כללי התארגנות למבצע פונטים של פונטייפ

• הוסף לסימניות
פנו אליי 3 חברים בפורום (כנראה בעקבות אשכול השת"פ של פונטייפ עם אברומי נויבירט) ושאלו אם אני יכול לארגן מבצע פונטים כמו שאירגנתי לפני כחצי שנה.

על-מנת שיהיה מבצע צריך במס' מינימלי של משתתפים, אז כדי שנדע אם בכלל יש סיכוי למבצע כעת, אבקש מהמעוניינים במבצע להירשם באשכול זה.

להזכירכם:
* הפונטים של פונטייפ הם פונטים עם "אבא", כל הפונטים עובדים היטב ולא עושים בעיות בייצוא ל PDF וכד'.
* כל הפונטים של פונטייפ מנוקדים, והניקוד יושב היטב במקומו על גבי האות, בלי "בריחה" לצדדים.
* הפונטים מכילים אותיות מתרחבות בכמה רמות! ועוד כל מיני פיצ'רים שייחודיים רק לפונטייפ.
* חברת פונטייפ דואגת מעת לעת לשדרג את הפונטים לכלל הרוכשים, ולהוסיף עוד ועוד אפשרויות, מבלי לשלם תשלום נוסף על כך.

לקוחות פונטייפ מרוצים המעוניינים להמליץ - מוזמנים להביע את המלצתם באשכול זה.

(הערה קטנה, מכיון שזו יוזמה פרטית שבאה מלמטה, לא בטוח בכלל שפונטייפ יסכימו לעשות מבצע, אבל אני מאמין שאם יהיה ביקוש, יש סיכוי לא קטן שהם יתנו מבצע).

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד לכל המעמדים והגרפיקאים שעדיין לא התנסו עם הפונטים המעולים באיכותם של פונטייפ, לקנות לנסות ובעיקר להנות.
  • להנות מהפונטים המיוחדים בקריאות ובזרימתם בעין.
  • להנות מהניקוד המדוייק באותו תשלום בסיסי (בלי צורך בתוכנת ממקם ניקוד או בהזזה ידנית והחלפה של סוג הניקוד)
  • להנות מתוספים בפונט, כמו: שברים, אותיות מתרחבות, טעמים ועוד
  • להנות מהשרות מעל ומעבר, יעוץ, התאמת חלקים בפונט לצרכים אישיים ועוד.
  • להנות מעדכון ושדרוג הפונטים חינם (שווה מאות שקלים, מנסיון)
  • להנות מפונטים מקצועיים מעולים בסגירה.
  • וגם להנות מתוכנות נלוות שמנהל פונטייפ מוציא לשרות הגרפיקאים, כמו השוואת פונטים, שעון לחישוב שעות העבודה ללקוח ועוד היד נטויה.

• הוסף לסימניות
קניתי ממש לאחרונה חבילת פונטים - סוף סוף לאחר תקופה ארוכה שרציתי ולא יצא לי...

יש לי חבילת פונטים של פונטביט, אבל את הפונטים של פונטייפ רציתי כדי למלא את החסר בנושא העימוד. לעמד איתם זה פשוט מושלם! הניקוד מדוייק, האותיות יפות ובעלות נוכחות טובה, משקלים רבים שמוסיפים נוחות למעצב ויופי לעבודה.
כל הפונטים בגרסת אופן טייפ - תומכים ניקוד ופונקציות נוספות של אופן טייפ, והמחיר לא יקר בכלל!

ואני לא מדברת עדיין על כל הפונקציות של טעמים, התרחבות אותיות, הסרת ניקוד, שברים ועוד היד נטויה... אני רק בתחילת הדרך.

טעימה קטנה מעיצוב משובח - לדעתי - של הפונט (המדהים!) פרנקפורט.

צפה בקובץ המצורף 96641

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 56.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
במסגרת התקשרותי עם פונטייפ
קיבלתי את הפונטים שלהם.

תענוג מלווה בעיקצוצים.
הפונט פגסוס על כל עשר (!) משקליו, או הפונט נפש, ועוד הרבה.
מעניק אפשרויות עיצוב רבות עם פונט אחד בלבד
לדעתי זהו יתרון שלא קיים בחברה אחרת.

אחרי כזו חווית שימוש
זה מקשה עלי קצת
את השימוש בפונטים חסרי משקלים.

• הוסף לסימניות
עדיין לא בחרתי את הפונטים שלי, אבל -
א. נהניתי מאוד מהקטלוג שלהם. אפילו פונטים שראיתי באתר ולא חשבתי שאקח נראו לי קרצו לי מתוך דפי הקטלוג.
ב. השירות מעל ומעבר (ולא צריך להוסיף...)

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה מהמבצע הקודם - אני נהנית בעיקר מהפונקציות המיוחדות של האופן-טייפ (התרחבות האותיות). בחברות אחרות האופציה הזו יקרה, וכאן קיבלנו זאת כשדרוג בחינם!! שמתי לב שלמרות שיש לי כמה חבילות מחברות שונות, בסופו של דבר הנטיה היא לפונטים של פונטביט דווקא, אבל אם יש מבצע טוב בפונטייפ אז שווה, ולו רק בשביל שניים שלושה פונטים ממש יפים, שיש לכל אחד כמה וכמה משקלים. וכאמור עם הצ'ופרים הנלווים.

• הוסף לסימניות
אם זה ישתלם אני בפנים ב"נ

• הוסף לסימניות
אני דוקא נהנה לא רק מהאופציות הנלוות, כפי שפורטו בהרחבה בתגובות מעלי, אלא גם מסגנון העיצוב הייחודי בצורת האותיות שאין לו אח ורע בעוד מקומות.
ומהקשר האישי שלי עם פריד אני יכול לומר שמדובר באדם שחשוב לו השירות והנאת הלקוחות הרבה יותר מהביזנס.

• הוסף לסימניות
בינתיים שלושה מתעניינים (מלבד אלו שביקשו מבצע) אבל למה בפרטי ובמייל? תירשמו כאן.
ההרשמה אינה מחייבת לעת עתה, אלא רק לדעת האם בכלל שייך לבקש מפונטייפ מבצע.

• הוסף לסימניות
האמת כי אם לא היה אשכול כזה, היה צריך לפתוח אותו במיוחד כדי לשתף את חברי הפורום בחווית הקניה אצל פונטייפ.
זה מתחיל מאיכותם של הפונטים, את זה כ"א יכול לבחון ולהתרשם בעצמו, עוד לפני הקנייה.
התוספות המיוחדות המשולבות בכל פונט, למשתמשי התוכנות השונות.
השינויים והשיפורים למשתמשי תוכנת 'תג', העמל והיזע שמושקעים בכל פונט ועל קבצי הקרנינג לתג.
בשירות הלקוחות המיוחד ממש, משלוח מיידי לפי כל בקשה שרק תבקש, עידכון מיידי של כל שידרוג, תוספות, עזרה בשעות שאינם שעות וכו'.
ממשיך בטיפול המסור והחם ללקוח דוקא אחרי שכבר קנה.
ועדיין לא הגענו לשירות האישי והעזרה בכל התחומים, את זה רק מי שכבר קנה יבין...
עושה רושם שחברת פונטייפ אינה עוסקת במכירת ושיווק פונטים, אלא ברכישת לקוחות מרוצים. ואכן, היא עושה בהצלחה מרובה. בידקו בעצמכם האם יש לקוח -ולו אחד- שאיננו מרוצה??? [תוכלו לבדוק זאת כאן בפורום, ודו"ק].

• הוסף לסימניות
אז אני עוד לקוחה מרוצה.
אבל מבחינת פונטייפ, אני לא מרגישה "עוד" לקוחה, אלא כמעט לקוחה יחידה.
באיזו חברת פונטים מקבלים יחס אישי בהתאמה מיוחדת לצרכים?
אני לדוגמה רכשתי חבילה של 40 משקלים, לפני שנה. חפשתי בעיקר גם פונטים קלילים, ואמרתי את זה לר' אליהו. ומיד למלאכה- הפונטים נוצרו כמעט או לגמרי לכבודי, ואזכה לממש אותם עוד בחבילה זו!
לא נראה לי שארכוש פעם מחברה אחרת...

• הוסף לסימניות
אני מתענינת בהצעת מחיר לפונטים ולחבילה
שלחתי גם במייל

• הוסף לסימניות
מעונין

• הוסף לסימניות
מתעניין
אשמח לשמוע פרטים

• הוסף לסימניות
יש לי חבילת פונטביט
ובשנה שעברה קניתי את החבילה של מסטרפונט (שמתוכה בחרתי המון משל אליהו פריד)

דווקא אם היה מבצע לחבילה קטנה של פונטייפ בשביל אחת ולתמיד להתרשם משלל הפונקציות שלא מפסיקים כאן לדבר עליהם. לדעתי זה היה יכול להיות שווה.

• הוסף לסימניות
ייתכן שאוסיף עוד חבילה. תלוי במחיר.

• הוסף לסימניות
ר' אליהו יודע שכל עוד המבצעים ימשיכו - מאגר הפונטים יגדל - והכסף יזרום בארנק... אני אמשיך לקנות אצלו.

• הוסף לסימניות
אולי אולי אני אצטרף - אם התקציב יאפשר והמבצע יאפשר מחירים זולים גם למעט פונטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה