השתלת אוביקט בתמונה

• הוסף לסימניות
תמונות נוספות ועבודות נוספות,
ניתן לראות בלינק שבחתימה (חלקם בתיק העבודות של פרוג).

נ.ב.
לידיעתכם במאיה 2015 ישנו כלי חדש שעוזר מאוד למקם אובייקט בתמונה.

קבצים מצורפים

• שתילת אובייקטים בתמונה.jpg
    KB 606.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
נשמח לקבל את שם הכלי והיכן הוא נמצא.
ואם יש לינק למדריך, נשמח עוד יותר.

• הוסף לסימניות
לגבי הכלי, גיליתי אותו תוך כדי עבודה.
לאחר בחירת הכלי, כתוב בתחתית המסך באנגלית, מה לעשות,
תוך כדי ניסוי וטעייה, ניתן ללמוד את הכלי.
לענ"ד השימוש בכלי, הוא השלב האחרון בתהליך של שיבוץ המודל בתמונה.

קבצים מצורפים

• prog.png
    KB 88.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה רחוב תורה מציון בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1705405:
זה רחוב תורה מציון בירושלים?

פוניבז'... בדיוק הייתי שם בחמישי שעבר.

מאוד יפה ומעניין לשמוע על הכלי החדש.

• הוסף לסימניות
השתלה יפה!
הייתי משתיל אצלך שיניים, זה בטח לא כואב על המחשב... ;)

• הוסף לסימניות
ההשתלה טובה אבל זועקת השתלה. משהו לא מסדר לי טוב בעין. לא יודעת על מה לשים את האצבע, אבל הדלתות בעיקר לא מסתדרות שם ברקע...

מה אמור להיות שם בתוספת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1705518:
ההשתלה טובה אבל זועקת השתלה. משהו לא מסדר לי טוב בעין. לא יודעת על מה לשים את האצבע, אבל הדלתות בעיקר לא מסתדרות שם ברקע...

מה אמור להיות שם בתוספת?
לא הבנתי את השאלה.
ומה לא מסתדר בעין.

• הוסף לסימניות
ההשתלה לא נראית כחלק מהתמונה, היא נראית מושתלת. אולי זאת האבן הירושלמית ולא הבני ברקית, אולי הדלתות שם.
השאלה היא לא על ההדמיה, עניין אותי מה יש שם במבנה המעניין הזה, זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1705547:
ההשתלה לא נראית כחלק מהתמונה, היא נראית מושתלת. אולי זאת האבן הירושלמית ולא הבני ברקית, אולי הדלתות שם.
השאלה היא לא על ההדמיה, עניין אותי מה יש שם במבנה המעניין הזה, זה הכל.
גנרטורים, והכל זה פרי העיצוב של הלקוח בהתאמה למהנדס של הגנרטורים (אני חושב שהמקצוע שלו מהנדס).

הסיבה שלענ"ד היא נראת מושתלת, מכיון שהאיכות "צילום" שלה יותר מהתמונה המקורית.
כלומר, היא יותר חדה וברורה.

• הוסף לסימניות
הגודל של האבן ירושלמית גדול מידי
6 שורות לגובה של הדלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה