התייעצות השתלטו לי רק על פרטי האשראי, או על המחשב כולו?

• הוסף לסימניות
לפני כמה ימים קפצה לי פתאום הודעה במחשב, לפיה מישהו מנסה להשתלט על כרטיס האשראי שלי, או משהו כזה.
ימים ספורים אחר כך אני שם לב לחיובים מוזרים בכרטיס האשראי, מ'המרכז לגביית קנסות' (כבר יש כאן באתר תלונות על פייק-חיובים כאלו), 'משרד התחבורה'.
חוץ מלהכחיש עיסקה ולבטל את הכרטיס, האם יכול להיות שהם פשוט השתלטו על המחשב שלי? מה עושים?

• הוסף לסימניות
לפני כמה ימים קפצה לי פתאום הודעה במחשב, לפיה מישהו מנסה להשתלט על כרטיס האשראי שלי, או משהו כזה.
ימים ספורים אחר כך אני שם לב לחיובים מוזרים בכרטיס האשראי, מ'המרכז לגביית קנסות' (כבר יש כאן באתר תלונות על פייק-חיובים כאלו), 'משרד התחבורה'.
חוץ מלהכחיש עיסקה ולבטל את הכרטיס, האם יכול להיות שהם פשוט השתלטו על המחשב שלי? מה עושים?
קשה להאמין שהם השתלטו על כל המחשב (לא אמור להיות להם אינטרס מעבר ללקיחת פרטי האשראי) אבל אפשרי
אז מה עושים?
א. משנים את הסיסמא של חשבון גוגל ושל שאר החשבונות שיש בהם פרטים אישיים
ב. מתקינים אנטי רוגלה איכותית במחשב, ומשנים את סיסמת המחשב

• הוסף לסימניות
קשה להאמין שהם השתלטו על כל המחשב (לא אמור להיות להם אינטרס מעבר ללקיחת פרטי האשראי) אבל אפשרי
אז מה עושים?
א. משנים את הסיסמא של חשבון גוגל ושל שאר החשבונות שיש בהם פרטים אישיים
ב. מתקינים אנטי רוגלה איכותית במחשב, ומשנים את סיסמת המחשב

תודה.
מה יכול להיות ההסבר להודעה על נסיון גניבת פרטי האשראי? (עקב הבהילות סגרתי את ההודעה מיד בלי להתבונן בה יותר מדי)
הרי לא מסתבר שהגנבים כ"כ ישרי דרך כדי להתריע על הגניבה טרם התרחשותה...

• הוסף לסימניות
תודה.
מה יכול להיות ההסבר להודעה על נסיון גניבת פרטי האשראי? (עקב הבהילות סגרתי את ההודעה מיד בלי להתבונן בה יותר מדי)
הרי לא מסתבר שהגנבים כ"כ ישרי דרך כדי להתריע על הגניבה טרם התרחשותה...
סביר שמי שהתריע היה גוף חיצוני שזיהה את הנסיון, כגון גוגל, האנטי וירוס או חברת האשראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה