- הוסף לסימניות
אני כרגע ב443 מירושלים למודיעין עיליתדחוף!
צריכה לדעת אם יש לי איך לחזור הביתה
הכביש פתוח, כבר מגיעה לצומת שילת
אני כרגע ב443 מירושלים למודיעין עיליתדחוף!
צריכה לדעת אם יש לי איך לחזור הביתה
זה ביערות ולא סמוך לבתים ..לא ?!משהו פה לא ברור
אני מחוברת לכמה קבוצות של אלעדים ואף אחד לא מריח או רואה אש
נראה שההודעה על פינוי מוקפצת מלפני כמה שעות טובות שפינו את הישיבות בכניסה לעיר
השאלה מה קור אחרי שילת לכיוון מודיעין והלאהאני כרגע ב443 מירושלים למודיעין עילית
אני כבר בחשמונאים.השאלה מה קור אחרי שילת לכיוון מודיעין והלאה
יש עשן? אש? רואים משהו?,אני כרגע ב443 מירושלים למודיעין עילית
לפי מפת השריפות- השתלטו על השריפה או כמעטמשהו פה לא ברור
אני מחוברת לכמה קבוצות של אלעדים ואף אחד לא מריח או רואה אש
נראה שההודעה על פינוי מוקפצת מלפני כמה שעות טובות שפינו את הישיבות בכניסה לעיר
אבל הוא לא הוגדר כהסתיים ..לפי מפת השריפות- השתלטו על השריפה או כמעט
(האש שם מסומנת באפור)
![]()
מפת שריפות, אפריל-מאי 2025 [30.4-2.5] – Google My Maps
מפה מתעדכנת על השריפות בישראל (אפריל 30 עד 2.5 2025). אני מנסה לדייק עד כמה שניתן ע״ב המידע שברשת. עדכונים גם בטלגרם: https://t.me/techisrael אם יש לכם עדכון שלחו לי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> שימו לב שהמפה היא פעילות קהילתית ולא ניתן להסתמך עליה לצורך מבצעי וכדומה.www.google.com
לא רואים כלום בנתים באזור מודיעין / צומת שילתיש עשן? אש? רואים משהו?,
אני צריך דחוף להגיע לירושלים מבני ברק ואני לא יודע עם לצאת,
אומרים שנערכים לפינוי של צומת שילת. זה נכון??
כשנסעתי היום מירושלים לבני ברק ב12:30 כבר ראו אש על כל העצים שבצד הדרך (היה שדה קטנה ומיד אח"כ יער, וכל היער בער), אז מה קורה בשילת??
כן. הבן שלי הגיע עכשיו מבני ברק. אמר שהכניסה פתוחה ולא היו פקקים חריגיםאלעד , נפתחה הכניסה (הראשית) ?
אפשר להגיע מטלזסטון לירושלים?
רביץ אמר בקול חי שאפשר.אפשר להגיע מירושלים לטלזסטון?
באיזה דרך, אני רואה בגוגל מפות שהכל סגור מכל הצדדים.רביץ אמר בקול חי שאפשר.
איך בדיוק הוא נוסעלנוסעים ממודיעין עילית לבית שמש -
הקו יוצא כרגיל
אך לא עובר בלטרון ובאשתאול
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים