מהמם!מצרפת לך כאן עיצוב סלון חדש.
דלתות זכוכית ברונזה.מה הצבע של הספרייה?
דרך אגב, הריצוף מט או מבריק?החיפוי מאחורה זה טרוונטין על הקיר.
דלתות זכוכית ברונזה.
וקנט רוז גולד תואם לצבע הידיות
למטה זה סהרה וכן בארון מעילים.
מט.דרך אגב, הריצוף מט או מבריק?
חוץ מהפרקטיות, הולך מבריק?מט.
מבריק לא מומלץ,
הוא נשרט מאוד במשך הזמן.
היום לאחוץ מהפרקטיות, הולך מבריק?
וואו יפה!כרגע יש לי 6 שנים מבריק ודווקא ללא שריטות בכלל
ממה עשויה הספרייה?זה סלון מעודכן שאני באמצע תכנון ללקוחה, עדיין לא בוצע, אבל אפשר להתרשם מה
זה הדמיה!!מהמם
אם אפשר לשאול איפה מצאת ידיות כאלו ארוכות רוז גולד(למרות שבתמונה זה לא נראה רוז גולד טהור)
חרשתי את הארץ וגם את אלי ואין
בחניויות הפרזול אומרים לא מייצרים ארוך מטר ומעלה ברוז גולד
הכוונה אולי ברונזה?
תודה
הספריה הזו פשוט מדהימה. וזו כבר ספריה שניה שאני רואה בסגנון הזה.זה סלון מעודכן שאני באמצע תכנון ללקוחה, עדיין לא בוצע, אבל אפשר להתרשם מה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים