התייעצות השקעות בדובאי שמתפרסמות בפרוג ועוד מקומות יש בזה רווח כלכלי ?

• הוסף לסימניות
לברוח מהשקעה בדובאי!!! אש!!!
הייתי מוסיף כלל מסוים
אני עדיין חושב שהוא נכון
במידה וזה עסקה כל כך טובה שאפשר להרוויח בה כל כך הרבה כסף
למה אתם לא מנצלים את זה עד הסוף
במקום לפרסם ולקחת אנשים שיש להם כמה שקלים בודדים להשקיע בזה
ואז אתם מרוויחים ייעוץ ותיווך
אתם יכולים לגרוף את כל הקופה...
כלל זה אינו נכון.
אולי כל הבנקים ינעלו את שעריהם וישקיעו בעצמם בפרויקטים אותם הם מלווים?
ודאי שכח המשקיע מוגבל להון שיש לו (ושיכול ללוות) והבנק לווה ומלווה וגוזר את מרווח הפריים.
חברת ניהול נדל"ן גובה את הדמי ניהול שהם הרבה מעבר למה שיש לה להשקיע.
לא לבלבל.

• הוסף לסימניות
לברוח מהשקעה בדובאי!!! אש!!!

כלל זה אינו נכון.
אולי כל הבנקים ינעלו את שעריהם וישקיעו בעצמם בפרויקטים אותם הם מלווים?
ודאי שכח המשקיע מוגבל להון שיש לו (ושיכול ללוות) והבנק לווה ומלווה וגוזר את מרווח הפריים.
חברת ניהול נדל"ן גובה את הדמי ניהול שהם הרבה מעבר למה שיש לה להשקיע.
לא לבלבל.
אבל הוא נכון לפחות חלקית, עדיף לקחת משקיע עם הרבה כסף
מאשר 100 משקיעים עם קצת...

• הוסף לסימניות
ואם זה טוב לאחי למה אם אני מחליט לעזור ליהודים שהם אחים רק מדין כל ישראל אחים זה בעיה(כמובן אני אקח אחריות לוודא שמי שמשקיע לא לווה ויקרוס אם הרווח לא יגיע מיד אני כמובן אתן להם השקעות סולדיות(יחסית) ולא סיכון גבוהה אבל אני באמת לא אמור לעזור הרי עוד בגמרא מוזכר המעלה של לעשות סחורה על תלמידי חכמים רואים שיש מעלה לעזור גם כשהכסף לא מגיע מצדקה
רק שאלתי אם יש מישהו כזה איך הוא לא יגרום לזה להיראות כמו הונאה?
זה תמיד יהיה הונאה
גם מה שאתה מציע עכשיו זאת הונאה.

וזאת הסיבה:
יש כלל ברזל!
השקעה בסיכון נמוך מניבה רווח קטנטן
השקעה בסיכון גבוה מניבה רווח גבוה

ולכן הדרך שלך לעזור לאחיך האברך הוא פשוט לתרום לו מהרווחים שלך בעצמך.
אם תכניס את כספו לסיכון גבוה, אתה מכשיל אותו בעצה גרועה, גם אם בסוף זה הצליח, עדיין זה טיפשות ורשעות גם יחד.

אם תייעץ לו להשקיע לטווח ארוך בסיכון נמוך, זה משהו אחר, לא צריך פרסומות פומפוזיות על הנושא...

• הוסף לסימניות
יש כלל ברזל!
השקעה בסיכון נמוך מניבה רווח קטנטן
השקעה בסיכון גבוה מניבה רווח גבוה
זה לא צריך להיות רווח גבוה
רק יותר גבוה מאס אנ פי(או לטווח יותר קצר שזה בעיה של הרבה אברכים שמודעים לשוק ההון אבל מיואשים כי יש להם רק 8-10 שנים והם מרגישים שהשקעה כיום לא שווה )
הסיבון קיים אבל מוגבל(גם באס אן פי)
ואל תתאפס לדוגמא שלי
אלא אם אתה מתכוון פשוט שהסיפור שלי אולי נכון מוסרית רק טכנית הוא לא אפשרי כי אין השקעה כזאת(ששווה גם למישהו בסכום נמוך להיכנס רק שאף פעם לא באמת יבקשו ממנו כי יש מקורות חזקים יותר שישמחו להשקיע אז למה ללכת לקטנים)
זה הכוונה שלך?

• הוסף לסימניות
בעקבות המלחמה מחירי הנדל"ן בדובאי צנחו ביותר מ 15%. (הגזרה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה