השתלת תמונה בתוך תמונה

• פותח הנושא ch1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ראיתי בקישור רעיון שמצא חן בעיני בשביל לעצב תמונה (אם זה משנה, יש שם צילומים של ילדה בת 4).
רציתי לשאול איך עושים את התמונה הראשונה (שכל ילד מחזיק תמונה)? לפי מה שקראתי בתגובות, פשוט מצלמים את הילדים כשהם מחזיקים קרטון. האם זה הכל? מצלמים עם הקרטון ואח"כ משתילים תמונה על הקרטון? באיזה גודל וצבע עדיף שיהיה הקרטון?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch1;756445:
ראיתי בקישור רעיון שמצא חן בעיני בשביל לעצב תמונה (אם זה משנה, יש שם צילומים של ילדה בת 4).
רציתי לשאול איך עושים את התמונה הראשונה (שכל ילד מחזיק תמונה)? לפי מה שקראתי בתגובות, פשוט מצלמים את הילדים כשהם מחזיקים קרטון. האם זה הכל? מצלמים עם הקרטון ואח"כ משתילים תמונה על הקרטון? באיזה גודל וצבע עדיף שיהיה הקרטון?
תודה רבה מראש!

כן מצלמים אותם מחזיקים קרטון או כל דבר אחר מרובע או כל צורה אחרת בצבע שאת מעוניינת
לגבי הצבעים מה שנח לך את יכולה שלכל אחד יהיה קרטון בצבע אחר
או לשנות אח''כ בפוטושופ, אין עדיפות לגבי הגודל את צריכה לראות
מה את רוצה, שם נראה לי שזה קצת מעל לברך
שימי לב שהראש האמצעי הושתל בסוף אחרי הגוף שלו ושל הילדה :)
אבל את יכולה לעשות איזה משחקים שאת רוצה, לא חייב להיות בדיוק בצורה הזאת , יש לא מעט דוגמאות ברשת
:)

• הוסף לסימניות
איזה רעיון חמוד!
אהבתי

• הוסף לסימניות
תודה ועוד שאלה קטנה (אני מקווה)

תודה!
פשוט ניסיתי למצוא ברשת איך עושים דבר כזה ולא מצאתי אז רציתי להיות בטוחה שהבנתי נכון.
יש איזשהו גודל מסויים שעדיף לפתח את זה אח"כ בתור תמונה (כי אני אמורה לעשות את זה עם יותר מ - 3 ילדים) או שפשוט איזה גודל שיראה לי?
תודה שוב!

נכתב ע"י moti!a;756567:
כן מצלמים אותם מחזיקים קרטון או כל דבר אחר מרובע או כל צורה אחרת בצבע שאת מעוניינת
לגבי הצבעים מה שנח לך את יכולה שלכל אחד יהיה קרטון בצבע אחר
או לשנות אח''כ בפוטושופ, אין עדיפות לגבי הגודל את צריכה לראות
מה את רוצה, שם נראה לי שזה קצת מעל לברך
שימי לב שהראש האמצעי הושתל בסוף אחרי הגוף שלו ושל הילדה :)
אבל את יכולה לעשות איזה משחקים שאת רוצה, לא חייב להיות בדיוק בצורה הזאת , יש לא מעט דוגמאות ברשת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch1;757064:
תודה!
פשוט ניסיתי למצוא ברשת איך עושים דבר כזה ולא מצאתי אז רציתי להיות בטוחה שהבנתי נכון.
יש איזשהו גודל מסויים שעדיף לפתח את זה אח"כ בתור תמונה (כי אני אמורה לעשות את זה עם יותר מ - 3 ילדים) או שפשוט איזה גודל שיראה לי?
תודה שוב!

אם את רוצה להגדיל את צריכה מראש לצלם באיכות הכי טובה שהמצלמה מאפשרת
ואז תתיעצי עם הפוטו המפתח אם הגודל שאת רוצה לא יפגע באיכות התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;757084:
אם את רוצה להגדיל את צריכה מראש לצלם באיכות הכי טובה שהמצלמה מאפשרת
ואז תתיעצי עם הפוטו המפתח אם הגודל שאת רוצה לא יפגע באיכות התמונה
ברור שהצילום אמור להיות באיכות הכי טובה שאפשר, התכוונתי בפיתוח אז אני אתייעץ באמת בפוטו שנפתח בו את התמונה.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch1;757091:
ברור שהצילום אמור להיות באיכות הכי טובה שאפשר, התכוונתי בפיתוח אז אני אתייעץ באמת בפוטו שנפתח בו את התמונה.
תודה!

התכוונתי בהגדרות במצלמה , לבחור קובץ הכי גדול ואיכות מקסימלית
ברור שלצלם הכי טוב שאפשר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה