בשוק העבדים?נכתב ע"י lyzer;718836:לחברת הוצאת ספרים מהמובילה בשוק דרושים ציירים/ציירות בראשית דרכם
המעונינים לצייר ציורים/איורים עבור פרויקט חדש בתגמול של פרסום שמם והשתלבותם בשוק העבודה.
ניתן לשלוח דוגמאות לציורים.(רצוי מכמה סגנונות) בצרוף פרטים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הפורום הזה, באופן כללי - ובהשוואה לפורומים האחרים במיוחד,נכתב ע"י lyzer;719035:זאת לי הפעם הראשונה שאני משתתפת בפורום הזה, ואני ממש נדהמת מהתגובות.
נכתב ע"י lyzer;719035:זאת לי הפעם הראשונה שאני משתתפת בפורום הזה, ואני ממש נדהמת מהתגובות.
לפי שמות המגיבים (שאת חלקם אני מכירה) אני מבינה שאתם ציירים מנוסים שאין לכם בעיה במציאת עבודה, ויכול להיות שאתם מקבלים סכומי עתק על כל ציור שלכם.
יפה מאד, ואני שמחה בשמחתכם.
אך יש כאלו שמתחילים עכשיו את דרכם, ורוצים להשתלב בתוך השוק.
הם כמובן לא מנוסים ולא מיומנים (דבר שניכר ממבט ראשון על הציורים), לוקח להם הרבה זמן לצייר כל ציור, וכ'ו... בשבילם להיות מופיע בספר רב מכר זה דבר ענק!!!
לכל מקום שהם ילכו אחר כך , ויראו כדוגמא את מה שעשו - יסתכלו עליהם אחרת לגמרי.
ציירים בראשית דרכם בכל מקרה צריכים לצייר כמה שיותר בשביל להשתפשף, ומה יכול להיות אם יציירו כמה ציורים שיוכלו לקדם אותם.
זאת לא עבודה מחייבת, ולא דורשת הספקים.
ברור שרוב הפרויקטים לא מאפשרים לי צורה כזו של עבודה, כי על פי רוב אני צריכה דברים יותר מקצועיים, התחייבות והספקים. אך אם הזדמנה לי הזדמנות כזו, מה רע?
מבחינתי, בצורה כזו אני יוצרת קשר עם ציירות ורואה איך מתנהלת איתם צורת העבודה,
אלה שאני מרוצה מהם משתתפות גם כן בפרויקטים נוספים בצורה שמוסכמת על שני הצדדים.
אני לא באה להכליל, ואולי יש גם מתחילים מאד מוכשרים שלא צריכים עזרה של פרסומת ומסתדרים בעצמם. גם אליהם לא היתה פנייתי מיועדת!
וסתם, שמעתם פעם על המושג סטאג'? מה זה אומר?
גם בפרויקט הזה שלי אני מתכוננת בסוף לשלם למי שתשתתף בפועל - אך אני לא רואה צורך להזכיר זאת , כי זה הענין הטפל פה, ולא יהיה מדובר בסכומים שאתם כותבים כאן בפורום.
ואגב, אני מגיעה מהפורום של המצגות, וגם שם זה אותו דבר בדיוק, כל מיני מתחילות מבררות מה המחירים שלוקחים על סוגים שונים של עבודות. הם מקבלות תשובות שודאי לא תואמות למצלמה הדיגיטלית שהן מביאות איתן, ולפורמטים השגויים שהן מיצאות את החומרים.
אז חברה, תחשבו לפני שאתם כותבים , כי אם יש כאלו שזה יכול להיות להם משתלם - אז למה להוריד להם את המורל.
ובכל מקרה אני מאחלת לכולם הצלחה בכל.
נכתב ע"י again;719123:כל מילה נכונה. כך דרך העולם בצבירת ניסיון.
ותסלחו לי, התגובות בעניין זה יוצאות מפופרציה ברוב המקרים.
תנסו להציע את זה בפורום צילום...נכתב ע"י again;719123:כל מילה נכונה. כך דרך העולם בצבירת ניסיון.
ותסלחו לי, התגובות בעניין זה יוצאות מפופרציה ברוב המקרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים