כללי התארגנות למבצע פונטים של פונטייפ

• הוסף לסימניות
גם אני מעונין.

• הוסף לסימניות
אני עוסקת בוידיאו, וצריכה מאגר פונטים מתאימים לתחום. יש להם להציע לי?
ואם יש להם, ויהיה מבצע משתלם, אולי אצטרף פעם אחת גם אני....

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום!!!!!!
ולו רק בשביל היחס והשירות האדיב והמקצועי.......!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
העיצוב של הפונטים האלו מתאים גם לפרסום או רק לעימוד?
איזה פונטים מומלצים יש לפונטייפ?
אני מתעניין בקשר לרכישה ומעניין אותי לשמוע מידע נוסף כמו מחיר, משקלים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;600203:

ברור שיש פונטים שמתאימים גם (או בעיקר) לפירסום

למשל:
הפונט פגסוס עם 10 משקלים
פרוגטקסט גולד עם 4 משקלים
נפש עם 9 משקלים + משקל "זברה"
קלווה עם 7 משקלים + 2 משקלי ראווה
מרים אלגנט 5 משקלים

ויש כמובן עוד, מה שרשמתי זה רק מתחילת הקטלוג

לגבי מחירים עדיין אני לא יודע אבל לפי איך שזה נראה יש ביקוש מצד החבר'ה למבצע אז בע"ה בהמשך היום אפנה לפונטייפ ואבקש שיארגנו לנו מבצע (ואם הוא יכלול גם את אלמנטי אברומי - מה טוב)

• הוסף לסימניות
מעונינת לשמוע פרטים, במחיר טוב אקנה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
טוב, דיברתי עם פונטייפ והם מוכנים לצאת במבצע, כמובן שהמבצע מותנה במספר מינימלי של משתתפים (10).
בע"ה בהמשך הם יודיעו לי את כל הפרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;600203:

כהמשך (ותיקון) להודעתי הקודמת.

הסתכלתי עכשיו שוב פעם בקטלוג, והגעתי למסקנה שרוב הפונטים של פונטייפ מתאימים לעולם הפירסום, ולא לעימוד ספרי קודש כפי שהיה נשמע.

אחרי הכל, עולם ספרי הקודש שמרני יחסית ועדיין ברוב מוחלט של הספרים משתמשים בפונטים הקלאסיים: פרנקריהל, וילנא, עברי, רש"י ודוד. בדיוק בגלל זה פונטייפ שיתפו פעולה עם פלרון, כדי לתת מענה גם לצרכי המעמדים. (מלבד הפונטים הנ"ל יש עוד 2 שהם נחשבים כבסיס בספרי הקודש, שלא ניתנים להשגה אצל פונטייפ/פלרון והם נרקיסים שקונים אצל מסטרפונט, והדסה שכפי מה שידוע לי כרגע לא למכירה בכלל. ויש את ליבורנה של פונטביט שבשנים האחרונות הצליח גם כן לחדור לספרי הקודש)
זה לא שאין לפונטייפ מה להציע מבחינת כתבים חדשים (ומעולים!) לספרי קודש, יש את נצח, יש את פנינה על שלל משקליו ועוד, אבל להכניס פונט חדש בתור בסיס זו משימה לא פשוטה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פונטים מקצועיים קריאים יותר מפונטים אחרים מרווחים אחידים ויפים
ניקוד אין מה לדבר שעלינו כמה דרגות
היצע של משקלים על כול פונט שזה משדרג את העבודה בכמה רמות
ומאחורי כל זה עומד בן אדם ז"א קצת יותר מבן אדם ולא שביום שהעברת את כרטיס האשראי לא זוכר מי את ומאיפוא הגעת אליהם

כאן השרות הוא שרות עם כל הלב כל אחד בן יחיד והכל ב..ס..ב..ל...נ...ו...ת
כבר הצטרפתי לשני מבצעים ונראה לי שאני גומרת עכשיו עם הרכישה השניה
כדי לעשות שלישית שאוכל להצטרף לפונטים של פלרון וכמובן החדשים שיציג לנו הרב פריד מן הסתם בקרוב כל פונט שימושי ז"א דבר ראשון שאני מחפשת היום פונטים ויש לי המון ברשיון אני מחפשת עם התחלה של E

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;600203:

בתור לקוח
של פונטביט ופונטייפ
כשאני מחזיק בכל הספרייה של פונטביט
ובכל הפונטים של פונטייפ

הפונטים של פונטייפ מותאמים לכל עבודה שאני רק מעלה על דעתי.
השירות שאני מקבל בפונטייפ לכל בעיה ואפילו הכי קטנה זה שירות מעל ומעבר

נוחות השימוש בפונטים של פונטייפ כולל הריווחים והדיוק הם ברמה אחת מעבר

קחו דוגמא אחת של מודעה, מהתקופה האחרונה.

קבצים מצורפים

• עולם המזרונים והרהיטים.jpg
    KB 577.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
גם אני מעונינת להצטרף כמובן רק אם יהיה מבצע משתלם.

• הוסף לסימניות
מעוניין אם יהיה מבצע קטן וזול (אין לי צורך בחבילת ענק, אני צריך כמות קטנה של פונטים).

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף למהללים ומשבחים,

הפונטים אשר כאבן בזלת עובדים ומתחברים לאופיס כשבראשם אלף קומיקס, באפליקציה של האלקטרובוטיקה אפילו ארץ הצבי מרגיש קצת ארצישראלי משהו, ובין אבני הבזלת רוקד זכריה בשימחעס ואפילו זרקא נראה כחקיקה על צור חלמיש. היסודות האיתנים שלמדנו בכיתה א' מחזקים את הטקסטינה לנצח. לאור הניאון לבשה מרים אלגנט והנפש שחשה בקצת פלסטיקה צפתה בפילפילון מבצע פעלול בקדילק מקרטון בריח קמומיל, עד שתמר הושיטה את השרביט מקלווה ועד פרנקפורט.

מניסיון, הפונטים של ר' אלי באים לי לשימוש במקומות רבים והרבה מהעבודות שביצענו עד היום נעשו על ידי הפונטים שלו. את האמת, זו קצת גאוות יחידה...

ואפיזודה קטנה, לקוח ביקש ממני קבצים פתוחים, ומי כמונו יודע עד כמה בקשה כזו מדליקה לנו את כל הנורות האדומות, אך ב"ה העבודה היתה מבוססת על פונטים של פונטייפ, ולכן אמרתי ללקוח, אין בעיה, אבל קח בחשבון שכל שינוי אח"כ במודעה יעלה לך הרבה כסף, הלקוח הסכים וקיבל. אחרי שבועיים הוא חזר שוב לקבל תיקונים, בדפוס לא היתה חבילת פונטייפ ולכן לא יכלו לפתוח את הקובץ... מה שהחזיר לי את הלקוח מוכן ומבושל לעוד עבודה.

הנה צירפתי כמה מודעות שבהם נעשה שימוש בפונטים של פונטייפ, יה"ר שירבו כמותם במחשבי :)

קבצים מצורפים

• user26_pic7338_1309768189.jpg
    KB 113 · צפיות: 30
  • user26_pic7345_1309768854.jpg
    KB 125.2 · צפיות: 25
  • user26_pic7351_1309768976.jpg
    KB 166.2 · צפיות: 24
  • user26_pic7354_1309769020.jpg
    KB 67.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מממ, תודה!
משום מה זה נראה קצת סוג של פרסומת למנטה אולי קצת יותר מלפונטייפ :D

• הוסף לסימניות
כבר נאמר שהמפורסמות אינן צריכות ראיה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה