השתנו הדברים......

• הוסף לסימניות
פתחתי קובץ שהורדתי על אוטלוק בג'ימל (הסבר איך משתמשים), פתאום הופיע לי סימן בחלק העליון של הדף אינטרנט, ואי אפשר יותר להעיף אותו, וכשאני לוחצת עליו הוא רושם לי אתה (ויש תמונה) "היכנס כידי לקבל את הכרטיסיות, הסימניות, ההיסטוריה וההגדרות הנוספות, בכל המכשירים שלך, היכנס אל CHROM החלף משתמש או גלוש בסתר".

ויש עוד קבצים מצורפים מה שזה עשה לי,
מישהו יכול לחלץ אותי מזה ולהחזיר אותי למצב הקודם בלי הסימון הזה במחשב,
וגם מופיע לי פעמיים את האינטרנט בשורת המשימות, אני לוחצת על הראשון ומופיע לי השני.

קבצים מצורפים

• 2015-01-13_103350.png
    KB 1.4 · צפיות: 17
  • 2015-01-13_103240.png
    KB 2.7 · צפיות: 16
  • 2015-01-13_103313.png
    KB 37.9 · צפיות: 18
  • 2015-01-13_103407.png
    KB 35.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יכולים לעזור לי????????
תודה
ואם אפשר גם להסביר לי מה זה?

• הוסף לסימניות
???????????????????.

• הוסף לסימניות
תעשו חסד!

אני מחכה שיענו:(

• הוסף לסימניות
מה שקרה זה שדפדפן כרום התעדכן.

איך משנים בחזרה. אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
תנסי להיכנס ולצאת מהמייל שלך.
אם זה לא עוזר צריך לשחק שם בהגדרות של הכרום עצמו.
וובקשר לסמל המיותר בשורת המשימות - תלחצי עליו לחיצה ימנית ו"הסר משורת המשימות"

• הוסף לסימניות
כבר יצאתי מהאימייל שלי, אבל אני רק פותחת את הדף אינטרנט הוא מופיע
וניסיתי כמעט הכל בהגדרות, כבר מאתמול.

• הוסף לסימניות
הסבר קצר

משהו יכול להסביר מזה אוטלוק ששיבש לי את הגוגל,
ומזה גוגל כרום?
ויש אפשרות לצאת מזה בחזרה
תודה

לכל אלה שיש אוטלוק הג'ימל, אין לכם את הבעיה הזאת??????????

• הוסף לסימניות
.??????????????

• הוסף לסימניות
מעל 200 צפיות,
ואף אחד לא יודע?????????????

התייאשתי, זה ממש מרגיזזזזזזז:mad:

• הוסף לסימניות
בדיוק באתי לפתוח על זה אשכול.
פתאום מופיע לי למעלה "אתה".
ואין לי אאוטלוק דוקא.
מה זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה