כללי השראה או העתקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;856856:
אולי באחד על אחד האותיות דומות מאוד.
אבל הדקויות הן אלו שיוצרות את ההבדל... והאוירה והמסר של הפונטים האלה כ"כ שונה זה מזה...
נפש הוא מעודן ונשי ובסך הכל יותר זורם, רפורמה הוא 'קונקרטי', ריבועי ויבש.

זה בדיוק מה שההשוואה שלי התכוונה להראות.

• הוסף לסימניות
לפרוטוקול - קיבלתי תשובה מאברהם קורנפלד אך לצערי הוא ביקש שלא לפרסם אותה כאן.
מי שמעוניין לדון, לשאול ולהחכים מוזמן לפנות אליו ישירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;856881:
זה בדיוק מה שההשוואה שלי התכוונה להראות.

נכון :).
אתמול הגבתי לפנות בוקר. עברתי שוב, הבוקר, על האשכול... ואני מבינה שאכן זה מה שהתכוונת בתגובתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;856883:
לפרוטוקול - קיבלתי תשובה מאברהם קורנפלד אך לצערי הוא ביקש שלא לפרסם אותה כאן.
מי שמעוניין לדון, לשאול ולהחכים מוזמן לפנות אליו ישירות.

רק תגידי לנו האם התשובה באמת מספקת את התמיהות
או משהו בסגנון שהוא לא רוצה לרדת לרמה הזו וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;856954:
רק תגידי לנו האם התשובה באמת מספקת את התמיהות
או משהו בסגנון שהוא לא רוצה לרדת לרמה הזו וכו'...

מבחינתי היא מספקת לגמרי אבל אני מלכתחילה לא חשדתי בו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה