השתלבות בשוק העבודה

• פותח הנושא lyzer
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לחברת הוצאת ספרים מהמובילה בשוק דרושים ציירים/ציירות בראשית דרכם
המעונינים לצייר ציורים/איורים עבור פרויקט חדש בתגמול של פרסום שמם והשתלבותם בשוק העבודה.
ניתן לשלוח דוגמאות לציורים.(רצוי מכמה סגנונות) בצרוף פרטים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מעריכה מאוד את הרצון לסייע ליוצרים צעירים,
אך נראה לי ששימוש באיורים ללא כל תשלום, אינו מכבד הוצאת ספרים מובילה.

• הוסף לסימניות
אייל, כל מילה פנינה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lyzer;718836:
לחברת הוצאת ספרים מהמובילה בשוק דרושים ציירים/ציירות בראשית דרכם
המעונינים לצייר ציורים/איורים עבור פרויקט חדש בתגמול של פרסום שמם והשתלבותם בשוק העבודה.
ניתן לשלוח דוגמאות לציורים.(רצוי מכמה סגנונות) בצרוף פרטים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בשוק העבדים?:cool:

• הוסף לסימניות
זאת לי הפעם הראשונה שאני משתתפת בפורום הזה, ואני ממש נדהמת מהתגובות.
לפי שמות המגיבים (שאת חלקם אני מכירה) אני מבינה שאתם ציירים מנוסים שאין לכם בעיה במציאת עבודה, ויכול להיות שאתם מקבלים סכומי עתק על כל ציור שלכם.
יפה מאד, ואני שמחה בשמחתכם.
אך יש כאלו שמתחילים עכשיו את דרכם, ורוצים להשתלב בתוך השוק.
הם כמובן לא מנוסים ולא מיומנים (דבר שניכר ממבט ראשון על הציורים), לוקח להם הרבה זמן לצייר כל ציור, וכ'ו... בשבילם להיות מופיע בספר רב מכר זה דבר ענק!!!
לכל מקום שהם ילכו אחר כך , ויראו כדוגמא את מה שעשו - יסתכלו עליהם אחרת לגמרי.
ציירים בראשית דרכם בכל מקרה צריכים לצייר כמה שיותר בשביל להשתפשף, ומה יכול להיות אם יציירו כמה ציורים שיוכלו לקדם אותם.
זאת לא עבודה מחייבת, ולא דורשת הספקים.
ברור שרוב הפרויקטים לא מאפשרים לי צורה כזו של עבודה, כי על פי רוב אני צריכה דברים יותר מקצועיים, התחייבות והספקים. אך אם הזדמנה לי הזדמנות כזו, מה רע?
מבחינתי, בצורה כזו אני יוצרת קשר עם ציירות ורואה איך מתנהלת איתם צורת העבודה,
אלה שאני מרוצה מהם משתתפות גם כן בפרויקטים נוספים בצורה שמוסכמת על שני הצדדים.

אני לא באה להכליל, ואולי יש גם מתחילים מאד מוכשרים שלא צריכים עזרה של פרסומת ומסתדרים בעצמם. גם אליהם לא היתה פנייתי מיועדת!

וסתם, שמעתם פעם על המושג סטאג'? מה זה אומר?
גם בפרויקט הזה שלי אני מתכוננת בסוף לשלם למי שתשתתף בפועל - אך אני לא רואה צורך להזכיר זאת , כי זה הענין הטפל פה, ולא יהיה מדובר בסכומים שאתם כותבים כאן בפורום.

ואגב, אני מגיעה מהפורום של המצגות, וגם שם זה אותו דבר בדיוק, כל מיני מתחילות מבררות מה המחירים שלוקחים על סוגים שונים של עבודות. הם מקבלות תשובות שודאי לא תואמות למצלמה הדיגיטלית שהן מביאות איתן, ולפורמטים השגויים שהן מיצאות את החומרים.
אז חברה, תחשבו לפני שאתם כותבים , כי אם יש כאלו שזה יכול להיות להם משתלם - אז למה להוריד להם את המורל.
ובכל מקרה אני מאחלת לכולם הצלחה בכל.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מי יהיה הפרייאר התורן שמוכן לעבוד בחינם תמורת פרסום שמו

מילא אם היית מציעה שכר מינימום אבל לעבוד בחינם??

אם אני הייתי מנהל פורום ציור הייתי מעיף מפה את האשכול הזה

• הוסף לסימניות
ואני אם היה חסר לי עכשיו עבודה הייתי קופצת על זה בשתי ידיים, אז חבל סתם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lyzer;719035:
הפורום הזה, באופן כללי - ובהשוואה לפורומים האחרים במיוחד,
נעים חביב ומפרגן עפ"י רוב,
אבל נגעת בנקודה כאובה ורגישה.
לו היית מקום לימודים שמעביר את בוגריו/תיו התנסות - ניחא, אבל כהצעת עבודה?!
אם אדם בוחר להיות שוליה של מישהו גדול כהתנסות, זה בסדר -
אבל מקום עבודה מכובד, במיוחד שאת מגדירה אותו כ'מוביל', לא מחפש את מי לנצל.
ואני קוראת לזה ניצול, כי החשבון של הפרסום יכול להיות של הצייר עצמו,
אבל המקום שמקבל שירות (והוא יקבל שירות - אם הציורים יהיו גרועים או לא מייצגים בכבוד 'הוצאת ספירם מובילה' הם לא ירצו את הצייר הזה) אמור לשלם עבורו!
אחד הציירים הגדולים פה סיפר לי שבתחילת דרכו הוא קיבל 20 ש"ח לציור.
בסדר, באמת תחילת הדרך בד"כ לא משוכללת כ"כ, אבל בחינם?
וכי בעל מכולת מתחיל מחלק מוצרים בחינם? (חוץ מרמי לוי :) וגם זו החלטה שלו)
בכ"א לא יפה לפרסם דבר כזה בפורום מקצועי.
את יכולה לפנות למי שנראה לך שהציורים שלו 'לא כ"כ יפים' כמו שאמרת אולי במילים אחרות,
ולהציע לו את זה.
לא ברור לי למה הוצאת ספרים מובילה מחפשת ציורים כאלו, אבל ניחא.
הצלחה!

• הוסף לסימניות
מה שעולה חינם שווה חינם
ומי שמציע לעבוד חינם- שווה עוד פחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lyzer;719035:
לפי שמות המגיבים (שאת חלקם אני מכירה) אני מבינה שאתם ציירים מנוסים שאין לכם בעיה במציאת עבודה, ויכול להיות שאתם מקבלים סכומי עתק על כל ציור שלכם.
יפה מאד, ואני שמחה בשמחתכם.
אך יש כאלו שמתחילים עכשיו את דרכם, ורוצים להשתלב בתוך השוק.
הם כמובן לא מנוסים ולא מיומנים (דבר שניכר ממבט ראשון על הציורים), לוקח להם הרבה זמן לצייר כל ציור, וכ'ו... בשבילם להיות מופיע בספר רב מכר זה דבר ענק!!!
לכל מקום שהם ילכו אחר כך , ויראו כדוגמא את מה שעשו - יסתכלו עליהם אחרת לגמרי.
ציירים בראשית דרכם בכל מקרה צריכים לצייר כמה שיותר בשביל להשתפשף, ומה יכול להיות אם יציירו כמה ציורים שיוכלו לקדם אותם.
זאת לא עבודה מחייבת, ולא דורשת הספקים.
ברור שרוב הפרויקטים לא מאפשרים לי צורה כזו של עבודה, כי על פי רוב אני צריכה דברים יותר מקצועיים, התחייבות והספקים. אך אם הזדמנה לי הזדמנות כזו, מה רע?
מבחינתי, בצורה כזו אני יוצרת קשר עם ציירות ורואה איך מתנהלת איתם צורת העבודה,
אלה שאני מרוצה מהם משתתפות גם כן בפרויקטים נוספים בצורה שמוסכמת על שני הצדדים.

אני לא באה להכליל, ואולי יש גם מתחילים מאד מוכשרים שלא צריכים עזרה של פרסומת ומסתדרים בעצמם. גם אליהם לא היתה פנייתי מיועדת!

וסתם, שמעתם פעם על המושג סטאג'? מה זה אומר?
גם בפרויקט הזה שלי אני מתכוננת בסוף לשלם למי שתשתתף בפועל - אך אני לא רואה צורך להזכיר זאת , כי זה הענין הטפל פה, ולא יהיה מדובר בסכומים שאתם כותבים כאן בפורום.

ואגב, אני מגיעה מהפורום של המצגות, וגם שם זה אותו דבר בדיוק, כל מיני מתחילות מבררות מה המחירים שלוקחים על סוגים שונים של עבודות. הם מקבלות תשובות שודאי לא תואמות למצלמה הדיגיטלית שהן מביאות איתן, ולפורמטים השגויים שהן מיצאות את החומרים.
אז חברה, תחשבו לפני שאתם כותבים , כי אם יש כאלו שזה יכול להיות להם משתלם - אז למה להוריד להם את המורל.
ובכל מקרה אני מאחלת לכולם הצלחה בכל.

כל מילה נכונה. כך דרך העולם בצבירת ניסיון.
ותסלחו לי, התגובות בעניין זה יוצאות מפופרציה ברוב המקרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;719123:

אפשר להגדיר כל מיני דברים כ"דרך העולם"

השאלה אם זה מוסרי ואם זה יהודי

לדעתי האישית - בהחלט לא!

• הוסף לסימניות
שאלה לי בענין הסטאז': האם אתם בטוחים שסטאז'רים אינם מקבלים משכורת?

• הוסף לסימניות
היא כתבה שישלמו משהו. לדעת עליך לפנות לרכזות מגמה בסמינרים, כך תגיעי למי שבאמת מחפש סטאז'

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אני מצלמת- ועכשיו מתחילה בצילומי מזון.
הייתי מאד שמחה להשתתף בפרויקט צילומי אפ' במחיר סמלי ביותר- אם זה אכן היה פרויקט שיביא לי- נסיון מאתגר, -סטאז', ואיזושהי פרסומת.
די עם הקטילות!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;719123:
תנסו להציע את זה בפורום צילום...:)
ואז באמת תקבלו פרופורציה....:confused:

• הוסף לסימניות
בואו נעמיד דברים על מקומם:
נראה לי שיש פה כמה שכבודם נפגע בעקבות ההצעה שלי. והשאלה למה?
האם יש עורכי דין או רואי חשבון מלומדים שנפגעו פעם מזה שיש סטאז'רים שמקבלים עשירית מהמשכורת שלהם?
או במקומות מסוימים, שהסטאז'רים לא מקבלים תשלום כלל!
יש פה מישהו שהזכיר איזה צייר גדול שהתחיל מ20 ש"ח לתמונה - זה בסדר?
אני חושבת שאני מציעה משהו יותר שווה מ-20 ש"ח לתמונה - פרסום והשתפשפות שווים יותר.
(וזה חוץ מהתשלום שכתבתי במפורש שינתן-שאני לא מתעכבת עליו כי אני לא חושבת ש20 ש"ח זה משהו שיש להתעכב עליו)
ועובדה שיש כאלו שהצעה כזו כן מדברת אליהם.(לפי המיילים שאני מקבלת)
אני לא חושבת שאני מנצלת כאן מישהו, להפך כך אני יוצרת קשר עם ציירים שאחרת לא היו מגיעים אלי. כי אם אני לוקחת מישהו בכסף מלא אני אקח מישהו מקצועי וידוע עם נסיון, למה לקחת מתחיל?
אתם אומרים שלא יפה לפרסם דבר כזה בפורום מקצועי - אז רק שתדעו שבפורום שלכם משתתפים חברים מכל רמות המקצועיות, וחבל שאתם הורסים לאחרים!!

• הוסף לסימניות
אני מתחילה להסכים איתך. גם אני התחלתי בעשרים ש"ח.
אבל לדעתי העולם השתנה מעט. הסמינריסטיות של היום לומדות בקורסים שמכניסים להן לראש שעל ציור צריך לקחת מחיר טוב.(המילה "טוב" הכוונה ל"יקר") וזאת בגלל שעות העבודה הרבות והמחקר מסביב לציור, לדוגמא כשמבקשים לצייר טנק ואין למאיירת מושג איך מציירים אז היא צריכה לחפש וכו.
גם הבחורות היום מודעות למחירים בשוק.

• הוסף לסימניות
ספר עם ציורים של ציירים מתחילים
ספק אם יכול להפוך ל"רב מכר" כדבריך...

• הוסף לסימניות
לפותח האשכול אני קורא: חוצפה ישראלית.
ודי בכך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה