התאמת צבעים

• הוסף לסימניות
אני הולכת לעשות מיטה בחדר שינה בגוון של פודרה קצת אפרסקי
איזה צבע ארון יכול להתאים, רק לבן וזהב? או שיש עוד אופציה
ואם רק לבן וזהב, זה לא כבר נדוש?
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אפשר להתפרע אפילו עם הצבע של הניק שלך :)
תעלי תמונה של הצבע

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה...
עדיין בחנות...
אבל אני שואלת בגוונים הקלאסייים מה עוד יכול להשתלב

• הוסף לסימניות
למה רק לבן וזהב?
אפור מוקה ב'ז ודאי יתאימו.
אפשר לתת את הצבע בקיר ולא דוקא בארון.
הכל תלוי בעיצוב של החדר כולו

• הוסף לסימניות
שימי לב לקחת משהו קלאסי שיהיה יפה גם בעוד כמה שנים ולא ימאס בעין

• הוסף לסימניות
לבן לא נדוש בכלל. היום הארונות לבנים.
הייתי הולכת על לבן חלק עם ידית חצי נסתרת, נקי, יפה, ונצחי!

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (827).png
    ‏‏צילום מסך (827).png
    KB 560.5 · צפיות: 79
  • ‏‏צילום מסך (915).png
    ‏‏צילום מסך (915).png
    KB 409.9 · צפיות: 70
  • ‏‏צילום מסך (887).png
    ‏‏צילום מסך (887).png
    KB 218 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
סליחה שקופצת על האשכול
אני מחפשת חדר שינה ומתבלבלת המהבחר
הריצוף שלי אפור בהירואני לא רוצה צבע כהה
ארון לבן ומיטות אפורות? או הכל לבן?
או מיטות לבן וארון עץ?

• הוסף לסימניות
היי
את יכולה ללכת על כל דבר.
את פשוט צריכה להתחיל עם רהיט שאת אוהבת, מיטה, ארון, כורסה, שטיח...
ולפי זה ללכת.
מיטה אפורה היא פרקטית ויפה. בעיני..

• הוסף לסימניות
אם המיטה מבד אפור- אז ארון לבן ילך מעולה, אם את אוהבת עץ אפשר לשלב אותו בארון או בכסא בחדר.

• הוסף לסימניות
לי יש מיטה מרופדת- אפור כסוף בהיר
ארון לבן עם מגירות אפור בטון
השידות לבנות
כל רהיט בפני עצמו ממש יפה אבל החדר מתקבל מאוד חיוור.... לאחר מעשה הייתי עושה את הארון כולו בצבע אחר

• הוסף לסימניות
כן אולי את הארון כולו באפור בטון ( זה לא כהה אבל אהבתי את הצבע ולגמרי יש לו אמירה) ורק המגירות בלבן- בדיוק הפוך מאיך שעכשיו יש לי

גם מיד אח''כ הצטערתי שלא לקחתי ארון הזזה יש לו מראה יותר חדשני( בפועל נהנת מהארון שלי מבחינת נוחות) ואז אפשר אפילו צבע אחר והמסגרת הכסופה משלימה לצבע של המיטות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה