השריפה בירושלים

• הוסף לסימניות
אנחנו אמורים לצאת לירושלים השאלות שלי הן כאלו:

יש בעיה של תנועה בעיר בגלל זה?

הכניסה לעיר פתוחה? (ראיתי שכתוב באיזה אתר שלא ובשני שכן..)

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת באיזו שריפה מדובר?
אני גם מירושלים!

• הוסף לסימניות
אני מגיע עכשיו מאזור גבעת שאול בירושלים לכיוון יציאה מהעיר - ת"א.
כביש ירושלים ת"א פתוח רגיל, כמו"כ גבעת שאול פתוח רגיל (רחוב בית הדפוס).
מה קורה בהר נוף אני לא יודע.

• הוסף לסימניות
היה חסום רק בפי גלילות בירידה לכיוון הבית שלי.
הצד השני של הר נוף פתוח לגמרי.

• הוסף לסימניות
איפה השריפה, ביער ירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;605691:
כן.
סמוך ליד ושם.
ובית וגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;605691:
ביער ירושלים, בואדי שבין הר נוף, לשכונת יפה נוף

• הוסף לסימניות
טוב..
תודה לכולם.
אגב גינגית ראיתי את התמונות שלך.. מה קורה שם עכשיו יותר טוב באזור שלך?

לגבי הדרכים אכן הכניסה ובכלל היה פתוח . (בסוף רק החצי נסע)

• הוסף לסימניות
אין לי מושג
לא היה לי זמן להציץ מהחלון, אבל המטוסים הפסיקו לטוס,
אז כנראה שהאש בשליטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה