כללי התאמת כל תיבות הטקסט לתוכן

• הוסף לסימניות
באינדיזיין, מאות תיבות טקסט מעוגנות שיש בהם עודף טקסט, וצריכים "התאמה לתוכן".
האם הדרך היחידה היא לעבור אחת אחת?
או שיש איזה חיפוש והחלפה, או אפילו סקריפט או פלאג-אין?

תודה!

• הוסף לסימניות
הנה סקריפט שיעשה כמו alt-ctrl-c לכל התיבות המעוגנות שיש להם גלישת טקסט. מומלץ לנסות על עותק של הקובץ!

קבצים מצורפים

• script.zip
    305 ביטים · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני בודק אריאל- אם זה עובד חסכת לי שעות רבות!
תודה!

• הוסף לסימניות
אגב הסקריפט נכתב ל-CS4, אבל ייתכן שעובד גם בגרסאות אחרות

• הוסף לסימניות
אריאל - - - - -
היצלתני!
חסכת לי שעות רבות, +בלאי של המקלדת והאצבעות

עובד נהדר גם בCS5.

• הוסף לסימניות
אפשר אולי לקבל הסבר במדויק מה עושה הסקריפט?
אני רוצה להוריד אותו ג"כ
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ניסיתי את הסקריפט, והוא לא עובד אצלי.
מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
גולד, הסקריפט מחפש תיבות טקסט עם עודף טקסט, ומתאים את גודלן לתוכן הטקסט.
שימושי לכותרות צד, אולי גם לעוד דברים.

• הוסף לסימניות
גיליון: איזה גירסא?
natittt: הסקריפט אמור לעבוד רק על תיבות טקסט מעוגנות עם עודף טקסט.

• הוסף לסימניות
על מעוגנות זה עובד. תודה!
ככל הידוע לי אמור להיות גם כזה לתיבות רגילות, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה