אוראנג אוטאנג
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נבוכה לגבי אלומיניום. הריצוף מתקבל יפה עם גווני חום\מוקה\קפוצ'ינו, אבל הרבה יותר אוהבת גווני אפור כהה וכו', עד כמה ;חשוב שהריצוף והתריסים "ידברו" אחד עם השני ??
זה בדיוק הבעיה שלינבוכה לגבי אלומיניום. הריצוף מתקבל יפה עם גווני חום\מוקה\קפוצ'ינו, אבל הרבה יותר אוהבת גווני אפור כהה וכו', עד כמה ;חשוב שהריצוף והתריסים "ידברו" אחד עם השני ??
דווקא סהרה מתאים מאד גם עם ריצוף אפור. לי יש מטבח סהרה אקריל של בלורן וריצוף אפור בהיר עם עורקים לבנים ומשתלב ממש טוב!אבל אם אני לוקחת ריצוף אפור הוא לא יתאים עם מטבח בצבע סהרה בכלל,
לדעתי את צריכה למצוא תמונות של סלון/מטבח שאת אוהבת כולל ריצוף וחלון, ולנסות לחקות את זה ולהבין את הסגנון והצבע שמדבר אליךזה בדיוק הבעיה שלי
מה עשיתם בסוף?
כאילו אני באמת לא יודעת מה לעשות
מצד אחד המעצבת אמרה לבחור קודם את הריצוף
אבל אם אני לוקחת ריצוף אפור הוא לא יתאים עם מטבח בצבע סהרה בכלל,
ואם אני לוקחת ריצוף בז /חום הוא לא יתאים עם אלומניום בצבע אפור שזה אני ממש אוהבת....
בקיצור הסתבכתי קצת
האם את הריצוף אני בוחרת שלב ראשון בלי להתייחס לבחירות בהמשך של המטבח והאלומניום
או שכן צריך לתת את הדעת כבר בהתחלה שכל הדברים יתכתבו יחד
תודה על התמונות!דווקא סהרה מתאים מאד גם עם ריצוף אפור. לי יש מטבח סהרה אקריל של בלורן וריצוף אפור בהיר עם עורקים לבנים ומשתלב ממש טוב!
יש מצב שצבעי הריצוף הנ"ל --משתלבים גם עם אפור כהה כמו שאהבתם -- יש הרבה דירות עם השילוב הזהנבוכה לגבי אלומיניום. הריצוף מתקבל יפה עם גווני חום\מוקה\קפוצ'ינו, אבל הרבה יותר אוהבת גווני אפור כהה וכו', עד כמה ;חשוב שהריצוף והתריסים "ידברו" אחד עם השני ??
מקפיצה,קופצת על האשכול - איזה צבעים של אלומיניום הולך עכשיו?
לקחתי ריצוף גרג' - משהו בין אפור לבז', בדיוק באמצע. קצת חם אבל לא צהוב.
את ניק נוסף שלי?מקפיצה,
אמורה לבחור אלומיניום מחר..
לא שידוע לי...את ניק נוסף שלי?
גם אני בחרתי ריצוף בצבע הזה
וגם אני חייבת מחר לסגור אלומיניום
ככל הנראה הולכת על לבן לאטה באלומניום
תודה על ההערהקחי בחשבון כי אפור כהה קולט את השמש וממש חם באזור החלון.
מנסיון
אפשר לשאול מה לקחת בסוף והאם את מרוצה?לא שידוע לי...
לבן לא קצת מיושן? אם כי באמת משתלב תמיד...
לקחתי אפור בינוני, אני עוד לא רגועה על ההחלטה
אשמח לשמוע עוד דעות
אפור לא כהה מידי ולא בהיר מידי, חושבת שקוראים לו 907 או שם דומהאפשר לשאול מה לקחת בסוף והאם את מרוצה?
9007 ??אפור לא כהה מידי ולא בהיר מידי, חושבת שקוראים לו 907 או שם דומה
יכולה לשלוח לך תמונות באישי
אני ממש מרוצה, צבע קלאסי שמשתלב עם הכל (בשונה מקפוצינו למשל שלא מספיק קלאסי)
בעיני, כהה יותר הוא כבר מידי עוצמתי9007 ??
זו ההתלבטות שלי, בינו לבין שחור יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים