יש לי שם ניסיון , והרבה .אשמח לכל מידע להשקעה בקריות
באיזה קריות שווה להשקיע? מאיפה להתרחק?
עלות דירה ממוצעת?
האם שווה לחלק ל2 או ל3?
הכנסה צפויה נטו וברוטו
המלצה מנסיון בלבד! למתווכים באזור
המלצה מנסיון בלבד! לחברת ניהול לנכס
תודה מראש!
בלי קשר למבצע הנוכחי, ידוע לי שיש בתקופה האחרונה קצת קושי בשכירות באיזור הנ"ל, אולי בעקבות מפונים מהצפון שחזרו למקומותיהם.האם למישהו יש מידע אם כרגע בעקבות מבצע "עם כלביא", זה משפיע על איזור הקריות?
פלמינגוהמלצה מנסיון בלבד! לחברת ניהול לנכס
תראה מה שכתבת על התקופה האחרונהבלי קשר למבצע הנוכחי, ידוע לי שיש בתקופה האחרונה קצת קושי בשכירות באיזור הנ"ל, אולי בעקבות מפונים מהצפון שחזרו למקומותיהם.
אבל יתכן שאחרי המלחמה הביקושים יתגברו, כיון שהרבה דירות באיזור נהרסו.
אם השאלה שלך היא מבחינת שוכריםהאם למישהו יש מידע אם כרגע בעקבות מבצע "עם כלביא", זה משפיע על איזור הקריות?
מה זה כולל כל האיזור?תראה מה שכתבת על התקופה האחרונה
זה אמנם נכון
אבל זה לא נראה משהו דרמטי
זה פשוט מאוד כי זה לא היה זמן שאנשים עוברים דירות
זה לא היה עונת המעבר - ובקיצור זה לא היה יולי אוגוסט ...
ותמיד בסוף החורף ובתקופה שמיד אחרי הפסח יש קושי בהשכרה .
עיקר השוק של השכירות שם וכמו בכל מקום בארץ זה בזמן החופש הגדול .
אם השאלה שלך היא מבחינת שוכרים
אז תראה ,
אם אתה קונה באיזור של פינוי בינוי אז יחסית אפשר לומר שדיי נחמד להם
החברות היזמיות שמנסות להחתים דיירים דואגות לתושבים ומפנקים אותם שם
אני יעלה מכתב אחד לדוגמא שנשלח לפני יומיים בקריית חיים .
במקביל , כבר עכשיו מדברים על כך שמיד אחרי המלחמה יריצו בכל האיזור את התוכניות וההתרים של הפינוי בינוי
על מנת לתת הגנה לתושבים .
אני מדבר על דירות קטנות (1-2 חד') שמושכרות בעיקר ליחידים.תראה מה שכתבת על התקופה האחרונה
זה אמנם נכון
אבל זה לא נראה משהו דרמטי
זה פשוט מאוד כי זה לא היה זמן שאנשים עוברים דירות
זה לא היה עונת המעבר - ובקיצור זה לא היה יולי אוגוסט ...
ותמיד בסוף החורף ובתקופה שמיד אחרי הפסח יש קושי בהשכרה .
עיקר השוק של השכירות שם וכמו בכל מקום בארץ זה בזמן החופש הגדול .
@אדם נהדרמה זה כולל כל האיזור?
גם קרית ים, קרית ביאליק ועוד? כי כל הקריות מתאים לעשות בו פינוי בינוי, ק השאלה האם הדבר הזה עומד לקרות או שזה לא בכיוון בכלל.
ואולי בקריות השונות המלחמה גרמה רק לעכב את הפרויקט?
אתה מבית שמש , אז אתה בטח יודע איך השוק עובדאני מדבר על דירות קטנות (1-2 חד') שמושכרות בעיקר ליחידים.
כך שלכאורה השוק הנ"ל פחות תלוי ביולי -אוגוסט.
איך אפשר לשלוח לך?תשלח לי בפרטי , ואשתדל לעזור בשמחה מהידע שיש לי .
על איזה איזורים מדובר?(אולי תיאורטית אכן כל הקריות זה מתאים, אבל יש איזורים גדולים שכולם יודעים ששם לא יהיה פינוי בינוי
מה שכמובן לא מפריע למתווכים לפרסם שזה בפינוי בינוי ...)
זה מאוד תלויי באיזורים@כי אנו עמך אני מתעניינת לגבי דירה להשקעה בחיפה.
הבנתי מההודעה שלך ששוק השכירות מתאושש , האם מדובר ביחידות לסטודנטים וכדו'? באילו אזורים?
לברוח מהםפלמינגו
בעיקר מדובר בדירות לסטודנטים, זה באזורים שקרובים לאוניברסיטה.הבנתי מההודעה שלך ששוק השכירות מתאושש , האם מדובר ביחידות לסטודנטים וכדו'? באילו אזורים?
למה? אני נהנה מאדלברוח מהם
אני סבלתי מהם רבותלמה? אני נהנה מאד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //