עזרה השקעה בHMO אצל ב.ו. מירושלים

• הוסף לסימניות
הציעו לי השקעה בHMO אצל ברוך ו. מירושלים.
אשמח ממי שמכיר ויודע לגבי האמינות של החברה והאיש וכל מידע בעניין
תזכו למצוות
אפשר גם באישי
pessy2359 שטרודל....

• הוסף לסימניות
מידע כללי לא לגופו של אדם

לפי מה שאני רפרפתי ואני חושבת (שוב, לא מכירה אישית את המציע)
מדובר דבר ראשון על עסק מנוהל מרחוק, וכבר היו סיפורים לרוב על דירות שלא נקנו בכלל ובמשך 6-8 שנים הביאו את ה"רווח" כל חודש....
אם תסעי בעצמך לבחור את הדירה, לחתום עם המוכר על חוזה מול עו"ד ופעם בשנה תבקרי אותה, בלי שום חתימות מרוחקות על דפים עמוסי מלל באנגלית, ראי את הנקודה הראשונה כלא רלוונטית
דבר נוסף, טאבו משותף, פה בארץ, עם אנשים יחסית מוכרים, שכפופים לאותו בי"ד ברוב המקרים, זה סיפור כ"כ מורכב וכאוב, אז אם יש לך 3 מיליון להשקעה לבד, מעולה! אבל אם לא, את מכפילה את בעיות טאבו משותף פי כמה וכמה...

בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני מתעניין בקשר להשקעה אצל ברוך ו.
אם מישהוא מכיר אותו או השקיע דרכו אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
מכיר כמה חברים שהשקיעו אצלו והם מאוד מאושרים,
הם מספרים על תשואות מטורפות שההשקעה מניבה.

ולגבי הקושי שכתבו כאן שקיים למכור נכס בלונדון, קודם כל זה תלוי במיקום
וחוץ מזה, כפי הידוע לי הוא מתחייב שאם רוצים למכור את הנכס, תוך כמה חודשים הוא מחוייב למכור את הנכס.

• הוסף לסימניות
מכיר כמה חברים שהשקיעו אצלו והם מאוד מאושרים,
הם מספרים על תשואות מטורפות שההשקעה מניבה.

ולגבי הקושי שכתבו כאן שקיים למכור נכס בלונדון, קודם כל זה תלוי במיקום
וחוץ מזה, כפי הידוע לי הוא מתחייב שאם רוצים למכור את הנכס, תוך כמה חודשים הוא מחוייב למכור את הנכס.
@סימולציה
איך אני יכול ליצור איתך קשר (אני לא מנוי פרמיום)

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה