השתקפות על המים

• הוסף לסימניות
טוב, אני לא מתייאש...
זו תמונה שצולמה בים המלח (בהמשך הנסיעה של הטיול מהאשכול הקודם).
ניסתי לתפוס כמה שיותר מהשתקפות הזריחה על הים.
מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 55798

קבצים מצורפים

• השתקפות קטן.jpg
    KB 263.5 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
לדעתי, מדהים!
הייתי קונה בתור תמונה לחדר..
אבל אין לי מושג בשלישים, קומפוזיציות ושאר ירקות

• הוסף לסימניות
לומותרפיה...

במלים אחרות: הצבעים משגעים. (הכל בעצם).

• הוסף לסימניות
בעיני הצבעים דווקא לא משגעים כמו שהם כרגע, אבל בהחלט יש להם פוטנציאל. הקומפוזיציה טובה בעיני, אבל לדעתי גם פה צללית של בנאדם (או איזה נושא מרכזי אחר) היתה תורמת המון.
מה דעתך על העריכה?

קבצים מצורפים

• 17239_1364898241365_1198910158_31082362_1629920_n.jpg
    KB 317.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
רבקה, לא אהבתי את העריכה שלך, התמונה המקורית מקסימה דווקא בעדינות שלה. אלה צבעי זריחה.
יכול להיות שכדאי לחזק את הקונטרסט או הצבעים, אבל ממש ממש טיפה.

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה ממש חמודה.
התמונה הערוכה יפה בגלל הקונטרסט שלה.

• הוסף לסימניות
מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםם..

מאמי................

משגע.........

מתי אתם נוסעים לשם עוד פעם.
אני רוצה גם לבוא..
אפשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה