דרוש מידע השתלטו על המחשב שלי?

• הוסף לסימניות
ברור שהיום יכול להיות כזה דבר ... זה כבר ישן
אפשר גם להקשיב לשיחות ...
אבל באמת לא הגיוני שהם לא ישתיקו את המצלמה
וכן עדיף להם להשתמש בהסרטה ...

• הוסף לסימניות
אבל באמת לא הגיוני שהם לא ישתיקו את המצלמה
וכן עדיף להם להשתמש בהסרטה ...
לפעמים זה הקרים מאירן שרוצים רק לזרוע פחד כמו שעשו בזמן "שומר החומות"
היה לי גם קרוב שכשהוא נכנס לאתר כלשהו פתאום נלחץ לו בכל מני מקומות או נכתב לו בתיבת חיפוש קוראים לי מוחמד או משהוא דומה.

• הוסף לסימניות
ניסית לשלוח את המחשב למעבדה?
הייתי בחברה שלי במחלקת אבטחה הם לא ראו כלום
הם אמרו לי שאני יבוא כשזה קורה
לפעמים זה הקרים מאירן שרוצים רק לזרוע פחד כמו שעשו בזמן "שומר החומות"
היה לי גם קרוב שכשהוא נכנס לאתר כלשהו פתאום נלחץ לו בכל מני מקומות או נכתב לו בתיבת חיפוש קוראים לי מוחמד או משהוא דומה.
תכלס מה עושים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני חושב שעצם הקול לא אומר כלום, מי שיודע לכבות את הנורת ביקורת כ"ש שהוא יודע גם להשתיק את הקול.
בכל מקרה לא רלוונטי אם זה קורה כאינטרנט מחובר או מנותק כי רוגלות כאלו מצלמיות כל הזמן ושומרים את זה באופן מוצפן - ושולחים את זה במרוכז כשיש חיבור.

• הוסף לסימניות
יש מצב שהעינית של המצלמה מצלמת כשהיא מזהה פנים בתמונה?
יכול להיות שהשאירו את זה על המצב הזה, זה יותר סביר מהאקר שלא יודע להשתיק.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אם מצלמים תחייך...
דבר שני תשתמש בכמה שיותר תוכנות להסרת רוגלות
כל אחת מהן יכולה למצוא רוגלה שהשניה לא מצאה
תשתמשי רק בתוכנות מוכרות ורשמיות, לא בכל אפליקציה שמשווקת ברשת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה