- הוסף לסימניות
אני לא רוצה לכנות את דבריך שטות כי זה לא יפה ולא נחמד. אז נקרא לזה חוסר ידע. ואסביר: אפשרות א': אינה קיימת כי הבנק למשכנתאות מעביר את כספי המשכנתא אך ורק לחשבון המוכר. אפילו עו"ד שיש לו יפוי כח, צריך להוכיח בשבעים ושבע הוכחות שהוא פועל לטובת הלקוח שלו ובשליחותו. מי נותן יפוי כח למתווך למכור דירה? אנחנו חיים באוהיו?נכתב ע"י מאן דאמר;266931:בדרך כלל מציאות לא נמצאות במשרדי תווך משתי סיבות
1 או שהם מעלים את המחיר ומרויחים את ההפרש
לדוגמא דירה בבני ברק ששויה הוא 550.000 הם מוצאים אותה ב 400.000 ומוכרים לך ב 545.000 ואתה אפילו לא יודע שהמשכנתא שלך אצל המתווך!
אולי תלמד אותי איך בדיוק עושים את זה?
אתה עושה רושם של מתווך מאד מאד ישר! אתה אפילו לא יודע איך עושים את זה?
זו שיטה ידועה מאד של מתווכים, אפשר לעשות את זה בשתי דרכים. או שהכל עובד דרך המתווך, הוא מציע ללקוח לעשות לו את כל השירות בשבילו, רק יתן לו ייפוי כח, והוא מספר לו שהדירה עולה 20,000$ יותר מהמחיר האמיתי, הכל עובר דרך חשבון הבנק של המתווך, וההפרש נשאר אצלו בכיס.
דרך שניה היא יותר פשוטה, אבל צריך שיתוף פעולה עם המוכר. אתה אומר למוכר, אתה רצית למכור ב70,000$? בא נעשה עסק, אתה מוכר לו את הדירה ב90,000$, ואת ההפרש אתה מביא לי.
יש הרבה מוכרים שיסכימו לעשות את זה.
הדברים ידועים, יש עשרות סיפורים על מתווכים שעשו ככה, ובאמת צברו הון רב בתקופה קצרה.
מיותר לציין שכל הנ"ל אסור על פי דין תורה, ולהבדיל על פי החוק.
אפשרות ב': תמצא לי בדחיפות כמה מוכרים שמעוניינים להפסיד 20- 30 אלף דולר. אני עושה איתך חצי חצי. סליחה. חזרתי בי. אני לא עושה עסקים כאלה. הם מתכון בדוק לנפילת עסקאות.
האמן לי, מתוך עבודתי והסיפורים שאני שומע, אני מכיר טוב מאד את השיטות של אותם מתווכים, אני לא מתכוון להעלות אותן כאן. אבל זה לה אלו.
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //