התאהבתי סופית בצילומי חוץ

• הוסף לסימניות
אני מסתכלת שוב בתמונות ומתענגת!
הכובע של הבן ממש מגניב בשילוב כפתורי הזהב בחליפה - ממש נסיך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1302798:
גם בחוץ אפשר לצלם 15-20 דקות- הנקודה שבחות מצילום של 20 דקות הייה הרבההרבה יורת גיוון בתמונות.

ברקע את מוגבלת.
הכל נראה אותו דבר. מבט ימינה. מבט שמאלה- עם הזר- בלי הזר. על העמוד או עם הפמוטים.
גם אם תחיליפ 2 רקעים או גלים על הרדע השחור הכל אותו דבר.

בצלומי חוץ אפשר לגוון הרבה יותר.
לפעמים ב2 צעדים ימינה או שמאלה יש גוונים אחרים לחלוטין.
רקע רחוק שיוצא מהDOF או רקע קרוב שמשתלב עם התמונה.
תמונות רחבות בהם הכלה חלק מהנוף- או תמונות קבוציתיות.

צלומי סטודיו הם אילוץ- לזה אני מסכים.
אבל אם ניתן לשחרר עוד כמה דקות אפשר להוציא הרבה יותר.
אני חושבת שהסיבה שלא עושים צילומי חוץ זה כי לא לכולן מתאים להסתובב ככה שכולם יסתכלו עליהן, עובדה שכלאולם עצמו יש קצת ירוק מסביב כן מצטלמים שם.

• הוסף לסימניות
ואולי גם בגלל שהציבור החרדי פחות מאופיין ברכב לכל משפחה (והמשפחות גדולות)
ויש קושי בניידות . כל זה מגביל.

• הוסף לסימניות
יש הרבה סיבות- אפשר למנות עוד ועוד.

בשורה האחרונה מי שזה יהיה לה חשוב תמצא את הדרך הזמן והמקום להצטלם בחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1302766:
אתם לא לגמרי צודקים.
אצל הרבה מאיתנו, הצילומים ברקעים אינם לוקחים יותר מכמה דקות- גג חצי שעה.
אני למשל, בגלל כל מיני עיכובים הגעתי לאולם החתונה די מאוחר, כך שלא הספקתי להצטלם כמעט ברקעים.
ב"ה שהיה לי צלם טוב מאוד, שהספיק להוציא בזמן הקצר תמונות טובות.
אבל רוב התמונות הן כבר כשאני יושבת על כיסא הכלה.

אם מתארגנים נכון מראש ובונים לו"ז הגיוני ועומדים בו, אין סיבה לאחר לצילומים.
תלוי כמובן עד כמה זה חשוב לכלה.
אם לא חשוב לה והיא מסתפקת בתמונות על כסא הכלה - אין שום בעיה. זה בסופו של דבר בשבילה.

• הוסף לסימניות
היו משלמים לי כסף לא הייתי מצטלמת בחוץ... כנראה זה ענין של מנטליות.

• הוסף לסימניות
מצחיק שאף אחד לא הזכיר את הסיבה הפשוטה שהחתן והכלה לא נפגשים לפני החופה! ולכן אין תמונות קדם חופה יחד.

• הוסף לסימניות
כי לא דיברו על תמונות יחד- דיברו על תמונות חוץ של הכלה מול סטודיו לכלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה