השקעות השקעה פאסיבית מחוץ לשעות המסחר, איזו פקודה לבחור?

• הוסף לסימניות
קניית מניות / תעודות סל בפועל, ישנם מספר סוגי הוראות.

GTC - מגבלת שער בתוקף, זו הברירת מחדל שלא בזמן המסחר ומשום מה זה לא עובד לי לעיתים תכופות מידי [גם שאני מאריך את התאריך לשבוע +].
LMT - הגבלת שער [רק בשעות הפעילות].
GTC - מגבלת שער בתוקף [רק בשעות הפעילות].
מעבר לכך יש עוד כמה סוגים שלא ידוע לי האם רלוונטים.

באיזה סוג הוראה אני אמור לקנות תעודות סל להשקעה פאסיבית [שאני לא באמת מנסה להרוויח את הפיפסים].

• הוסף לסימניות
קניית מניות / תעודות סל בפועל, ישנם מספר סוגי הוראות.

GTC - מגבלת שער בתוקף, זו הברירת מחדל שלא בזמן המסחר ומשום מה זה לא עובד לי לעיתים תכופות מידי [גם שאני מאריך את התאריך לשבוע +].
LMT - הגבלת שער [רק בשעות הפעילות].
GTC - מגבלת שער בתוקף [רק בשעות הפעילות].
מעבר לכך יש עוד כמה סוגים שלא ידוע לי האם רלוונטים.

באיזה סוג הוראה אני אמור לקנות תעודות סל להשקעה פאסיבית [שאני לא באמת מנסה להרוויח את הפיפסים].
הפקודה שיש לשלוח היא פקודת LMT בכללי וכך אני נוהג.
המונח GTC סך הכל מגדיר לכמה זמן הפקודה תהיה בתוקף במידה והיא לא תבוצע (אם תהיה בתוקף ליום בודד או לתקופה ארוכה).

אם אתה לא מנסה להרוויח עוד כמה פיפסים אז אפשר גם פקודת MKT ככל שמדובר במניה/קרן סל פופולרית שיש לה סחירות גבוהה והפער בין ההיצע לביקוש הוא יחסית מינורי.

• הוסף לסימניות
הפקודה שיש לשלוח היא פקודת LMT בכללי וכך אני נוהג.
המונח GTC סך הכל מגדיר לכמה זמן הפקודה תהיה בתוקף במידה והיא לא תבוצע (אם תהיה בתוקף ליום בודד או לתקופה ארוכה).

אם אתה לא מנסה להרוויח עוד כמה פיפסים אז אפשר גם פקודת MKT ככל שמדובר במניה/קרן סל פופולרית שיש לה סחירות גבוהה והפער בין ההיצע לביקוש הוא יחסית מינורי.
בעיה שפקודות אלו זמינות רק בזמן הפעילות של הבורסה

• הוסף לסימניות
בעיה שפקודות אלו זמינות רק בזמן הפעילות של הבורסה
1. אני מאמין שבין כה וכה כדאי לשלוח פקודה כשהמסחר פעיל בלבד, למה להסתכן בנזילות נמוכה שעלולה להתרחש עם פתיחת המסחר?
2. פקודת LMT כן זמינה וניתן לשלוח אותה מראש גם מחוץ לשעות המסחר - לגבי פקודת MKT הטענה שלך נכונה והיא אכן זמינה רק בשעות המסחר.

• הוסף לסימניות
הסיבה לביצוע הפעילות מחוץ לשעות המסחר קשורה בזמינות שלי בשעות הרלוונטיות.

לגבי פקודת LMT מצו"ב צילום מסך [קרנות איריות בשקלים] וזה לא זמין
1.JPG

• הוסף לסימניות
הסיבה לביצוע הפעילות מחוץ לשעות המסחר קשורה בזמינות שלי בשעות הרלוונטיות.

לגבי פקודת LMT מצו"ב צילום מסך [קרנות איריות בשקלים] וזה לא זמין
צפה בקובץ המצורף 1978456
התחברתי למערכת אצלהם ואתה אכן צודק,.
במערכת החדשה אקסטרייד הם קוראים לפקודת LMT משום מה GTC.

אז מה שאתה צריך לשלוח זה פקודת GTC ולרשום את המחיר הרלוונטי עבורך לרכישה בשורה שנקראת "הגבלת שער".

במידה והקרן תיסחר מתחת לשער הזה ביום המסחר אז הפקודה שלך תבוצע, אם לא אז היא לא תבוצע (במקרה כזה תוכל להתחבר מתי שיש לך פנאי לכך ולראות האם הפקודה התבצעה - במידה ולא אתה יכול לבטל אותה ו/או לערוך את המחיר למחיר גבוה יותר).

בשורה של "בתוקף עד" אתה יכול להגדיר עד מתי הפקודה תהיה רלוונטית מבחינתך (אתה יכול פשוט להגדיר לחודש קדימה נניח).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה