אתה לא חשוף אף פעם לשום מטבע.שלום וברכה
אם אני מחפש להיות פחות חשוף להשפעת הדולר שקל וזאת בלי לגדר
אז אם ההשקעה היא בs&p500 ההשפעה היא 100%
שאלתי: אם אשקיע במדד עולמי בכמה אני חשוף להשפעת הדולר שקל? כ60% - היינו כגודל ההמשקל של אמריקה במדד?
ולאיזה מטבע ה40% האחר?
תודה
לא.אז אם ההשקעה היא בs&p500 ההשפעה היא 100%
מדד ת"א, חשוף בעיקר לשקל.שלום וברכה
אם אני מחפש להיות פחות חשוף להשפעת הדולר שקל וזאת בלי לגדר
אז אם ההשקעה היא בs&p500 ההשפעה היא 100%
שאלתי: אם אשקיע במדד עולמי בכמה אני חשוף להשפעת הדולר שקל? כ60% - היינו כגודל ההמשקל של אמריקה במדד?
ולאיזה מטבע ה40% האחר?
תודה
הסבר חזק!לא.
בסנופי אתה לא חשוף לשקל דולר, אלא לשקל<>מט"ח עולמי.
הדוגמא הכי טובה:
אם מחר טראמפ יחליט על הדפסת כסף מטורפת, ברמה שהדולר יצנח ב 50%.
מה אתה חושב יקרה למדד?
בשנה שהשוק עלה 16 אחוז והדולר יורד 11 אחוז מול השקל זו שאלה מיותרת.מדד ת"א, חשוף בעיקר לשקל.
ממה אתה חושש כשאינך רוצה להיחשף למטבע אחר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים