כללי התאמת צבע

• הוסף לסימניות
יש לי מכתב שקבלתי מהגרפקאי שלי והוא פתוח כמו וורד במקום שאני אמור ךהכניס לשם את השמות שאני צריך לשלוח אליהם את המכתב (כארבעים שמות)

הבעיה היא שכשאני מקליד את שורת ה'שם' של המיועד אני לא מקבל את השורה בצבע של המסמך עצמו כך שרואים ששורת השם' לא מגיע מאותו מקור נסתי את כל הדרגות של צבע כחול בוורד ועדיין ללא הצלחה.

אציין שניי נקודות 1) אני לא יכול לשנות את הצבע של כל המסמך ולהתאים לזה את השם כי כל המסמך 'סגור' בפי די אף ורק שורת הברכה 'פתוח' ואפשר לשנות אותו.

2) המכתב נכתב בכתב יד וגם שורת ה'שם' מוקלד בפונט של כתב יד לכן חשוב לי מאוד שזה יראה כרצף של מכתב מכותב אחד.

הגרפיקאי שלי נמצא בחו"ל ואיןצלי מי שיעזור לי

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שהבנתי, אבל אם מדובר בקובץ תבנית של וורד, הרקע של התמונה נראה בהיר יותר על המסך, עד שמדפיסים.
כדאי לנסות להדפיס ולבדוק אם אכן בהדפסה זה יוצא בצבע רגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avishag;2345324:
לא בטוחה שהבנתי, אבל אם מדובר בקובץ תבנית של וורד, הרקע של התמונה נראה בהיר יותר על המסך, עד שמדפיסים.
כדאי לנסות להדפיס ולבדוק אם אכן בהדפסה זה יוצא בצבע רגיל.

הדרך הכי מהירה לבדוק את זה:
תקליד שםןתשמור את המסמך בפידיאף ותבדוק לגבי הצבעים

• הוסף לסימניות
דווקא כשאני שומר בפי די אף אני רואה את ההבדל חזק מאוד וכשאני עדיין בוורד ההבדל נסבל.

האם הפי די אף 'מוכיח' או הוורד, אם הפי די אף המצב יותר גרוע

אשמח לשלוח לכם בפרטי אם אפשר בכדי לבדוק

תנו לי אישור לכך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה