השתקפות מטרידה

• הוסף לסימניות
בעיקר בחזית החלק התחתון של הטבעת יש השתקפות של המשטח שתחתיה, בחלק זה הזהב אינו נראה זהב עם השתקפות, הוא בכלל לא נראה זהב. שינוי בGLOSSINESS לא עזר.
אשמח לקבל עצות טובות.

קבצים מצורפים

• Ring.png
    KB 890.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מה משתקף שם, HDRI ?

• הוסף לסימניות
בחלק שנראה זהב יש השתקפות התאורה והHDR. בחלק שנראה מט, שהוא הבעייתי, זו השתקפות של המשטח שעליו הטבעת

• הוסף לסימניות
אולי תגדיר בRENDER SETS של המשטח שלא יעשה השתקפות ואם אתה עם תאורה של HDRI שנמצאת על דום לייט , תגדיר אותה שתהיה DOME SPHRICAL
אין לי מושג אם זה יעזור, אבל כדאי לנסות?
אגב, החומר של היהלומים נראה טוב מאד, גם הזהב נראה בכלל לא רע.

• הוסף לסימניות
לחומר של המשטח אין בכלל REFLECTIONS, כפי שניתן לראות.

• הוסף לסימניות
התכוונתי לזה
תבטל את הסימון, זה גורם שהמשטח לא ייראה בהשתקפות

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 202.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה רע בהדמיה הזו.
המשטח, מט, משתקף יפה מאד בטבעת כמו במציאות וזה אחלה לגמרי.
אם תשים משטח שאינו מט, תראה את ההשתקפויות וכו' וכו' אם זה מה שאתה רוצה.
במידה ואתה רוצה רק השתקפויות חלקות, תעיף את המשטח לגמרי.

מספיק לחפש בגוגל "gold ring render" כדי לראות שההדמיה שלך הגיונית לחלוטין, תקינה וגם יפה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברל'ה;1927823:
התכוונתי לזה
תבטל את הסימון, זה גורם שהמשטח לא ייראה בהשתקפות

הסרתי את הסימון והכל נראה כהה ומכוער למרות שהוספתי תאורה. זה כנראה פוגע בGI.

קבצים מצורפים

• ring 2.png
    KB 962.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1928117:
לא הבנתי מה רע בהדמיה הזו.
המשטח, מט, משתקף יפה מאד בטבעת כמו במציאות וזה אחלה לגמרי.
אם תשים משטח שאינו מט, תראה את ההשתקפויות וכו' וכו' אם זה מה שאתה רוצה.
במידה ואתה רוצה רק השתקפויות חלקות, תעיף את המשטח לגמרי.

מספיק לחפש בגוגל "gold ring render" כדי לראות שההדמיה שלך הגיונית לחלוטין, תקינה וגם יפה מאד.

יניב, תודה רבה על ההערכה, אבל אני לא בטוח שכולם יזדהו איתה. משהו מרגיש לא טוב עם המט הזה. צריך למצוא דרך להפחית את הREFLECTIONS ולא לבטל לגמרי.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שההדמיה הראשונה לא רעה בכלל. אבל אם זה בכל זאת מפריע לך תוריד את עוצמת ההשתקפות ולא את הגלוסינס, אולי זה יעזור לך.
(אם כבר, אז יותר צרם לי החומר של הזרקור האמצעי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1928281:
יניב, תודה רבה על ההערכה, אבל אני לא בטוח שכולם יזדהו איתה. משהו מרגיש לא טוב עם המט הזה. צריך למצוא דרך להפחית את הREFLECTIONS ולא לבטל לגמרי.

אשמח לדעת מי חושב שכאשר המשטח מט והוא משתקף הוא אמור להיות מבריק. עדיין לא מבין את זה (לא יודע לנסח את זה בצורה עדינה, מתנצל)
הפתרון לא יכול להיות פיסיקלי, אתה חייב לרנדר עם משטח מבריק או ללא משטח כלל ולתת ל-HDRI להשפיע מכל הכיוונים ורק אח"כ להוסיף את המשטח ולדאוג לצל וכו' וכו'.

אני כמעט בטוח שאני מפספס את השאלה המקורית ששאלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1929167:
אשמח לדעת מי חושב שכאשר המשטח מט והוא משתקף הוא אמור להיות מבריק. עדיין לא מבין את זה (לא יודע לנסח את זה בצורה עדינה, מתנצל)
הפתרון לא יכול להיות פיסיקלי, אתה חייב לרנדר עם משטח מבריק או ללא משטח כלל ולתת ל-HDRI להשפיע מכל הכיוונים ורק אח"כ להוסיף את המשטח ולדאוג לצל וכו' וכו'.

אני כמעט בטוח שאני מפספס את השאלה המקורית ששאלת.

ההתנצלות התקבלה כמובן. אבל למעשה זה לא נראה טבעי ואמיתי.

ניסיתי ללא משטח, אבל זה כנראה פוגע בGI וזה נראה ממש לא טוב. אולי למישהו יש הגדרות מוצלחות יותר לRENDER STTINGS שיסדרו את זה. בכל אופן ניסיתי המון אפשרויות, וטרם פתרתי זאת.

אם כולם חושבים כמוך, אז באמת אין משמעות להרגשות שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1929411:
ההתנצלות התקבלה כמובן. אבל למעשה זה לא נראה טבעי ואמיתי.

אם כולם חושבים כמוך, אז באמת אין משמעות להרגשות שלי.
חס ושלום!
ברור לי שיש שחושבים אחרת וזו הסיבה שאני שואל ומחפש את הפרספקטיבה השונה משלי, ללמוד אותה ולהכיל אותה, במיוחד כשקשה לי לעשות זאת לבד במצב שאני לא רואה צורת הסתכלות אחרת, זה מצב שאני לא יכול לשבת בשקט וזהו, מרגיש שמשהו עובר מתחת לאף ואני מפספס אותו.

אשמח אם תוכל להעלות תמונות שמראות יותר על הכיוון שאותו אתה רוצה.
מעבר לזה אומר שוב שההדמיה מקסימה!

• הוסף לסימניות
אני הקטן בהחלט מקבל את מה שיניב טוען שאם אתה בכל אופן מעוניין ליצור השתקפות מבריקה על הכל, אתה צריך "לקמבן" משהו ולא לחפש את הפתרון בהגדרת כאלו ואחרות.
הייתי מציע לנסות עוד אפשרות:
שים משטחים עם תמונה מצידי הטבעת מעט מעל למשטח הבסיסי והם יתנו לך את ההשתקפות באיזורים אלו.
כדי לבטל את כל ההשפעות האחרות של המשטחים כגון צל ונראות , תשאיר רק את הסימון של הריפלקשן בrender stets

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....