השראה לתחפושת ליצן

• הוסף לסימניות
הבן שלי ביקש ליצן (והוא בן 12) יש למישהי תמונה של תחפושת יפה מגניבה שאוכל לתפור על פיה?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בגן חובה גם כן משתוקקת לליצן......... אני תוהה איך היא תתמודד מול כל הכלות שיציפו את הגן... רוצה משהו יפה ומתוק. ומחפשת השראה....... מצטרפת לבקשה :)

• הוסף לסימניות
1581980508566.png
1581980519485.png
1581980552702.png
1581980595484.png

• הוסף לסימניות
1581980630858.png
1581980661646.png
1581980723745.png
1581980734092.png

• הוסף לסימניות
הבת שלי בגן חובה גם כן משתוקקת לליצן......... אני תוהה איך היא תתמודד מול כל הכלות שיציפו את הגן... רוצה משהו יפה ומתוק. ומחפשת השראה....... מצטרפת לבקשה
[/QUOTE]
לפחות תתפרי לה ליצנית פורחת ואל תשכחי תסרוקת מבדחת..

• הוסף לסימניות
יש למשהי אולי תמונה של ליצן בשחור לבן?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מאלי אקספרס בשנה שעברה לבן שלי בן 10 (שמנמנן+) תחושת ליצן,
איפה שהוא הלך כולם הסתובבו מרוב שזה היה מוצלח ברמות מטורפות!!

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מאלי אקספרס בשנה שעברה לבן שלי בן 10 (שמנמנן+) תחושת ליצן,
איפה שהוא הלך כולם הסתובבו מרוב שזה היה מוצלח ברמות מטורפות!!
אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
הבנות שלי לפני כ6 שנים...
הפאות - של מבוגרים, הקטנתי את הרשת וסיפרתי אותן :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה