- הוסף לסימניות
אשמח להמלצות וחוות דעת, מחפשת אפילציה לאיזור הפנים.
דבי וולף טוב?
וגם מה נקרא מחיר סטנדרטי?
דבי וולף טוב?
הרבה פעמים במכונים גדולים, העובדות לא ככ טובות כדאי מאוד לברר, אני אישית עושה אצל יוכי קוסמטיקס (רבינוביץ) ומאוד מרוצה, היא נותנת גם אחריות על תוצאות..אשמח להמלצות וחוות דעת, מחפשת אפילציה לאיזור הפנים.
דבי וולף טוב?
יש תקופות בחיים שזה באמת לא מומלץ לעשות כי זה פשוט לא עוזר!!!!!!!!!!!!!!זה מאוד תלו אם זה הורמונלי או לא.
עשיתי אפילציה במשך חצי שנה כל שבוע וחצי שבועים מלא כסף ( רק באזור הסנטר) והתחלתי לשלב גם לייזר והמצב קצת יותר טוב אבל זה שונה מאישה לאישה ומי שיודעת על מה אני מדברת.. אם זה הורמונלי זה מאוד קשה להתפטר מזה![]()
אני לא מדברת על תקופות.יש תקופות בחיים שזה באמת לא מומלץ לעשות כי זה פשוט לא עוזר!!!!!!!!!!!!!!
אם זה עשה לך צלקות אז העבודה של הקוסמטיקאית לא טובה, אפילציה טובה משאירה עור חלק, לגבי הצלקות תתייעצי עם רופא עוריש תקופות
יש תקופות בחיים שזה באמת לא מומלץ לעשות כי זה פשוט לא עוזר!!!!!!!!!!!!!!
אבל אני אישית עשיתי אפילציה ליד האוזניים וזה עשה לי צלקות עברתי ללייזר ביתי ואני מאוד מרוצה
תאמת שבמקומות שעשיתי בעבר אפילציה זה עובד הרה יותר מהר
באמת אולי כדאי לשלב לא לוקחת אחריות כדאי להתייעץ עם משהו שמבין
(לדעתי אם קוסמטקאית שמבינה שעושה גם וגם)
אני מכירה מישהי שעשתה לייזר העורף איזה 4 שנים וכל הזמן אמרו לה שנהיה יותר טוב, עד שהיא עברה לאפילציה בשיטת EHR וסיימה...מה לגבי שיער בעורף? מותר לעשות שם לייזר?
מתחיל מתחת לאוזן...
דוקא היא נחשבת לאחת הטובות באפילציה!אם זה עשה לך צלקות אז העבודה של הקוסמטיקאית לא טובה, אפילציה טובה משאירה עור חלק, לגבי הצלקות תתייעצי עם רופא עור
שזה מטורף כי אני אחרי 18 טיפולים ועדיין לא בימתי לקראת הסוף .................שום כלום. .ולעומת זה בגוף לייזר אחרי 8 טיפולים הכל חלק
מכירה מישהי מומלצת במיוחדיש למשהי רעיון לאחת שעושה אפילציה בירושלים??
לדעתי זה משתנה בין עור לעור וסוג שיער וכן מתי עושים את זה!אשמח להמלצות על מישהי טובה בירושלים עדיף ברמות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //