בעל העסק ביקש ממני לברר איך מתחברים מרחוק, את זה אני לא מצליחה לפצח.זה קשור לבעל העסק. הוא צריך להחליט אם הוא מוכן להעביר לענן. זה עולה כסף....
עושים את זה רק לבעלי עסקים ולא לעובדים שכירים
אינטרנט של 019 חסימה של נטפריראוטר של D-LINK
והVPN של חברה טובה?אינטרנט של 019 חסימה של נטפרי
לא ברור מה יש לך בעבודה אבל בגדול בעסקים קטנים שאין להם שרת בעצמם פשוט שוכרים שירות VPN מחברה בתחום (כמו פורטינט) ואת בבית מתחברת לVPN אחרי החיבור לVPN את מתחברת למחשב שלך בRDP. בעסקים יותר גדולים שיש להם שרת ואיש IT הוא מפעיל VPN על השרת והוא נותן לך הוראות חיבור דומות.בעל העסק ביקש ממני לברר איך מתחברים מרחוק, את זה אני לא מצליחה לפצח.
בעבודה יש לי שרת
ובבית יש לי נטסטיק עם נטפרי..
יש למישהו מושג איך אני מתחברת למחשב בעבודה מהבית?
נראה לי צ'ק פוינטוהVPN של חברה טובה?
מה מהירות הגלישה אחרי החיבור לVPN?
זה חברה גדולה עם גיבוי בענן ותמיכה טכנית.לא ברור מה יש לך בעבודה אבל בגדול בעסקים קטנים שאין להם שרת בעצמם פשוט שוכרים שירות VPN מחברה בתחום (כמו פורטינט) ואת בבית מתחברת לVPN אחרי החיבור לVPN את מתחברת למחשב שלך בRDP. בעסקים יותר גדולים שיש להם שרת ואיש IT הוא מפעיל VPN על השרת והוא נותן לך הוראות חיבור דומות.
אז למה הוא שואל אותך? שיבדוק עם האיש IT איך הוא יכול לסדר לך גישה מרחוק, הכי טוב זה עם VPN וRDP.זה חברה גדולה עם גיבוי בענן ותמיכה טכנית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים