יזמות השקעה בפטנט

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

יש לי רעיון לפטנט שיכול לסייע לכל אחד, משהו בסיסי שאם יצליח יכנס ללא ספק לכל בית, בנושא כביסות.
כולנו נשמח שיהיה לנו כמה כאלה בבית.
יהפוך לכולם את החיים לקלים בהרבה בנושא כביסות.
דיברתי עם מקום לפיתוח אב טיפוס, צריך להשקיע מחירים משמעותיים, לפיכך ההשקעה היא רק לאנשים שיש להם הרבה מאוד כסף, ניסיתי לפנות למקומות שונים וגם כותבת כאן, אם אתם מכירים אנשים כאלה אנא הציעו להם להשקיע במוצר בסדר גודל, מבחינת התועלת, כמו מזגן.

• הוסף לסימניות
חשוב לציין שעדיין לא פיתחתי אב טיפוס כי רק לפתח מוצר כזה צריך להשקיע 50 אלף ש''ח כך שלמרות שההשקעה יכולה לשנות לכולם את החיים אם נצליח לפתח את המוצר, צריך הון עבור זה. כך שזה עדיין רק בשלב של בדיקת היתכנות וגיוס משקיעים.

• הוסף לסימניות
כמו כל פטנט... אולי לרשום כפטנט אבל נכון, טמו למשל ימכרו ברבע מחיר.
מצד שני אם זה רעיון ישים (בחברה לבניית אב טיפוס אמרו שצריך לבחון איך לבצע את זה) זה אמור להכנס לכל בית במיוחד בבתים שיש המון כביסה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המוצר, אם ניתן לבנות כזה דבר ביעילות, מוצר חובה בכל בית.
כך שההשקעה מתאימה רק למי שיש לו כסף רב מאוד, כי אין לי תשובה איך למנוע גניבת פטנט, כמו כל פטנט אחר.

• הוסף לסימניות
ומה אתם עונים על זה?
לא נראה לי שזאת הבעיה
בגדים אפשר לקנות בטמו/אלי אקספרס בפחות מרבע מחיר
ועדיים חנויות הבגדים מרוויחים..

כנ"ל מזגנים - מוצר רווחי ותדיראן וטורנדו מרוויחים עליו, ועדיין זה לא מפריע לחברות נוספות לייצר
והשוק מספיק גדול לכולם

לכן אם זה מוצ רווחי גם אם בסופו של יום יהיה עוד מתחרים, עדיין שווה,
רק השאלה האם המוצר רווחי מעצם מהותו, או שיש כאן 'פטנט' וברגע שמישהו יחקה את זה, אז המוצר כבר לא שווה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המוצר, אם ניתן לבנות כזה דבר ביעילות, מוצר חובה בכל בית.
זה לא רלוונטי.
כי אין לי תשובה איך למנוע גניבת פטנט, כמו כל פטנט אחר.
זאת הנקודה הרלוונטית
כשמשקיעים, בוחנים תחילה את הסיכונים
ואח"כ בודקים את פוטנציאל הרווח.
כאן הסיכון הוא קרוב להפסד ורחוק מהשכר.

כואב מאוד לכתוב את זה
כי יש לכם רעיון מוצלח
אבל מישהו אחר יקצור את הרווח.

• הוסף לסימניות
עבור כל זה צריך כסף כך שרק אם יהיו עבור זה משקיעים זה יצא לפועל והכל בס"ד.

יש אנשים שיש להם הרבה כסף ברמה שהם מוכנים להשקיע במוצר כזה ולדעת שיש כאן סיכון (אין לי פתרון לעניין הזה)
חשוב לציין שבבניית אב טיפוס אמרו שמדובר ברעיון שיש לו בסיס טוב להצליח. (אבל ההשקעה בפיתוח רעיון ראשוני עשרות אלפי שקלים)
הפתרון הזה מתאים לדירות קטנות, לבתים שלא רוצים מייבש כביסה, בתים שיש להם הרבה כביסה ועוד..

• הוסף לסימניות
עבור כל זה צריך כסף כך שרק אם יהיו עבור זה משקיעים זה יצא לפועל והכל בס"ד.

יש אנשים שיש להם הרבה כסף ברמה שהם מוכנים להשקיע במוצר כזה ולדעת שיש כאן סיכון (אין לי פתרון לעניין הזה)
חשוב לציין שבבניית אב טיפוס אמרו שמדובר ברעיון שיש לו בסיס טוב להצליח. (אבל ההשקעה בפיתוח רעיון ראשוני עשרות אלפי שקלים)
הפתרון הזה מתאים לדירות קטנות, לבתים שלא רוצים מייבש כביסה, בתים שיש להם הרבה כביסה ועוד..
אוקי כבר גילת לנו שזה מדבר על משהו של יבוש כביסה.
כנראה מכונת כביסה שגם עושה יבוש... [שאגב עשיתי חיפוש וראיתי שזה כבר קיים]
תשמע אם מדובר במוצר שיש ערך להרבה כסף כלומר כמו מזגן, שצריך איכות וכדו'. יש כאן השקעה.
ורק בתנאי שאתה חושב שאתה תדע לעשות אותו הכי באיכות [שזה לא ידוע כעת].
ואם מדובר במצר מכני - אין שום ערך לכסף ההתחלתי ולחברה שתקום איתו.
לכן אם אתה מצליח לרשום פטנט יהא לך עם מי לדבר. אם אין הגנה ביד.
חבל לך להתעסק עם זה.
יש משרדים לרישום פטנטים - תדבר איתם ורק אז תוכל לבוא למשקיע עם הצעה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדובר במוצר מאוד פשוט שקיים בכל בית רק אמור לעבוד שדרוג, שיסייע לכל משקי הבית, (אם אפשר יהיה לפתח אותו.)
אין לי בעיה לכתוב כאן את הרעיון אבל אולי משקיעים לא ירצו להשקיע במוצר אחרי שאכתוב.
חשוב לציין שמדובר במשהו בסיסי שאמור לגרום לכביסה להגיע לארון במהירות בלי הרבה עבודה. רעיון מאוד פשוט, מוצר שאני שואפת שיהיה פשוט, עממי לכל כיס, אבל מי שמכין את האב טיפוס אמר לי שזה יהיה בהתחלה משהו יוקרתי ולא יעלה כמה עשרות שקלים כמו שחשבתי...

אולי אם אלף איש ירצו להשתתף וכל אחד יביא אלף ש''ח אולי זו התחלה עבור המוצר.
אבל בשביל זה צריך שהרבה אנשים יסכימו לתת אלף ש''ח, סכום לא מבוטל עבור רעיון בלבד.
מה עוד שיתכן שזה לא באמת מוצר טוב כי לא כל פטנט שעובד ברעיון עובד גם במוצר.

לגבי מי ששלחו הודעות פרטיות לשמוע פרטים נוספים, האם אתם מכירים משקיעים? או יש לכם יכולת (ורצון) להשקיע בפטנט שלא בטוח שיצליח?
הרעיון צריך השקעה בכל תחום, גם בגיוס משקיעים - עשירים בלבד (כי אין לי רצון שאנשים ישקיעו את הכסף שלהם על כזה דבר, אני לא הייתי משקיעה אם היה לי מליון ש''ח אחרונים בהשקעה כזו אלא מדובר בהשקעה המיועדת לאנשים שיש להם כסף מיותר פלוס).
אם כן, אפשר לשלוח מייל
rivka05252 @ gmail.com
כמובן שתשלחו תדפיסי בנק במקרה של משקיעים והזדהות.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי משקיעה אם היה לי מליון ש''ח אחרונים בהשקעה כזו אלא מדובר בהשקעה המיועדת לאנשים שיש להם כסף מיותר פלוס).
אם את/ה לא מספיק מאמינה במוצר כנראה שלא תצליחי לשכנע שום משקיע שישקיע אצלך.

• הוסף לסימניות
למה לא תרשמו את הפטנט? (ג"כ עולה כסף לא מעט) אח"F לא תחששו שיגנבו את הרעיון

• הוסף לסימניות
מדובר במוצר מאוד פשוט שקיים בכל בית רק אמור לעבוד שדרוג, שיסייע לכל משקי הבית, (אם אפשר יהיה לפתח אותו.)
אין לי בעיה לכתוב כאן את הרעיון אבל אולי משקיעים לא ירצו להשקיע במוצר אחרי שאכתוב.
חשוב לציין שמדובר במשהו בסיסי שאמור לגרום לכביסה להגיע לארון במהירות בלי הרבה עבודה. רעיון מאוד פשוט, מוצר שאני שואפת שיהיה פשוט, עממי לכל כיס, אבל מי שמכין את האב טיפוס אמר לי שזה יהיה בהתחלה משהו יוקרתי ולא יעלה כמה עשרות שקלים כמו שחשבתי...

אולי אם אלף איש ירצו להשתתף וכל אחד יביא אלף ש''ח אולי זו התחלה עבור המוצר.
אבל בשביל זה צריך שהרבה אנשים יסכימו לתת אלף ש''ח, סכום לא מבוטל עבור רעיון בלבד.
מה עוד שיתכן שזה לא באמת מוצר טוב כי לא כל פטנט שעובד ברעיון עובד גם במוצר.

לגבי מי ששלחו הודעות פרטיות לשמוע פרטים נוספים, האם אתם מכירים משקיעים? או יש לכם יכולת (ורצון) להשקיע בפטנט שלא בטוח שיצליח?
הרעיון צריך השקעה בכל תחום, גם בגיוס משקיעים - עשירים בלבד (כי אין לי רצון שאנשים ישקיעו את הכסף שלהם על כזה דבר, אני לא הייתי משקיעה אם היה לי מליון ש''ח אחרונים בהשקעה כזו אלא מדובר בהשקעה המיועדת לאנשים שיש להם כסף מיותר פלוס).
אם כן, אפשר לשלוח מייל
rivka05252 @ gmail.com
כמובן שתשלחו תדפיסי בנק במקרה של משקיעים והזדהות.
כמה דברים מנסיון
ברוב הרעיונות של אנשים, בחיפוש עמוק אפשר למצוא את זה כמוצרים קיימים או דומים בתכונות
בנוסף לא לפנות לחברות שנותנות שירותי רישום פטנט ייצור אב טיפוס וכו' זה מיותר ויקר
הכי טוב למצוא יבואן/ יצרן שמתמחה בתחום הספציפי (אם זה פלסטיק אוח אלקטרוניקה / חשמל / משחקים) שהוא יטפל בזה
אבל כאמור אם זה מוצר שירוץ אין סיבה שלא יבוא מישהו מנוסה וייצר את זה
בכמה מדובר השקעה לדעתכם
מוצר חשמלי ? אלקטרוני?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את/ה לא מספיק מאמינה במוצר כנראה שלא תצליחי לשכנע שום משקיע שישקיע אצלך.
אין כאן עניין של אמונה במוצר אלא חוסר רצון ליטול סיכונים על סכום משמעותי מתוך הבנה שאפשר גם להפסיד ח"ו.
למה לא תרשמו את הפטנט? (ג"כ עולה כסף לא מעט) אח"F לא תחששו שיגנבו את הרעיון
זה מבחינתי לא פטנט אלא מוצר שיכול להועיל ולשפר את התחום של כביסות בבית מסוימים, אולי אצל כולם.
יש דברים דומים אבל רחוקים מאוד מהכוונה שלי
כמה דברים מנסיון
ברוב הרעיונות של אנשים, בחיפוש עמוק אפשר למצוא את זה כמוצרים קיימים או דומים בתכונות
בנוסף לא לפנות לחברות שנותנות שירותי רישום פטנט ייצור אב טיפוס וכו' זה מיותר ויקר
הכי טוב למצוא יבואן/ יצרן שמתמחה בתחום הספציפי (אם זה פלסטיק אוח אלקטרוניקה / חשמל / משחקים) שהוא יטפל בזה
אבל כאמור אם זה מוצר שירוץ אין סיבה שלא יבוא מישהו מנוסה וייצר את זה
בכמה מדובר השקעה לדעתכם
מוצר חשמלי ? אלקטרוני?
מדובר במוצר חשמלי, עדיף עשוי פלסטיק שלחתי פניה לחברת כתר.
אילו חברות נוספות קיימות? למי אפשר לפנות

תודה על כל עזרה.

ואגב אני לא מכירה משקיעים, ניסיתי לשלוח פניה לכמה דמויות שידוע שיש להם אפשרות להשקיע, אך הם לא שבו אלי.
בנוסף נרשמתי לאתר של משקיעים וגם שם לא יצרו קשר.

• הוסף לסימניות
אני יכול להפנות אותך למומחה מאד בתחום שעונה במייל חינם ובקי במיוחד בפטנטים
חפש בגוגל המרכז לקידום עסקים מתחילים

• הוסף לסימניות
אין כאן עניין של אמונה במוצר אלא חוסר רצון ליטול סיכונים על סכום משמעותי מתוך הבנה שאפשר גם להפסיד ח"ו.

זה מבחינתי לא פטנט אלא מוצר שיכול להועיל ולשפר את התחום של כביסות בבית מסוימים, אולי אצל כולם.
יש דברים דומים אבל רחוקים מאוד מהכוונה שלי

מדובר במוצר חשמלי, עדיף עשוי פלסטיק שלחתי פניה לחברת כתר.
אילו חברות נוספות קיימות? למי אפשר לפנות

תודה על כל עזרה.

ואגב אני לא מכירה משקיעים, ניסיתי לשלוח פניה לכמה דמויות שידוע שיש להם אפשרות להשקיע, אך הם לא שבו אלי.
בנוסף נרשמתי לאתר של משקיעים וגם שם לא יצרו קשר.
כדי שלא תצטרכי להתמודד מול גנבי פטנטים סיניים ועוד
הדרך המעולה היא למכור את הפטנט לחברה שיוצרת דברים בסגנון כמו למשל אם הייתי ממציא מפזר חום שנוסע אחרי בכל החדר הייתי פונה לחברה ליצור מפזר חום
אמנם את הכסף הגדול הם יעשו אבל גם הם לוקחים את הסיכון הגדול, ובסוף הם אלו שיש להם את היכולת הכח והזמן והעו”ד להתמודד מול גנבים
דבר נוסף, השוק במיוחד החילוני מוצף באנשים שיש להם פטנטים ולכן החברות כמו כתר כבר לא מתייחסות לפניות כאלו, צריך לעבוד קשה, להתקשר ולקבוע פגישה, לבוא כמה אנשים ולהציג שאנו חברה לייצור פטנטים, עם שמות (מנכ”ל החברה זה הוא [בעלי-שששש לא לגלות] סמנכ”ל זה הוא וכו) והכי חשוב ביטחון עצמי ויכולת בין אישית ברמה גבוהה, לשכנע אותם שכדאי להם להיכנס לסרט הזה, ואת לא יודעת איזה סרט ארוך ומתיש זה
ועם כל זה צריך המון המון סייעתא דשמיא

• הוסף לסימניות
הבעיה גם שאם אתה רושם פטנט עדיין יכול להיות שמישהו יפתח כזה דבר וישנה קצת כדי לעקוף את הפטנט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה