נכתב ע"י טוב לדעת;2121385:מה קרה לו? על מה שוב לחצתי?
כל תוכנה שאני מנסה להפעיל (למעט כרום) נפתחת לי ההערה הזאת!!
מה עושים!
נכתב ע"י עשרים ושתים;2121426:תעלו במצב בטוח ותראו האם הבעיה קיימת. אם כן תנסו chkdsk
אם לא msconfig ולבטל תוכנות שעולות בהפעלה ולהפעיל מחדש.
נכתב ע"י qwerrrewq;2121403:סגרי את כל התוכניות.
בחיפוש חפשי "שורת הפקודה" או cmd ,אתרי את האפשרות , לחצי כפתור ימני ובחרי הפעל ככמנהל.
בחלון השחור שייפתח כתבי SFC /SCANNOW ולחצי אנטר, המתיני כמה שיידרש, ובסוף, צלמי את המסך והעלי לכאן.
נסי לפתוח את התוכנה, אם לא יעזור בצעי ריסטרט ונסי שוב.
ממתי זה התחיל? זה גם יכול להיות הגדרה לא נכונה.נכתב ע"י תמר;2121695:אפשר לנצל"ש? (לנצל שירשור)
על כל לחיצה כמעט קופץ לי חלון חדש, מוקטן, ממוזער עם הכתובת הזו
https://www.facebook.com/v1.0/dialo...esponse_type=token&client_id=41158896424&_rdr
שנחסמת על ידי נט פרי.
אין לי בכלל פייסבוק.
האם זה קשור להתקנה של ווינדוס 10 (שהותקן מרצונו החופשי של המחשב יום אחד)
למה זה קשור, ואיך אפשר לבטל את זה?
תודה רבה,
רחלי
תוכלו להעלות את הקובץ הבא?נכתב ע"י טוב לדעת;2121700:ניסיתי ונאמר לי שאין נקודת שחזור![]()
נכתב ע"י תמר;2122264:אין בעיה.
(ואפילו הקפצתי לך
בהצלחה!@!
נכתב ע"י טוב לדעת;2121385:מה קרה לו? על מה שוב לחצתי?
כל תוכנה שאני מנסה להפעיל (למעט כרום) נפתחת לי ההערה הזאת!!
מה עושים!
נכתב ע"י Avraham89;2125859:הבעיה נפתרה?
אם לא - נסי להתקין את קלוח מחדש
למה החלטת שזו היתה הבעיה?נכתב ע"י דודכהן;2127057:הטכנאי החשוב לא יכל לעשות אקטיבציה KMS?
נכתב ע"י פרסומון;2127334:למה החלטת שזו היתה הבעיה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים