כללי התאמת תמונה למשטח העבודה

• הוסף לסימניות
ידוע למישהו איך אפשר להתאים את התמונה לגודל המשטח עבודה, זאת אומרת שתיתפרס על כל השולחן עבודה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מאפינים-שולחן עבודה-מיקום-מתוח

• הוסף לסימניות
תעמוד עם הסמן על שלחן העבודה ולחיצה ימנית על העכבר

• הוסף לסימניות
איזה קטעים, אני מדברת על פוטושופ.

• הוסף לסימניות
הבינו אותך לא נכון כי פעם כתבת משטח עבודה ופעם שולחן העבודה.
שולחן העבודה זה העמוד הראשי כשמפעילים את המחשב.
בכל אופן, לעניין פוטושופ. אני לא יודע אם זה משתנה מגרסה לגרסה, אבל בגדול בלחיצה על זכוכית המגדלת אמורה להיות אופציה של FIT TO SCREEN - התאם למסך.

• הוסף לסימניות
אני יסביר את עצמי:
אני רוצה לדעת אם יש איזה קיצור מקשים ALT או CRTL משהו, שמגדיל ומותח אוטומטי את התמונה לגודל משטח העבודה, ולא משנה איזה תמונה -תמיד הוא יגדיל ויסדר אותה לפי גודל משטח העבודה הנוכחי.
ראו תמונה מצורפת.
תודה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 230.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אין.

• הוסף לסימניות
כשאתה לוחץ על הזכוכית מגדלת או על הכף יד...מופיע לך למעלה שלוש אפשרויות אז תלחץ על האפשרות האמצעית מבינהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה