כללי התאמת מסגרת לתמונה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי ספר עם מאות תמונות.

מיקמתי אותן במסגרות מעוגנות, שכולן באותו גודל.

כעת אני צריכה להפעיל על כל תמונה את הפקודה fit frame to content - שתשתנה לגודל הרצוי.

האם יש סקריפט שעושה זאת על כל התמונות, שלא אצטרך לעבור אחת-אחת?

תודות!

• הוסף לסימניות
חיפוש והחלפה לא עובד?

• הוסף לסימניות
האופציה הזו לא קיימת בהחלפה.

• הוסף לסימניות
לא צריך סקריפט, אפשר לעשות אובג'קט סטייל ושם לומר לו בכרטסת frame fitting object - fitting....
ואז בחפש החלף בתפריט object להחליף לסגנון.

וטיפ קטן: קיצור מקשים ctrl+alt+shift+e מתאים את התמונה לפי המסגרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;467093:
לא צריך סקריפט, אפשר לעשות אובג'קט סטייל ושם לומר לו בכרטסת frame fitting object - fitting....
ואז בחפש החלף בתפריט object להחליף לסגנון.

וטיפ קטן: קיצור מקשים ctrl+alt+shift+e מתאים את התמונה לפי המסגרת...

תודה,
אבל לא זה מה שאני מחפשת!
אני צריכה ctrl+alt+c - התאמת המסגרת לגודל התמונה.
את זה אין באפשרויות ה-Fitting בתוך הסגנון, ולא בתוך אפשרויות ההחלפה.
זו הבעיה הגדולה שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה