התאמת ווינדוס למחשב (גירסה וביט)

• הוסף לסימניות
במקרה שאשים מערכת ווינדוס 64 ביט למחשב שמתאים לו 32 ביט
האם זה יתקין אבל יעשה בעיות בתצוגה וכדו' או זה כלל לא אמור להתקין?

אני שואל זאת מכיוון שהתקנתי על מחשב מסוים שהתלבטתי האם לשים 32 או 64 ולבסוף שמתי 64 והמשתמש בו טוען שיש לו כל מיני בעיות מוזרות בתצוגה של המסך כגון שרואה דברים מסוימים על המסך ברוחב לא פורפציונלי וסרטים מסוימים הוא רואה לא הכי ברור כמו שהיה לפני זה, או כל מיני דברים שלטענתו אפילו לא יודע להסביר מה הבעיה
מישהו מכיר בעיה כזאת?

אני חשבתי על 2 כיוונים לבעיה
1, כנ"ל שהתקנתי לו 64 במקום 32 ביט
2. שהתקנתי לו גירסה שלא מתאימה למחשבו (כוונתי לHome Premium, Ultimate, professional וכו') האם יש בזה משהו, ואם כן איך ניתן אכן להתאים הכי טוב את הגירסה למחשב?

• הוסף לסימניות
שכחתי לכתוב שהשאלה מתייחסת לווינדוס 7

• הוסף לסימניות
אין קשר. לא התקנת דרייברים כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1306058:
אין קשר. לא התקנת דרייברים כמו שצריך.

אתה אומר את זה בוודאות של 100%? או שיש עוד אופציה
זה חשוב לי מאוד לדעת

• הוסף לסימניות
לא עולה לי כרגע בראש עוד אופציה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה