בקשה השתתפו בעצומה נגד החסימה המוגזמת של נטפרי על הצ'אטים למיניהם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא בנטפרי , אבל זה די פשוט להבין אותם להם יש חסימה, הם רוצים שהיא תיהיה החסימה הכי טובה במגזר החרדי וכדי שזה יקרה הם צריכים לסנן דברים גם עם לפעמים זה לא נוח, כיון שיש "תקלות" בצאטים למיניהם גם עם לא גדולות אבל מספיק תקלה קטנה כדי שיהיה אנשים שיתרגזו, ובדרך כלל מי שלוקח חסימה של נט פרי זה בגלל שהוא רוצה סינון ממש חזק אפילו שהוא קצת סובל מזה זה "שוה לו" כדי שלא יהיו תקלות בכלל
עם אדם רוצה סינון יותר פתוח אפילו לא בהרבה יש עוד אופציות בשוק זה לא האופציה היחידה
כבר עלה כאן באחד האשכולות, אבל כדי להביא יותר קולות חשבתי לפתוח אשכול ייעודי לנושא.

• הוסף לסימניות
אני פותח עצומה בעד נטפרי
מי שלא מבין את הבעיתיות שיש בצאטים של גוגל
שאפשר לראות את כל חברי הקבוצה , ולשלוח להם צאטים אישיים , או מיילים , או אף להבין מה מס' הטלפון שלהם
לא מבין את הפרצה העצומה שבדבר !
הנזקים מהפרצה הזו מטורפים ממש!

נטפרי לא באים לחסום
הם מחייבים את בעלי הצ'ט הציבוריים לעבור למשהו אחר שהוא חסום לכל הפרצות שם הם יוכלו להמשיך ולשלוח את הגיגיהם ושאר השטויות שעוברים בצ'ט , כמו שעד היום זה היה פתוח בנטפרי.

לצ'טים הפרטיים והקטנים לא תהיה בעיה להמשיך ולעבוד בצט הרגיל של גוגל .

כל הכבוד לנטפרי שחושבים ועובדים כל הזמן איך לחסום פרצות ובעיות , ומשקיעים זמן אנרגיה והמון כסף.

• הוסף לסימניות
אני פותח עצומה בעד נטפרי
מי שלא מבין את הבעיתיות שיש בצאטים של גוגל
שאפשר לראות את כל חברי הקבוצה , ולשלוח להם צאטים אישיים , או מיילים , או אף להבין מה מס' הטלפון שלהם
לא מבין את הפרצה העצומה שבדבר !
הנזקים מהפרצה הזו מטורפים ממש!

נטפרי לא באים לחסום
הם מחייבים את בעלי הצ'ט הציבוריים לעבור למשהו אחר שהוא חסום לכל הפרצות שם הם יוכלו להמשיך ולשלוח את הגיגיהם ושאר השטויות שעוברים בצ'ט , כמו שעד היום זה היה פתוח בנטפרי.

לצ'טים הפרטיים והקטנים לא תהיה בעיה להמשיך ולעבוד בצט הרגיל של גוגל .

כל הכבוד לנטפרי שחושבים ועובדים כל הזמן איך לחסום פרצות ובעיות , ומשקיעים זמן אנרגיה והמון כסף.
כתבת אותיות גדולות, כנראה לא קראת בדיוק את האותיות הקטנות.
לא נכנס לעצם הויכוח, אבל הנושא כאן הוא לא על הצ'אטים הציבוריים.
הנושא הוא על צ'אט עם בינה מלאכותית. כל מה שכתבת פחות רלוונטי

• הוסף לסימניות
שמתם לב אולי מה הם חוסמים בבינה מלאכותית?
מה שלא מתאים במסגרת הסינון של נטפרי.
אם מתאים לכם, מצוין,
אם לא, תעברו סינון

• הוסף לסימניות
כתבת אותיות גדולות, כנראה לא קראת בדיוק את האותיות הקטנות.
לא נכנס לעצם הויכוח, אבל הנושא כאן הוא לא על הצ'אטים הציבוריים.
הנושא הוא על צ'אט עם בינה מלאכותית. כל מה שכתבת פחות רלוונטי
נכון
צודק
אני לא הבנתי את הכותרת
וגם אני סובל מאד מהצאטים בAI
שלחתי להם כבר כמה פניות על נושאים תמימים שנתקעו לי

ולא היה מענה ראוי ונורמלי

• הוסף לסימניות
אם מתאים לכם, מצוין,
אם לא, תעברו סינון
כל מה שלא מתאים במסגרת הסינון של נטפרי, והרבה הרבה מעבר.
נראה שההגדרות שהוזנו ל AI רחבות למדי, כנראה שקוד החסימה גס והתוצאה: כל שאלה שמתקרבת לקו האדום שנטפרי מתחו נענית ב: נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה.
כרגע כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם ה AI תחת הסינון של נטפרי.
אני חושבת שנטפרי חייבים לשכלל את ההגדרות האלו ולדייק אותן ככל האפשר, מאמינה שהם עובדים על זה.

• הוסף לסימניות
אם מתאים לכם, מצוין,
אם לא, תעברו סינון
לגמרי לא נכון. נחסמים עוד הרבה דברים שאין בהם שמץ בעיה, ושבחיפוש בגוגל לא נחסמים.

• הוסף לסימניות
לגמרי לא נכון. נחסמים עוד הרבה דברים שאין בהם שמץ בעיה, ושבחיפוש בגוגל לא נחסמים.
נטפרי מודעים לגמרי לעובדה שהם חוסמים יותר מדי בכמה תחומים (AI, קנבה)
אבל הם מסבירים שאין להם יכולת טכנית לסנן בצורה מדוייקת, אז הם עושים "משמרת למשמרתי" על מנת שחס ושלום לא ניכשל בדברים חמורים.
מה מצפים מהם לעשות?
ללכת על הקצה ומקסימום מישהו (אנחנו) יפול?

אדרבה, למי שיש הבנה טכנית איך לסנן טוב יותר, שיידע אותם ושכמ"ה

• הוסף לסימניות
נטפרי מודעים לגמרי לעובדה שהם חוסמים יותר מדי בכמה תחומים (AI, קנבה)
אבל הם מסבירים שאין להם יכולת טכנית לסנן בצורה מדוייקת, אז הם עושים "משמרת למשמרתי" על מנת שחס ושלום לא ניכשל בדברים חמורים.
מה מצפים מהם לעשות?
ללכת על הקצה ומקסימום מישהו (אנחנו) יפול?

אדרבה, למי שיש הבנה טכנית איך לסנן טוב יותר, שיידע אותם ושכמ"ה
מה הבעיה לדייק את הגדרות הסינון? הבינה חכמה, אפשר להגיע איתה לדקויות. אין צורך לחסום כל מה שיכול אולי ואולי להגיע לנושא בעייתי. לא הצלחתי להבין את המורכבות.
אדרבה, תסבירו לי אתם למה א"א לקבל תשובה יבשה- לפני כמה שנים נפטר דוד המלך.
למה אי אפשר להנחות אותה להשיב תשובות טכניות מהתנ"ך?
לא להכנס לשיח על התשובות, לענות וזהו.
וגם בתוך זה אפשר להמשיך ולסנן, מה כן ומה לא.
אין שום סיבה שלא יוכלו להגדיר לפרטי פרטים. יש סיבה אחת: כח אדם= זמן= כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה