השתבש לו המחשב

• פותח הנושא mgv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
השתבש לי המחשב,
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=2068048&postcount=38

שורת המשימות, התוכנות לא נפתחות, כל המחשב פועל כרגיל כל התוכנות נפתחות, אבל לא דרך קיצורי הדרך משורת המשימות...
גם חלק סמלים של תוכנות בשולחן העבודה השתבשו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בשעה טובה;2068063:
מסתבר שע"י הפעלה מחדש הדברים יסתדרו

תודה,
אבל לא עזר, ניסיתי מיד.

• הוסף לסימניות
זה בכל המשתמשים במחשב?

• הוסף לסימניות
אני לא הבנתי מה קורה כאשר לוחצים על הדברים שלא עובדים, הודעת שגיאה ? חוסר תגובה ? מחשב נתקע ?

והאם יש קיצור דרך כלשהו שכן עובד היכנשהו במחשב ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2068174:
אני לא הבנתי מה קורה כאשר לוחצים על הדברים שלא עובדים, הודעת שגיאה ? חוסר תגובה ? מחשב נתקע ?

והאם יש קיצור דרך כלשהו שכן עובד היכנשהו במחשב ?

שורת המשימות תקועה - הסמלים לבנים כרגע כשאני לוחצת עליהם נותן לי הודעה שהקיצור נמחק
כ"כ קיצורי הדרך על שולחן העבודה...
חוץ מזה המחשב עצמו תקין, אפשר להכנס לכל התיקיות לאינטרנט אני נכנסת דרך קיצור דרך מאחת התיקיות,

• הוסף לסימניות
זה בכל המשתמשים?
מתי זה התחיל?
אחרי משהו מסוים?
הכי פשוט יהיה אם תוכל לעשות שיחזור מערכת לנקודת זמן לפני הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2068188:
זה בכל המשתמשים?
מתי זה התחיל?
אחרי משהו מסוים?
הכי פשוט יהיה אם תוכל לעשות שיחזור מערכת לנקודת זמן לפני הבעיה.

באשכול המקורי כתבתי אחרי ההתקנה של המשחק זה קרה...
פעם עשיתי שחזור מערכת ודפקתי תמחשב...
הבנתי שאצלי זה לא פתרון.

• הוסף לסימניות
זה בכל המשתמשים במחשב?
תנסה ליצור חשבון נוסף ותראה אם זה גם שמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2068193:
זה בכל המשתמשים במחשב?
תנסה ליצור חשבון נוסף ותראה אם זה גם שמה

עכשיו אני על משתמש חדש והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
אוקיי, היה לי כזאת בעיה לפני כמה שבועות, תלחץ על המקש של ווינדוס במקלד ביחד עם האות R במקלדת ותקליד regedit עכשיו שמה תבחר ב HKEY_CURRENT_USER ותעשה חיפוש של המילה lnk אתה תגיע לרשימה של השיוכים, תבחר את lnk ותמחק אותו. עכשיו תפעיל מחדש את המחשב והוא יעבוד רגיל. שים לב למחוק את הרישום שבתוך HKEY_CURRENT_USER ולא באחד מה4 האחרים.
כמובן לפני כל שינוי תעשה גיבוי מלא של כל הערכי רישום שתוכל לשחזר אם יהיה בעיה על ידי בחירה בfile ואחר כך export ובמסך ייצוא לבחור all ומקום לייצוא.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הנכונות והעזרה...
מחמם תלב לראות שאין על עם ישראל...
ומעל הכל ל דודכהן

שהצליח לעזור להתגבר על הבעיה,
המחשב חזר לקדמותו...
פסח כשר ושמח לכולם!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mgv;2068201:
תודה לכולם על הנכונות והעזרה...
מחמם תלב לראות שאין על עם ישראל...
ומעל הכל ל דודכהן

שהצליח לעזור להתגבר על הבעיה,
המחשב חזר לקדמותו...
פסח כשר ושמח לכולם!!!!

תודה תודה,
שמחתי להיות לעזר,
מועדים לשמחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה