- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברל'ה;1927823:התכוונתי לזה
תבטל את הסימון, זה גורם שהמשטח לא ייראה בהשתקפות
נכתב ע"י יניב;1928117:לא הבנתי מה רע בהדמיה הזו.
המשטח, מט, משתקף יפה מאד בטבעת כמו במציאות וזה אחלה לגמרי.
אם תשים משטח שאינו מט, תראה את ההשתקפויות וכו' וכו' אם זה מה שאתה רוצה.
במידה ואתה רוצה רק השתקפויות חלקות, תעיף את המשטח לגמרי.
מספיק לחפש בגוגל "gold ring render" כדי לראות שההדמיה שלך הגיונית לחלוטין, תקינה וגם יפה מאד.
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1928281:יניב, תודה רבה על ההערכה, אבל אני לא בטוח שכולם יזדהו איתה. משהו מרגיש לא טוב עם המט הזה. צריך למצוא דרך להפחית את הREFLECTIONS ולא לבטל לגמרי.
נכתב ע"י יניב;1929167:אשמח לדעת מי חושב שכאשר המשטח מט והוא משתקף הוא אמור להיות מבריק. עדיין לא מבין את זה (לא יודע לנסח את זה בצורה עדינה, מתנצל)
הפתרון לא יכול להיות פיסיקלי, אתה חייב לרנדר עם משטח מבריק או ללא משטח כלל ולתת ל-HDRI להשפיע מכל הכיוונים ורק אח"כ להוסיף את המשטח ולדאוג לצל וכו' וכו'.
אני כמעט בטוח שאני מפספס את השאלה המקורית ששאלת.
חס ושלום!נכתב ע"י צבי גרינוולד;1929411:ההתנצלות התקבלה כמובן. אבל למעשה זה לא נראה טבעי ואמיתי.
אם כולם חושבים כמוך, אז באמת אין משמעות להרגשות שלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים