זה.דעת המומחים...
אני יודע שמשמקיע פאסיבי לא מנסה לתזמן,
www.prog.co.il
אני מושקע כבר ב S&P ולא מושך את הכסף כי אני לא מתזמן את השוק,
תחדד את השאלה. אתה מושקע ולא מוציא, אוקיי, אז מה השאלה?אני מושקע כבר ב S&P ולא מושך את הכסף כי אני לא מתזמן את השוק,
אני לא מחפש לעשות מכה של רווח,
רק להימנע מהפסד בטווח הקצר,
במוקדם או במאוחר זה יכנס ל S&P
כתבה בענייןהאם כדאי ונכון להכניס סכום נוסף (100K) כרגע או לחכות ע"מ להימנע מהפסד בתיקון צפוי (אם בכלל)תחדד את השאלה. אתה מושקע ולא מוציא, אוקיי, אז מה השאלה?
זה לא נושא הכתבה.כתבה בענייןהאם כדאי ונכון להכניס סכום נוסף (100K) כרגע או לחכות ע"מ להימנע מהפסד בתיקון צפוי (אם בכלל)
מי אמר שהמחיר הנוכחי יתוקן כלפי מטה?כתבה בענייןהאם כדאי ונכון להכניס סכום נוסף (100K) כרגע או לחכות ע"מ להימנע מהפסד בתיקון צפוי (אם בכלל)
טוב, זה מה שנראה לי מצד ההיגיוןמי אמר שהמחיר הנוכחי יתוקן כלפי מטה?
כלומר, בוודאי יהיו ירידות. אבל יתכן הרי שקודם יהיו עליות. אז מה הנימוק להמתנה?
עוד נבואה...באחד מהרעיונות שלו בשבוע האחרון Tom Lee אחד ממנהלי התיקים המפורסמים נתן תחזית לעליה של 200 אחוז ב sp עד 2030
למה שלא תתחיל להעביר לפחות חלק קטן מהסכום?טוב, זה מה שנראה לי מצד ההיגיון
אבל למעשה יש לי סכום שמחכה להשקעה, ואני מחכה לתיקון![]()
טוב, זה מה שנראה לי מצד ההיגיון
אבל למעשה יש לי סכום שמחכה להשקעה, ואני מחכה לתיקון![]()
אני מעוניין לשמוע מגוון דעות ואז לקבל החלטה מושכלת,אל תחשוב שתקבל תגובה מציבור היא תהיה נכונה זה טעות
זה מה שאני עושה. מעביר חלקים. ובירידה הקודמת שהייתה לפני כחודש, כמובן העברתי יותר.למה שלא תתחיל להעביר לפחות חלק קטן מהסכום?
אין צורך בבדיקות, מכיון שרוב הזמן השוק בעליה, הנתונים ברורים לגמרי.זה מה שאני עושה. מעביר חלקים. ובירידה הקודמת שהייתה לפני כחודש, כמובן העברתי יותר.
אבל לפי השיטה הפאסיבית, הייתי אמור להכניס את הכל במכה. או בפעימות שוות תוך איזה זמן יחסית קצר.
דרך אגב, זו שאלה מעניינת. מי שיש לו סכום כסף ורוצה להשקיע הכל בסנפ' ומתלבט בין שתי אופציות: א' להשקיע הכל בבת אחת, ב' לחלק ל10 פעימות שוות ולקנות פעם בשבוע.
@מנטה מנטוס יכולה לעשות בדיקה כזו?
זה מה שאני עושה. מעביר חלקים. ובירידה הקודמת שהייתה לפני כחודש, כמובן העברתי יותר.
אבל לפי השיטה הפאסיבית, הייתי אמור להכניס את הכל במכה. או בפעימות שוות תוך איזה זמן יחסית קצר.
דרך אגב, זו שאלה מעניינת. מי שיש לו סכום כסף ורוצה להשקיע הכל בסנפ' ומתלבט בין שתי אופציות: א' להשקיע הכל בבת אחת, ב' לחלק ל10 פעימות שוות ולקנות פעם בשבוע.
@מנטה מנטוס יכולה לעשות בדיקה כזו?
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים