נכתב ע"י KOBI13;1301376:יש גם במתיתיהו מקומות יפים
נ.ב: מעניין למה בציבור החרדי עוד לא נכנס מספיק תמונות חתן וכלה בחוץ,
בציבור הכללי והדתל"י אין כזה דבר בכלל תמונות באולם עם רקע, רק בחוץ וכולנו הרי יודעים שבחוץ זה הרבה יותר יפה .
למה לא? כולה מרחק של 7 דקותנכתב ע"י צילומנציה;1301290:אבל תרוצי למודיעין עם כל לקוח???
ואיפה תמצאי כאלה פינות במודיעין עילית?
אם את מוצאת מקום הגיוני במודיעין עילית אני סוגרת איתך היום. (עוד שלושה שבועות החלאקה)
ולא אל תציעי לי לא את הגינה במתיתיהו ולא את הפאר הדפוק
תאמיני לי שאני אחרי שעות של חיפוש מקומות צילום באזור!נכתב ע"י יעל;1301307:למה לרוץ עד מודיעין?
כפר רות, לפיד..
5 ד' נסיעה.
ומקומות מדהימים
תמונות מקסימות.
ראיתי את התמונות של הבחור שהוצאתה משם - מקסים!נכתב ע"י KOBI13;1301376:יש גם במתיתיהו מקומות יפים
בציבור הכללי והדתל"י אין כזה דבר בכלל תמונות באולם עם רקע, רק בחוץ וכולנו הרי יודעים שבחוץ זה הרבה יותר יפה .
נכתב ע"י KOBI13;1301376:יש גם במתיתיהו מקומות יפים
נכתב ע"י תמנתי;1302636:יש משהו בצילומי חוץ הרבה יותר מרגש להתבונן בו
נכתב ע"י levy;1301665:בציבור החרדי- יום החופה הוא לא רק בשביל הצילומים. יש עוד הרבה דברים חשובים שרוצים להספיק ביום הזה.
ולכן אני חושבת שזה לא יכנס לכלל הציבור החרדי.
נכתב ע"י levy;1302771:רק חבל שמדיינים על הנושא הזה באשכול היפה של טירה.
נכתב ע"י levy;1302766:אתם לא לגמרי צודקים.
אצל הרבה מאיתנו, הצילומים ברקעים אינם לוקחים יותר מכמה דקות- גג חצי שעה.
אני למשל, בגלל כל מיני עיכובים הגעתי לאולם החתונה די מאוחר, כך שלא הספקתי להצטלם כמעט ברקעים.
ב"ה שהיה לי צלם טוב מאוד, שהספיק להוציא בזמן הקצר תמונות טובות.
אבל רוב התמונות הן כבר כשאני יושבת על כיסא הכלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים