אלי-אקספרס התאכזבתי מהברזים של אלי אקספרס, לנסות שוב?

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים קניתי ברזים נשלפים למטבח מאלי אקספרס לפי המלצה פה , הזמנתי איש מקצוע להתקנה אבל התאכזבתי מהברזים מהרגע הראשון, היתה להם בעייה בהברגה והם כל הזמן מתנדנדים,
מתייעצת, האם יש המלצה לברז ספציפי שכדאי לי לתת צ'אנס נוסף לברזים מאלי אקספרס או שעדיף לי לקנות כאן? נראה לכם הגיוני ואפשרי שנרכיב לבד? או שאולי יש מישהו שמוכר ברזים כולל התקנה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי ברזים מעלי אין לי המלצה
אבל לגבי הרכבת ברזים זה לא מורכב בכלל
אפשרי להרכיב לבד

• תודה
Reactions: cyp
  • הוסף לסימניות
בעלי הרכיב לבד
אני הגעתי למסקנה שברזים מעלי לא נשלפים אין בעיה
ברזים למטבח נשלפים זה סיכון רציני

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי ברזים מעלי אין לי המלצה
אבל לגבי הרכבת ברזים זה לא מורכב בכלל
אפשרי להרכיב לבד
ברזים מעלי לא פשוטים להרכבה
צריך בוקסר, ולפעמים איש מקצוע.

גם לנו היה נסיון לא טוב- התפרק משהו והיה שיטפון בארון מתחת לכיור
שלחו חלפים אבל לא במשלוח מהיר, והיתה הרבה עגמת נפש.
אז קניתי בארץ בקצת יותר יקר...

• הוסף לסימניות
העניין הוא שבד"כ ברזים בארץ זה לא רק "קצת" יותר יקר אלא הרבה יותר יקר לפעמים גם פי 6 או 7!!
ברז נשלף כסוף יש ב350 איכותי של מדגל עם אחריות.
שחור ראיתי איכותי ב 590 (לא של מדגל)

• תודה
  • הוסף לסימניות
גם אנחנו נדפקנו עם ברזים, דווקא לא נשלפים,
הם לא יציבים, כל הזמן משתחררים ומתפרקים.

• תודה
  • הוסף לסימניות
אצלנו כל הבית כמעט ברזים מאלי אקספרס,
חלקם כמעט עשור וחלקם 3-4 שנים.
חוץ מאחד כולם מושלמים, אחד יצר לנו כמה בעיות של עוצמת הזרם, ולא הצלחנו לפתור עד כה.

• הוסף לסימניות
לי יש נשלף מעלי אקספרס כבר כמעט שנה ודווקא מרוצה

• תודה
  • הוסף לסימניות
מי שמרוצה מהברזים כבר הרבה זמן, אפשר קישורים?

• תודה
  • הוסף לסימניות
לקנות רק עם קישור ממישהו שנהנה
כי יש שם דברים טובים ובמחירים הרבה יותר זולים

• תודה
  • הוסף לסימניות
@cyp לי יש זוג מעלי אקספרס, עלו 120 שקל לחתיכה, כבר שנה וחצי, והם מעולים, ומכל בחינה.
והם נשלפים.
בהחלט שווה לנסות שוב, והפעם, ממוכר עם היסטוריה טובה. כנראה ההוא שקניתם ממנו לא היה אמין.

• תודה
  • הוסף לסימניות
זבל סיני, מינימום ברזל מקסימום פלסטיק, בנשלפים אם יש נזילה (ולרוב יש...) אז הסיכון הוא שהמים מחלחלים מתחת לארונות מטבח, ויש עובש וריח וכו' במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב טלפון נזעם מהשכן למטה שיש לו נזילה בתקרה...

• הוסף לסימניות
@cyp לי יש זוג מעלי אקספרס, עלו 120 שקל לחתיכה, כבר שנה וחצי, והם מעולים, ומכל בחינה.
והם נשלפים.
בהחלט שווה לנסות שוב, והפעם, ממוכר עם היסטוריה טובה. כנראה ההוא שקניתם ממנו לא היה אמין.
אני קניתי מקישור מומלץ מאד עם הרבה קונים וחוות דעת טובה, ועדיין מהרגע שקבלתי אותם האיש מקצוע אמר שיש הבעייה עם ההברגה וזה ישתחרר מדי פעם, זה יוצר גם נזילה בארון,

• הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
גם אנחנו קנינו מעלי אקספרס לפני שנתיים וחצי בערך
מרוצים מאוד (נשלפים)
אני אחפש אח"כ קישור

• הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
יש לי נשלפים מעלי כבר כמה שנים ומרוצה ב״ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה