השראה מוטה ברים | הדפסים על נייר אפיה

• הוסף לסימניות
בס"ד

בעקבות פרסום היכנשהוא על סדנת ציור עם האומן מוטה ברים (לגברים!)

עשיתי חיפוש קצר וזה מה שראיתי.

אומנות במיטבה.

נכנס לתנור. יוצאת אומנות.

b2.jpg

ריקוד.

b3.jpg

גלגל.

b4.jpg

הפרשת חלה.

• הוסף לסימניות
איך מציירים את זה ע"י האפיה של החלות?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה הייתה עליו כתבה באיזה עיתון.

• הוסף לסימניות
האומנות הכי גדולה כאן בעיני, זה לעשות מזה אומנות...
כל אישה ממוצעת היו לה כאלה במטבח ואף אחת לא חשבה לתלות את זה בתערוכה.
הב''א פרסם את זה, הציג בתערוכות, אני חושבת שהוא הכניס את זה בספר אפילו, אומן!!!!

• הוסף לסימניות
יש לו עבודות חזקות ממש.
הייתי מגדירה אותה אפילו כ'אמנות יהודית'.
וראיתי כבר שמחקיםאותו בשדה האמנות, שאת זה אני פחות אוהבת...
רחלי

• הוסף לסימניות
הוא אופה חלות לשם הנייר אפיה? או שלא הבנתי

• הוסף לסימניות

מדהים!!!
@elisheva18 תודה על השיתוף!

חשבתי שרק אני הייתי ממסגרת ותולה
את הנייר אפיה שמתקבל כשאחותי הדייקנית
אופה רוגאלאך מיניאטוריים.

חכו, אבקש ממנה לצלם בהזדמנות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה