התאמה של דרימוויבר ל htmk5 באופן אוטומטי

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב!

כרגרפיקאית שבונה אתרים, השתמשתי בעבר בתוכנת דרימוויבר לכתיבת קוד html רגיל.
מאז שעברתי ל html5 מפריע לי שהתוכנה לא מוגדרת אוטומטית לזה.

למשל:
הצהרת התקינות השונה בין שתי הגרסאות, שתמיד אני מסדרת ידנית.
וכן, כל מיני תגיות, שאם אני משתמשת בעזרה שהתוכנה מציעה לי לרישום הקוד ולא רושמת הכל בעצמי, הן מופיעות לא בצורה של html5. אמנם מעשית זה לא משנה את התצוגה בדפדפן, שמתי לב שhtml5 יותר "סלחנית" לשגיאות כאלה, אבל זה גם לא תקין.

האם יש אפשרות להגדיר שהתוכנה תהיה מותאמת דווקא ל html5? או שזה לא כ"כ משנה?
אשמח להחכים!

• הוסף לסימניות
מיד ביצירת הקובץ את מגדירה אותו כ Html5

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 349.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הי תודה! כ"כ פשוט... עזרת לי מאוד!

ואם אפשר, שאלה נוספת:
מאפיין style, האם ניתן להוסיפו פעמיים בתוך תגית?
(למשל: ע"מ להגדיר גם גודל פונט וגם צבע פונט בתוך אותה תגית h2?)

כל זאת, ללא שימוש ב css. (אני שואלת לצורך לימוד, לא לשימוש פרקטי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1429908:
ואם אפשר, שאלה נוספת:
מאפיין style, האם ניתן להוסיפו פעמיים בתוך תגית?
(למשל: ע"מ להגדיר גם גודל פונט וגם צבע פונט בתוך אותה תגית h2?)

לא צריך להוסיף פעמיים, אלא רק לכתוב שתי תכונות מופרדות ב ;
This user does not have permission to use the HTML BB code.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה