הרווחים וטבע האדם שהוא לא יכול לעצורהו חזרנו אני יסביר לכם אחת לאחת מעצם ההתעסקות מהמסחר לא נוצר חובות רק רווחים וגדולים אבל בתור סוחר מתחיל היה לי סכומים מטורפים שהרווחתי ומימשת והתפתיתי להשאיר אותם ולסחור איתם אבל לא עוד אבל בעיקר החובות שנצברו לי הם מהתנהלות בזבזנית מאוד עקצו אותי ב8 אלף ונאבד לי דבר יקר בשווי עשר אלף ועוד ביזבוזים מטורפים מי שחושב שאני כזה מטומטם טועה בגדול אם הייתם מרוויחים כל יום 10 אלף שקל בלי למצמץ ובלי לעבוד הייתם מתנהלים כך אם אתם נכנסתם לעולם כזה בבת אחת כל טוב ושלום לכל המזלזלים
אני ממשיך להשקיע ואני מתכוון לסחור על סכומים כמו 50 70 אלףברוך ה'. כל הכבוד שאתה מצליח. לא הבנתי אתה ממשיך להשקיע ולהרוויח? מסתבר שהיום אתה כבר עשיר קטן
או מקנאים או שהם פשוט מקנאיםתעזוב את החברה כאן הם מקנאים.
אח שלי היקר אני לא יודע מה עובר עליכם זה התחיל מאחד שלא בא לו בעין וממנו נגררו כולם ופשוט נהיה פה פורום מה זה גרוע אני לא רוצה לריב פה עם אנשים אבל אם כל אחד היה מגיב בנעימות לא היה נוצר אי הבנות והכפשות ומירמור ואייי הבנות כולם בונים מניפולציותואוו.
האמת שלמדתי דבר אחד בחיים.
אם אתה רוצה להיות צעיר עם ידע של מבוגר, תתייעץ עם מבוגרים.
אני לא מכיר אותך, לא עוקב מידי אחריך.
אבל עברתי פה על השרשור, ומה אני אגיד לך, אתה סוער, רואים את זה מהכתיבה, אתה שאפתן בטירוף, אתה אמיץ גדול.
אבל אתה לא זהיר בכלל.
בכלל.
והמלצה ממני ואני מאמין מכולם פה.
בשבילך, לא בשביל אף אחד אחר.
תנשום עמוק ותלך למישהו מקצוען שיעשה לך סדר.
לפי הסכומים שאתה מרויח זה יעלה לך ממש בקטנה.
ואז...
יש סיכוי רציני שתצחק על כולנו בדרך לבנק.
עד אז, פליזזז אל תגרום לכל מיני אנשים תמימים פה לאבד את כל הגרושים האחרונים שיש להם.
אה, ותמסור לחבר שלך שבחובות... שהוא יכול לבא לפה ולבקש עזר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים